Welke Casco helm past bij jou?

Dat een helm onmisbaar is tijdens het fietsen, skiën en schaatsen, hoeven we jou als fanatiek sporter niet te vertellen. Draag jij een helm tijdens het sporten? Dan verminder je de kans op hoofdletsel bij een valpartij. En hoe getalenteerd of ervaren je ook bent, iedereen loopt het risico om te vallen.

De kwaliteit van de sporthelmen is de laatste jaren enorm verbeterd, maar niet elke helm zorgt voor de juiste veiligheid. Het merk Casco behoort tot de toppers onder de helmen voor sporters.

Welke Casco helm is nu de juiste voor jou? We vertellen je graag alles over de supertoffe helmen van Casco.

Waarom Casco?

Ken jij het merk Casco al?

Casco is een toonaangevend Duits familiebedrijf dat al meer dan dertig jaar hoogwaardige producten met bijzonder design ontwikkelt en produceert. Het grote aantal patenten en onderscheidingen dat ze hiermee al gewonnen hebben, bewijst dat ze dit succesvol doen.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en de ISO-certificatie garandeert kwaliteitscontrole bij elke productiestap. Met een Casco helm ben jij dus verzekerd van veiligheid, kwaliteit, comfort en de juiste looks.

De helmen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zo kies jij de helm die bij jou past. Op zoek naar nog meer voordelen?

Alle helmen zijn voorzien van een Casco-loc, het eigen sluitsysteem van Casco dat prettig is in gebruik. En met de Disk Fit Vario kun je de helm zowel horizontaal als verticaal aanpassen. Zo’n tophelm wil jij toch ook?

Casco fietshelm

Wist jij dat je door het dragen van een fietshelm 60% minder kans hebt op ernstig hoofd- en hersenletsel?

Of je nu gaat mountainbiken of wielrennen, de helm is je belangrijkste accessoire. Die helm moet perfect passen en comfortabel voelen, zodat jij optimaal kunt presteren op de fiets. De pasvorm van de Casco fietshelm is superfijn, mede door de net-draagconstructie.

Het topmodel van Casco is de Casco Speedairo 2 RS met vizier. Deze aerodynamische helm vermindert de luchtstroom naar je hoofd met behoud van optimale ventilatie. Een geïntegreerd zonnevizier zorgt ervoor dat jij topzicht hebt onder alle weersomstandigheden.

Draag jij een bril? Geen probleem, die kun je gewoon dragen achter het vizier. En wat dacht je van de Casco Activ 2 ? Een supercomfortabele allround fietshelm en bovendien voordelig geprijsd. Ook aan de jeugdige fietsers is gedacht met de Casco Activ 2 Junior.

Casco skihelm

De skihelm is niet meer weg te denken op de piste. Het is voor volwassenen geen verplichting, maar de meeste wintersporters gaan niet op pad zonder skihelm. Door de helm is het aantal ongevallen met hoofdletsel flink verminderd. En waarom zou je geen helm dragen als ze je niet alleen beschermen, maar er ook nog superhip en aerodynamisch uitzien?

De naam geeft al aan dat de Casco SP-2 Snowbal  gemaakt is voor de wintersport. De helm biedt extra veiligheid dankzij een volledige microschaalcoating, uitgebreide bescherming aan de achterkant van het hoofd en 360 graden flexzicht.

Hoezo top? Voor de kleine wintersportfanaten is er de Casco Mini 2. Natuurlijk loopt de helm door in de nek, wat nog meer veiligheid biedt. Zo straal je samen met jouw mini-me hip en safe op de piste.

Casco schaatshelm

Ben jij op zoek naar een goede schaatshelm? De helmen van Casco zijn ook supergeschikt voor schaatsers. De hoge snelheden die je op het ijs kunt bereiken bij toertochten, maken een schaatshelm onmisbaar. Als je valt, dan val je hard!

De Casco Speedairo with Carbonic Visor is een super compacte helm met geïntegreerd vizier die zorgt voor uitstekende ventilatie. En natuurlijk is er de Casco SP 2 Snowball, de tophelm voor zowel schaatsers als skiërs. Nu maar hopen op veel winterse tochten!

Casco helmen kopen bij ProSalton Sportswearhouse

Weet jij nu welke helm bij jou past? Online kun je eenvoudig jouw sport kiezen, het merk Casco selecteren en dan jouw favoriete helm aanklikken. Hoe weet je welke maat jij nodig hebt?

Plaats een meetlint net boven je wenkbrauwen en meet helemaal rondom je hoofd, tot net boven je oren. Zorg dat je het breedste gedeelte van je hoofd meet. In de maattabel zie je eenvoudig welke maat helm bij jouw hoofdmaat past. Wij zorgen dat jij de helm snel in huis hebt.

Heb je aanvullende vragen of geef je de voorkeur aan persoonlijk advies? Het team van ProSalton Sportswearehouse staat klaar voor al jouw vragen. Bel ons op 0226-750 050 of mail naar info@prosalton.nl.