Custom made sportkleding; extra genieten van sporten!

Ben jij op zoek naar unieke custom made sportkleding? Dan ben je bij SPORTSWEARHOUSE aan het juiste adres. Van sporten word je blij. Maar nog blijer word je van sporten in mooie en comfortabele sportkleding. En hoe mooi is het als je je sportoutfit helemaal naar wens kunt designen?

Een uniek ontwerp voor jou alleen of een identieke outfit voor je hele sportteam. Sporten en shinen in custom made sportoutfits. We vertellen je graag meer over onze custom made sportkleding en tevreden gebruikers.

Custom made voor alle sporten

Natuurlijk geniet jij extra als je in je gepersonaliseerde sportoutfit alleen of met je team roeiend, fietsend, schaatsend of rennend je kilometers maakt. Belangrijk is dat de outfit niet standaard is en uitstraalt wat jij wil laten zien. Of dat nu een bepaald logo is, speciale kleuren of bijzondere teksten maakt niet uit.

Alles is mogelijk, voor welke sport jij maar wil! Bij de custom made sportkleding van SPORTSWEARHOUSE staat jouw wens altijd centraal. Vanzelfsprekend is de kleding van hoge kwaliteit. Want topprestaties vragen om topkwaliteit.

Anton Groep, krachtige sportkleding

Een van onze tevreden gebruikers is de Anton Groep uit Obdam. De Anton Groep bestaat uit verschillende werkmaatschappijen die samenbouwen aan de toekomst van Europa. Om haar naamsbekendheid te vergroten en haar kracht te benadrukken, heeft het bedrijf dat veel sportieve prestaties sponsort, gekozen voor een wielersporttenue.

‘SPORTSWEARHOUSE levert kwalitatief hoogwaardige sportkleding die perfect zit en past bij de uitstraling van de Anton Groep. Met het sportieve design in oranje en zwart kom je goed voor de dag en val je zeker op onderweg. Safety first,’ aldus de Anton Groep op haar social media.

De Geus Bouw Wielerploeg, opvallende wielertenues

‘We hebben niet alleen verstand van bouwen, maar kunnen ook goed fietsen,’ laat De Geus Bouw weten. Dat vraagt natuurlijk om een custom made wieleroutfit voor het wielerteam van De Geus Bouw.

Het aannemingsbedrijf uit Broek op Langedijk bestelde stijlvolle custom made sportkleding voorzien van hun logo in de herkenbare helblauwe kleur. Ze vallen goed op! Misschien ben je ze weleens tegengekomen op de fiets?

Sophia Kinderziekenhuis, custom made voor het goede doel

SPORTSWEARHOUSE draagt ook graag een steentje bij aan goede doelen. Zo is er speciaal voor de 30ste editie van Sporten voor Sophia in 2021 een supertof fietstenue ontworpen. Wist jij dat er jaarlijks zo’n 1400 kinderen overlijden rondom hun geboorte?

Het Sophia Kinderziekenhuis wil kinderen al voor de geboorte helpen om zo hun kansen te vergroten. Van elk verkocht custom made product van Sporten voor Sophia doneren we € 5,00 aan het Sophia Kinderziekenhuis. Als jij die vrolijke outfits in zwart, geel en blauw ziet, wil je deze vast ook bestellen.

3D configurator, alles is mogelijk

Onze 3D-configurator (link naar configurator) is het neusje van de zalm op het gebied van  custom made sportkleding. De basis vormt de kleding van ProSalton en GIENNECCHI. Deze kun je geheel naar je eigen persoonlijke wens en smaak ontwerpen. Kleuren, prints, logo’s, je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Zet gewoon je laptop aan en duik in de digitale wereld van sport, kleur en design. Eén ding is zeker; die sportoutfit van je dromen gaat er komen!

Custom made sportkleding bij SPORTSWEARHOUSE

Ben jij na het lezen van deze enthousiaste verhalen ook overtuigd van de kracht van een custom made sportoutfit? Neem een kijkje op de site, check wat er allemaal mogelijk is en speel met de 3D-configurator.

Ook kan je onderstaande Offerteaanvraag invullen en naar ons opsturen. Op deze manier kunnen wij maatwerk leveren waarmee jij volop tevreden zult zijn.

Ben je op zoek naar meer informatie of persoonlijk advies? Neem contact op met het team van SPORTSWEARHOUSE. Bel 0226-750 050 of mail naar info@sportswearhouse.nl.