Bryton Fietscomputer Rider 420H Hartslag Bundle - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Bryton Fietscomputer Rider 420H Hartslag Bundle

 159,95
In winkelmand
Bryton Fietscomputer Rider 420e
Bryton Fietscomputer Rider 420e
Bryton Fietscomputer Rider 420e
Bryton Fietscomputer Rider 420e
Bryton Fietscomputer Rider 420e
Bryton Fietscomputer Rider 420e
Bryton Fietscomputer Rider 420e
Bryton Fietscomputer Rider 420h Hartslag Bundle
Bryton Fietscomputer Rider 420e
Bryton Fietscomputer Rider 420e
+3

Bryton Fietscomputer Rider 420H Hartslag Bundle

Merk: Bryton

Voor het creëren van de meest plezierige fietservaring is de Rider 420 ontworpen met eenvoud en gemak aan de kern en gemaakt met een hoogwaardig optisch gebonden display van 2,3", dat zorgt voor een kristalheldere weergave vanuit elke hoek. De functie Track volgen met nauwkeurige navigatie maakt het verkennen van onbekende gebieden zorgeloos, en door het opnemen van ondersteuning van wereldwijde satellietnavigatiesystemen (Full Global Navigation Satellite System - GNSS) zorgt de Rider 420 voor een snellere satelliet-fix en garandeert meer precieze positionering en registratie. Het biedt tevens maximale compatibiliteit door het perfect werken.

Dit artikel is inclusief hartslagband! Lees meer

 169,95
 159,95
Op verlanglijstje
Merk:
Bryton
Sport:
Fietsen, Triathlon

Bryton biedt 24 maanden garantie op de navigatiesystemen. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer navigatiesystemen die onder de garantie vallen indien je het product bij SPORTSWEARHOUSE hebt gekocht.

Productinformatie

Het heldere display is zelfs in de zon goed afleesbaar en heeft een formaat van 2,3", ofwel 5,8cm.
Batterijduur van 35 uur mogelijk.
Navigatiefunctie gebaseerd op Open Street Maps.
Eenvoudige bediening waardoor je gemakkelijk door het menu navigeert.
GPS, GLONASS, Galileo, BDS, QZSS satelliet ondersteuning voor een snelle en nauwkeurige navigatie.
De Rider 420 beschikt over ANT+ en Bluetooth.
Het 2,3" display is voor slechtzienden wellicht net iets te klein om goed mee te kunnen navigeren.

Voor het creëren van de meest plezierige fietservaring is de Rider 420 ontworpen met eenvoud en gemak aan de kern en gemaakt met een hoogwaardig optisch gebonden display van 2,3", dat zorgt voor een kristalheldere weergave vanuit elke hoek.

De functie Track volgen met nauwkeurige navigatie maakt het verkennen van onbekende gebieden zorgeloos, en door het opnemen van ondersteuning van wereldwijde satellietnavigatiesystemen (Full Global Navigation Satellite System - GNSS) zorgt de Rider 420 voor een snellere satelliet-fix en garandeert meer precieze positionering en registratie.Het biedt tevens maximale compatibiliteit door het perfect werken met zowel ANT+ als BLE-sensoren, waardoor de Rider 420 een eenvoudige en nauwkeurige GPS-fietscomputer is die gemakkelijk direct kan worden gebruikt!

De Rider 420, ontworpen voor het creëren van de beste weergave-ervaring, is gemaakt met een groot helder zwart/wit-scherm van 2,3". Het hoogwaardige optisch gebonden display biedt kristalheldere uitlezing zonder interferentie vanuit elke hoek en omgeving. Door gewoon naar de fietspagina te kijken, die tot 8 gegevens per pagina kan inpassen, is het mogelijk om een volledig inzicht te krijgen in je prestaties in real-time. Ontketen je  avontuurlijke geest met de functie Track volgen van de Rider 420! Het is nu mogelijk om trips te plannen en te creëren via de Bryton Active-app, trails(.gpx) te importeren uit externe platforms naar Bryton Active, en trails automatisch te synchroniseren uit Strava, Komoot en Ride met GPS zodat de Rider 420 je persoonlijke gids kan zijn. Met nauwkeurige navigatie biedt het apparaat informatie voor straatnamen, afstand en richting voorafgaand aan elke afslag. Begin met het verkennen van nieuwe gebieden, Rider 420 zal je voorgaan. Met het vizier op het meest gemakkelijke, werken zowel de ANT+ als BLE-sensoren perfect met de Rider 420 na eenvoudig koppelen.

De Rider 420 GPS-fietscomputer bevat 5 verschillende satellietsystemen: GPS, Glonass (Rusland), BDS (China), Galileo (Europa) en QZSS (Japan), waardoor veel sneller opstarten en een veel betrouwbaardere satellietdekking wordt geboden in elke situatie, vooral bij afscherming door gebouwen/bomen, of zelfs bij het fietsen in de bergen.

De Rider 420 levert je veel gegevens om de prestaties van je rit volledig te begrijpen. Hij bevat ruim 77+ functies waaronder tijd, snelheid, afstand, calorieën, cadens, hoogte, energie en HR. Als je graag lange afstanden op wegen fietst, zal de Rider 420 zeker aan je behoeften voldoen. Hij biedt tot 35 uur aan batterijduur en je kunt tijdens de registratie opladen met een power bank. De Rider 420 sluit ook aan op fietsers die pedalen met vermogensmeter gebruiken. Voer gewoon de cranklengte in voor kalibratie en ontvang nauwkeurige vermogenswaarden gegenereerd door de pedalen met vermogensmeter. Je hoeft je nooit zorgen te maken over het missen van een belangrijk telefoongesprek, e-mail of SMS tijdens workouts. De Rider 420 meldt je wanneer je een telefoonoproep, een e-mail of een SMS ontvangt nadat je hem via BLE met je smartphone hebt gekoppeld.

Maak uw gegevensweergave op maat met de Bryton Active App! Na het koppelen met de Bryton-app kun je de velden/pagina's met gegevens op maat maken gebaseerd op uw trainingsdoelen via BLE op uw telefoon. Dat werkt supergemakkelijk.

Specificaties
Merk

Bryton

Sport

Fietsen, Triathlon

Kleur

Zwart

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling