Dynamic Bike Care Box - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Dynamic Bike Care Box

 49,99
In winkelmand
Dy 010 Bike Care Box Essentials Content 1100x1100
Dy 010 Bike Care Box Essentials Front 1100x1100
Dy 010 Bike Care Box Essentials Box 1100x1100
Dy 010 201105 Overzicht 02

Dynamic Bike Care Box

Merk: Dynamic Bike Care

A clean bike is a fast bike! Met de Dynamic Bike Care Box heb je een complete onderhoudsset om jouw fiets goed te onderhouden. Het regelmatig schoonmaken, beschermen en smeren van je fiets zorgt voor betere prestaties en verlengt de levensduur van je fiets. De producten van Dynamic zijn ontwikkeld voor de meest extreme omstandigheden en extensief gebruik van de fiets. Ze voldoen aan de hoge eisen van het profpeloton. In deze set vind je fullsize producten. Lees meer

 69,99
 49,99
Op verlanglijstje
Merk:
Dynamic Bike Care
Sport:
Fietsen, Triathlon

Productinformatie

Hoogste Brugger-waarden
Levensduur verlengend
Vergroot fietscomfort
Hoogste kwaliteit materialen
Gebruik door professionele wielerteams

Inhoud

Dynamic Bike Cleaner 1000ml Dynamic Chain Cleaner 500ml Dynamic Silicone Spray 400ml Dynamic Wet Lube 100ml Dynamic dry Lube 100ml Dynamic Chain cleaning wipes 2x Chain cleaning brush Dynamic water bottle.

 

Stap 1: Schoonmaken

De eerste stap van het schoonmaken van de fiets is het afspuiten met water. Spuit de fiets vervolgens in met Dynamic Bike cleaner welke je even laat inwerken. Deze fietsreiniger lost hardnekkig vuil op zonder de lak te beschadigen. In de tussentijd kan de fietsketting, cassette en crankstel gereinigd worden met Dynamic Chain cleaner. De unieke formule van deze kettingreiniger ontvet en laat een beschermende laag achter waardoor de ketting niet uitdroogt na het ontvetten. Gebruik de kettingreiniger samen met de Chain cleaning brush om vuil te verwijderen. Voor een snelle schoonmaakbeurt van de ketting tijdens een bikepacking trip of vakantie kunnen de Dynamic Chain cleaning wipes gebruikt worden.

 

Stap 2: Bescherm

Bescherm je fiets met Dynamic Silicone spray. Deze water- en vuilafstotende siliconenspray beschermt tegen corrosie en laat een glimmende finish achter.

 

Stap 3: Smeren

De laatste stap in het fietsonderhoud is het smeren van de ketting. De smeermiddelen van Dynamic zorgen dat bewegende onderdelen goed blijven werken. Frictie wordt verminderd en de ketting is beschermd tegen roest. Dynamic Wet lube is speciaal ontwikkeld voor gebruik in natte en modderige omstandigheden. Voor droge omstandigheden is Dynamic Dry lube zeer geschikt.

Specificaties
Sport

Fietsen, Triathlon

Merk

Dynamic Bike Care

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling