Bryton Fietscomputer Rider 320E - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Bryton Fietscomputer Rider 320E

 94,95
In winkelmand
Bryton Fietscomputer Rider 320e
Bryton Fietscomputer Rider 320e
Bryton Fietscomputer Rider 320e
Bryton Fietscomputer Rider 320e
Bryton Fietscomputer Rider 320e
Bryton Fietscomputer Rider 320e
Bryton Fietscomputer Rider 320e
Bryton Fietscomputer Rider 320e
Bryton Fietscomputer Rider 320e
+2

Bryton Fietscomputer Rider 320E

Merk: Bryton

De Rider 320 is speciaal ontworpen voor een duidelijke en veelzijdige beeldervaring en voorzien van een geavanceerd optisch gekoppeld scherm van hoge kwaliteit. De Rider 320 biedt ondersteuning voor ANT+- en BLE-sensoren voor meer gebruiksgemak en compatibiliteit. De Rider 320 heeft volledige ondersteuning voor Global Navigation Satellite System (GNSS) en uitgebreide dekking en veelzijdigheid in elk terreintype, zelfs tussen gebouwen en in het bos of in de bergen, en ook in gebieden waar de top 5 van Global Navigation Satellite Systemen (GNSS) gebruikt wordt. De Rider 320, ontworpen voor het creëren van de beste weergave-ervaring, is gemaakt ...

Dit artikel is exclusief cadans-, snelheidsensor en harslagband! Lees meer

 99,95
 94,95
Op verlanglijstje
Merk:
Bryton
Sport:
Fietsen, Triathlon

Bryton biedt 24 maanden garantie op de navigatiesystemen. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer navigatiesystemen die onder de garantie vallen indien je het product bij SPORTSWEARHOUSE hebt gekocht.

Productinformatie

Het heldere display is zelfs in de zon goed afleesbaar en heeft een formaat van 2,3", ofwel 5,8cm.
Batterijduur van 35 uur mogelijk.
Navigatiefunctie gebaseerd op Open Street Maps.
Eenvoudige bediening waardoor je gemakkelijk door het menu navigeert.
GPS, GLONASS, Galileo, BDS, QZSS satelliet ondersteuning voor een snelle en nauwkeurige navigatie.
De Rider 320 beschikt over ANT+ en Bluetooth.
Het 2,3" display is voor slechtzienden wellicht net iets te klein om goed mee te kunnen navigeren.
Een hartslagband, snelheids- en cadanssensor zijn niet meegeleverd.

De Rider 320 is speciaal ontworpen voor een duidelijke en veelzijdige beeldervaring en voorzien van een geavanceerd optisch gekoppeld scherm van hoge kwaliteit. De Rider 320 biedt ondersteuning voor ANT+- en BLE-sensoren voor meer gebruiksgemak en compatibiliteit. De Rider 320 heeft volledige ondersteuning voor Global Navigation Satellite System (GNSS) en uitgebreide dekking en veelzijdigheid in elk terreintype, zelfs tussen gebouwen en in het bos of in de bergen, en ook in gebieden waar de top 5 van Global Navigation Satellite Systemen (GNSS) gebruikt wordt.

De Rider 320, ontworpen voor het creëren van de beste weergave-ervaring, is gemaakt met een groot helder zwart/wit-scherm van 2,3". Het hoogwaardige optisch gebonden display biedt kristalheldere uitlezing zonder interferentie vanuit elke hoek en omgeving. Door gewoon naar de fietspagina te kijken, die tot 8 gegevens per pagina kan inpassen, is het mogelijk om een volledig inzicht te krijgen in je prestaties in real-time.

Met het vizier op het meest gemakkelijke, werken zowel de ANT+ als BLE-sensoren perfect met de Rider 320 na eenvoudig koppelen. Voor het verbeteren van de compatibiliteit ondersteunt de Rider 320 zowel ANT+-vermogensmeters, met een betere stabiliteit van de verbinding en registreren van gegevens!

De Rider 320 GPS-fietscomputer bevat 5 verschillende satellietsystemen: GPS, Glonass (Rusland), BDS (China), Galileo (Europa) en QZSS (Japan), waardoor veel sneller opstarten en een veel betrouwbaardere satellietdekking wordt geboden in elke situatie, vooral bij afscherming door gebouwen/bomen, of zelfs bij het fietsen in de bergen.

De Rider 320 levert je veel gegevens om de prestaties van je rit volledig te begrijpen. Hij bevat ruim 72+ functies waaronder tijd, snelheid, afstand, calorieën, cadens, hoogte, energie en HR.

Als je graag lange afstanden op wegen fietst, zal de Rider 320 zeker aan je behoeften voldoen. Hij biedt tot 35 uur aan batterijduur en je kunt tijdens de registratie opladen met een power bank. De Rider 320 biedt compatibiliteit en functionaliteit van ANT+-vermogenmeters. De gebruiker kan gemakkelijk de cranklengte invoeren en de vermogenmeters kalibreren voor een nauwkeurige vermogenwaarde. Verder ondersteunt de Rider 320 nu vermogenpedalen, die gemakkelijk gekalibreerd kunnen worden op dezelfde manier en waarmee gedetailleerde analyse van L/R-pedaalvermogen mogelijk is.

Je hoeft zich nooit zorgen te maken over het missen van een belangrijk telefoongesprek, e-mail of SMS tijdens workouts. De Rider 320 meldt je wanneer je een telefoonoproep, een e-mail of een SMS ontvangt nadat je hem via BLE met uw smartphone hebt gekoppeld.

Maak je gegevensweergave op maat met de Bryton Active App! Na het koppelen met de Bryton-app kun je de velden/pagina's met gegevens op maat maken gebaseerd op je trainingsdoelen via BLE op je telefoon. Dat werkt supergemakkelijk. Geniet van de draadloze synchronisatie met de nieuwe Bryton Active App. Jouw trainingsgegevens kunnen automatisch via Bluetooth van de fietscomputer naar de Bryton Active App worden gesynchroniseerd, vanuit waar je de vooruitgang en grafische analyses kunt bekijken en ritten op social media kunt delen. In de app kunnen gebruikers de fietscomputer synchroniseren en aanpassen, de netwerkinstellingen aanpassen en de hoogte kalibreren zonder internetverbinding op het GPS toestel. De app controleert ook de firmwareversie en GPS-gegevens van de fietscomputer en laat het gebruikers weten wanneer er updates beschikbaar zijn, zodat de meest recente firmware altijd is geïnstalleerd. Met een eenvoudige koppeling kunnen STRAVA, TrainingPeaks, Selfloops en Relive automatisch synchroniseren zodat jij je activiteiten kunt delen vergelijken met miljoenen anderen.

Ga de strijd aan met rijders over de hele wereld via de opgenomen gegevens van de Rider 320. Er is geen software nodig om bestanden te converteren. Workout-bestanden worden automatisch opgeslagen in de FIT indeling, die kan worden geupload naar populaire training sites. We maken het ook supereenvoudig voor u om uw activiteiten te synchroniseren vanaf de Bryton Active App naar Strava/TrainingPeaks/Selfloops/Relive door uw accounts te koppelen. En nog mooier: het ondersteunt professionele trainingstoepassingen zoals GoldenCheetah, voor een gedetailleerde analyse achteraf van de workout.

Specificaties
Merk

Bryton

Sport

Fietsen, Triathlon

Kleur

Zwart

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling