Bryton Fietscomputer Rider 750T Sensor Bundle - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Bryton Fietscomputer Rider 750T Sensor Bundle

 329,95
In winkelmand
Bryton Fietscomputer Rider 750t Sensor Bundle
Bryton Fietscomputer Rider 750t Sensor Bundle
Bryton Fietscomputer Rider 750t Sensor Bundle
Bryton Fietscomputer Rider 750t Sensor Bundle
Bryton Fietscomputer Rider 750t Sensor Bundle

Bryton Fietscomputer Rider 750T Sensor Bundle

Merk: Bryton

Fietsers die op zoek zijn naar krachtige en nieuwe functies en technologieën, bevat de Rider 750 online navigatie met vooraf geladen kaarten en geavanceerde trainingen, in combinatie met nieuwe integraties zoals het Fietsradarsysteem en de slimme trainerondersteuning, evenals dynamische sensorondersteuning.

De T variant is inclusief hartslagmonitor, snelheidsensor en cadanssensor. Lees meer

 339,95
 329,95
Op verlanglijstje
Merk:
Bryton

Bryton biedt 24 maanden garantie op de navigatiesystemen. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer navigatiesystemen die onder de garantie vallen indien je het product bij SPORTSWEARHOUSE hebt gekocht.

Productinformatie

Het heldere kleuren touchscreen is zelfs in de zon goed afleesbaar en heeft een formaat van 2,8", ofwel 7,1cm.
Batterijduur van 20 uur mogelijk.
Navigatiefunctie gebaseerd op Open Street Maps.
Spraakgestuurde bediening mogelijk waardoor je veilig en gemakkelijk door het menu navigeert.
GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, QZSS satelliet ondersteuning voor een snelle en nauwkeurige navigatie.
De Rider 750 beschikt over ANT+, Bluetooth en WIFI.
Geschikt voor ESS; Shimano Di2, SRAM, eTap, Campagnolo EPS
Het 2,8" display is voor slechtzienden wellicht net iets te klein om goed mee te kunnen navigeren.

Met een interactieve grafische gebruikersinterface (GUI) met gemakkelijk te begrijpen pictogrammen op een levendig 2,8" kleurenaanraakscherm, levert de Rider 750 een meeslepende gebruikerservaring die krachtige functies combineert, zoals online navigatie met vooraf geladen kaarten van belangrijke regionen en zoeken van adressen via spraakcommando's met nieuwe technologieën zoals ANT+ FE-C (Fitness Equipment Control) Slimme trainer binnenshuis, 3 volledig aanpasbare fietsprofielen met sensorpool en ondersteuning van het Fietsradarsysteem. Daarnaast bevat de Rider 750 ook ondersteuning voor SHIMANO Steps met gedetailleerde E-Bike-statusvelden.

Kleurenaanraakscherm met GUI De Rider 750 is gebouwd met een groot 2,8" kleurenaanraakscherm en bevat een nieuwe intuïtieve grafische gebruikersinterface (GUI) met dynamische kleuren die overeenkomen met de aangepaste HR-/stroomzones en gemakkelijk te begrijpen pictogrammen. Met zowel een klassieke fietstempomodus als een grafische modus voor het weergeven van fietsgegevens in een levendige meerkleurige grafische installatie.

Online navigatie met OSM Met de downloadbare OpenStreetMaps (OSM), biedt de Rider 750 locatiegegevens en gedetailleerde routebeschrijvingen in een oogopslag. Wanneer je de navigatiefunctie gebruikt, kun je een gedetailleerde routebeschrijving bekijken, inclusief de afstand en richting voor elke afslag. En wanneer je van de weg afwijkt, zal de Rider 750 de route automatisch opnieuw berekenen om de rit terug op het goede spoor te zetten.

Zoeken via Online spraakcommando Met verbinding met internet, kun je jouw stem gebruiken om locaties te zoeken op de Rider 750, zodat je geen schermtoetsenbord nodig hebt. De functies om via spraak te zoeken is beschikbaar in meer dan 100 Talen en biedt een snellere, intuïtieve en handige manier om adressen of nuttige plaatsen te vinden.

Track volgen met POI/Peak-informatie Als je de afstand tot uw volgende stop kent, is dat altijd motiverend en handig. Na het instellen van uw POI en Peak-info met de Bryton Active-app, kunt je de afstand tot jouw volgende POI of Peak controleren in de modus Track volgen. Hierdoor kun je de juiste beslissing nemen op basis van je status en blijf je de hele weg gemotiveerd.

Virtuele rit Ervaar eindeloze mogelijkheden vanuit het comfort van je woning met Virtuele tracksimulatie. Door gebruik te maken van de ANT+ FE-C-compatibiliteit, zal de Rider 750 naadloos werken met de meeste slimme trainers en kan deze opgenomen tracks simuleren vanaf de Bryton Active-app. Deze geconverteerde tracks kunnen verschillende hellingsgraden simuleren zodat de ervaring op de weg nog beter wordt geëmuleerd.

Training Slimme trainer Maak probleemloos aangepaste virtuele trainingen voor slimme trainers met de Rider 750 thuis! Met de Bryton Active-app kunnen trainingsplannen worden opgebouwd en direct naar de Rider 750 worden gedownload. Met de ondersteuning van ANT+ FE-C zal de Rider 750 communiceren met jouw slimme trainer om de weerstand van het trainingsplan te simuleren.

Beheer Slimme trainer Beheer je slimme trainer direct vanaf de Rider 750. Pas het weerstandsniveau van de trainer aan volgens jouw trainingsdoelstellingen of stel het doelvermogen in om de gewenste wattage te bereiken.

Training TrainingPeaks Om trainingen gemakkelijker dan ooit voorheen te maken, ondersteunt de Rider 750 nu trainingsplannen van TrainingPeaks®. Trainingen kunnen worden gepland op TrainingPeaks® en geëxporteerd naar de Rider 860 via de Bryton Active-app. Trainingen kunnen dan gemakkelijk en handig worden gestart vanaf het apparaat om de trainingsdoeleinden te behalen.

3 gemakkelijk schakelbare profielen Er is nu ondersteuning voor 3 fietsprofielen waardoor het gemakkelijk dan ooit voorheen is om je apparaat aan te passen voor elk type installatie. De instellingen voor elk profiel kunnen volledig worden gewijzigd, inclusief de mogelijkheid om elk profiel te hernoemen, voor elke vorm van fietsen.

Scannen met AutoSensor Na het koppelen van meerdere sensoren, zal de Rider 750 de collectieve sensorpool gebruiken om automatisch te scannen op actieve sensoren in de omgeving. Bevestig gewoon de sensorverbinding met de actieve sensor en hij is klaar voor de start. Met de Bryton Active-app kunnen sensornamen worden aangepast voor een gemakkelijke herkenning.

ESS-ondersteuning De Rider 750 ondersteunt elektronische versnellingssystemen, inclusief de Shimano's Di2, SRAM's eTap en Campagnolo's EPS. Informatie over de versnelling, zoals de verhouding, de combinatie en zelfs de levensduur va de batterij (zoals op de ESS), worden onmiddellijk weergegeven op de Rider 750, waardoor je niet langer de pedaalas en cassette handmatig hoeft te controleren.

Ondersteuning Fietsradar De Rider 750 ondersteunt ANT+ Radar na gewoon koppelen. Terwijl je op de Meterpagina bent, toont de radarstrook naderende voertuigen op het levendige kleurenscherm van de Rider 750 voor gemakkelijk te begrijpen voertuigpictogrammen en kleurpictogrammen en kleurwijzigingen voor status, evenals 3 waarschuwingsniveaus geluidsmeldingen.

E-Bike-ondersteuning De Rider 750 integreert nu E-Bike-ondersteuning voor Shimano Steps, en kan verschillende E-Bike-gegevens weergeven voor meer dan 160 fietsmerken, inclusief de batterijstatus, de huidige voedingsmodus en de resterende rijtijd in de huidige voedingsmodus.

Draadloze connectiviteit - BLE/ANT+/WLAN - Omleiding - E-Bike - Shimano Steps - Fietsradar - Slimme trainer - ANT+FE-C - Bryton update hulpprogramma/Bryton Active-app/Op apparaat - Downloadbare wereldkaart - Online navigatie - Omleiding - Fuzzy Google-zoekactie - Zoeken van nuttige plaatsen en adressen in de buurt.

Specificaties
Merk

Bryton

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling