Ook in deze coronatijd rijdt de sint ons huisje niet voorbij! Meer dan ooit is het fijn om elkaar te verrassen met cadeaus, online of op anderhalve meter. Ben jij op zoek naar sportieve cadeaus voor Sinterklaas?

Bij ProSalton vind je toffe presentjes voor sportievelingen voor elk budget. Je kunt in onze webshop heel eenvoudig filteren op soort sport en prijs.

Om jou en de goedheiligman te helpen, hebben we een aantal sportieve cadeaus op een rij gezet. Gerangschikt op prijs, wel zo handig!

Sportieve cadeaus tot € 20,00

Kleine sportieve cadeaus genoeg! Leuk voor in de schoen of tijdens het traditionele dobbelspel. Voor alle sporters zijn de F-Lite Fuse Arm Warmers een absolute aanrader. Ze houden je armen warm en garanderen maximaal comfort tijdens het sporten.

Sportsokken heb je nooit genoeg en zijn altijd welkom. De fietssokken van G4 prolight zijn duurzaam, zacht en supercomfortabel en scherp geprijsd.

Natuurlijk mag de H.A.D. Originals niet ontbreken bij de kleine sportieve cadeaus voor de sint. Het multifunctionele kledingstuk, verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, kun je onder meer gebruiken als nekwarmer, sjaal, piratenmuts en zelfs als mondkapje.

Voor de visliefhebbers zijn de Hotspot Design Mask Fishing en de Hotspot Design beanies echt superstoer. Welk klein sportief cadeau heeft jouw voorkeur?

Sportieve cadeaus van € 20,00 tot € 50,00

Ook in de prijsklasse tot € 50,00 heeft de sint keuze genoeg bij ProSalton. Wat dacht je van de F-Lite Leg warmers ? De thermokleding met anatomische pasvorm houdt jouw benen warm tijdens het fietsen, hardlopen en wandelen. Ideaal toch?

Voor de fanatieke fietser zijn de populaire fietshandschoenen van het merk GribGrap een absoluut topcadeau. De handschoenen maken het fietsen in natte en koude omstandigheden een stuk prettiger. En van hetzelfde merk zijn de overschoenen ook onmisbaar. Ze beschermen je voeten en fietsschoenen tegen regen, opspattend water en vuil.

Thermokleding is essentieel voor elke sporter tijdens de koude wintermaanden. De kleding van het merk F-Lite houdt je lichaam droog en is verkrijgbaar in diverse kleuren voor zowel mannen als vrouwen. Ben je op zoek naar een cadeau voor een sportvisser? Kijk eens naar de hippe hoodies van Hotspot Design. Daar zou de sint bijna van gaan vissen!

Sportieve cadeaus van € 50,00 tot € 100,00

Voor de sint met een iets ruimer budget hebben we natuurlijk ook supertoffe sportieve cadeaus. Leren fietshandschoenen van het merk G4 bijvoorbeeld.

Of een allround fietshelm van het merk Casco, die jouw hoofd en oren beschermt tijdens trainings- en particuliere ritjes of het mountainbiken.

Ook voor de visliefhebbers keuze genoeg. De thermische broeken van Hotspot houden je de hele dag warm en droog. Onmisbaar tijdens guur winterweer!

Voor alle sporters geldt: meten is weten. Met de veelzijdige Garmin Vivosport kun je al je activiteiten vastleggen. Een ideaal sportief cadeau, en net onder de € 100,00.

Sportieve cadeaus vanaf € 100,00

Pak jij flink uit deze Sinterklaas, dan ben je bij ProSalton aan het juiste adres. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Voor fietsers is de lange fietsbroek van G4 een absolute aanrader. Zitcomfort gegarandeerd en veel profwielrenners vinden het niet voor niets de fijnste winterbroek ooit.

Het nieuwe SIROCCO windjack van hetzelfde merk is een van de paradepaardjes en ideaal voor veranderende weersomstandigheden en lange ritten. Een topcadeau voor hardlopers is de Garmin Forerunner 245. Het horloge houdt werkelijk alles bij wat je wilt weten over jouw prestaties en je kunt er zelfs je muziek opslaan en afluisteren zonder mobiele telefoon. Het hart van elke hardloper gaat zeker sneller kloppen van dit sportieve cadeau.

Nog zo’n spectaculair cadeau zijn de fietsschoenen van Bont. De topschoenen zijn verkrijgbaar in de mooiste kleurencombinaties en geheel aanpasbaar aan de voet. Wat dacht je van deze fleurige Bont Cycling Shoe Vapor in Lime/Alpha blue?

Sinterklaas bij ProSalton

Deze sportieve cadeaus voor Sinterklaas zijn slechts een greep uit ons toffe assortiment. Niet alleen voor pakjesavond, maar ook voor kerst vind je bij ons altijd een sportief cadeau naar wens. En is dat niet in de standaardcollectie, kies dan voor sportkleding op maat of ontwerp je eigen outfit in de 3D configurator.

Zo worden die feestdagen zeker een succes. Veel plezier met het uitzoeken van jouw sportieve cadeaus. Voor vragen kun je contact opnemen met het team van ProSalton per telefoon op 0226 – 750 050 of mail naar info@prosalton.nl.