Garmin Edge 1030 Plus Sensor Bundle - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Garmin Edge 1030 Plus Sensor Bundle

 574,95
In winkelmand
Garmin Edge 1030 Plus
Garmin Edge 1030 Plus
Garmin Edge 1030 Plus
Garmin Edge 1030 Plus
Garmin Edge 1030 Plus
Garmin Edge 1030 Plus
Garmin Edge 1030 Plus
Garmin Edge 1030 Plus
Garmin Edge 1030 Plus
Garmin Edge 1030 Plus
Garmin Edge 1030 Plus
+4

Garmin Edge 1030 Plus Sensor Bundle

Merk: Garmin

De ultiem verbonden GPS-fietscomputer met navigatiefuncties 3,5-inch fietscomputer met uitgebreide navigatie, prestatiefuncties en functies die uw fietstocht veiliger maken. Met bundelkoop (zie artikel bundel) ook leverbaar met sensoren voor cadans, snelheid en hartslagband. De Garmin Edge® 1030 Plus beschikt over een groot 3,5-inch kleurenscherm met een resolutie van 282 x 470 pixels. Dit maakt het display haarscherp. De lichtsensor past de achtergrondverlichting automatisch aan op basis van de hoeveelheid omgevingslicht. Hierdoor is het scherm goed af te lezen in alle omstandigheden, ook bij regen, duisternis of zonneschijn. De Edge® 1030 Plus is uitgerust met een 3,5-inch touchscreen dat snel en responsief is - zelfs tijdens een regenbui of wanneer je het toestel met de handschoen bediend.

Wordt geleverd incl. luxe hartslagband, snelheidssensor en cadanssensor. Lees meer

 699,99
 574,95
Op verlanglijstje
Merk:
Garmin
Sport:
Fietsen, Triathlon

Garmin biedt 24 maanden garantie op de navigatiesystemen. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer navigatiesystemen die onder de garantie vallen indien je het product bij SPORTSWEARHOUSE hebt gekocht.

Productinformatie

Groot en duidelijk afleesbaar scherm.
Uitgebreide navigatie, prestatiefuncties en functies die uw fietstocht veiliger maken.
Batterijduur tot wel 24 uur zodat je met dagelijkse training niet constant je fietscomputer hoeft op te laden.
Draadloos opladen met de speciale Garmin stuurbevestiging en via de optioneel verkrijgbare Power Pack.
Koppeling met Strava voor Live Segmenten en direct kunnen uitlezen van trainingen op je telefoon na afloop van de rit.
Groot model fietscomputer.

Verken de wereld en verleg je grenzen met de Edge® 1030 Plus. Met deze geavanceerde GPS-fietscomputer kun jij je trainingsdoelen instellen en overtreffen met gestructureerde workouts die naar jouw toestel worden gesynchroniseerd. Het toestel geeft ook dagelijks workout-suggesties op basis van je trainingsbelasting en VO2 max. Met de ClimbPro begeleiding die je door elke zware klim helpt, MTBdynamics die elke onvergetelijke sprong bijhouden en de mogelijkheid om je routebegeleiding tijdelijk te stoppen als je van de route afwijkt, is deze krachtpatser klaar voor elke rit. Als je overstapt vanaf een ouder Edge toestel, kunnen de bestaande rijprofielen en gegevensvelden probleemloos worden gesynchroniseerd naar je nieuwe toestel. Functies voor ongevaldetectie en assistentie sturen bij noodgevallen uw real-time locatie naar contactpersonen, en het toestel is compatibel met inReach® satellietcommunicators voor sms-berichtenverkeer.

De ultiem verbonden GPS-fietscomputer met navigatiefuncties 3,5-inch fietscomputer met uitgebreide navigatie, prestatiefuncties en functies die uw fietstocht veiliger maken .  De Garmin Edge® 1030 Plus beschikt over een groot 3,5-inch kleurenscherm met een resolutie van 282 x 470 pixels. Dit maakt het display haarscherp. De lichtsensor past de achtergrondverlichting automatisch aan op basis van de hoeveelheid omgevingslicht. Hierdoor is het scherm goed af te lezen in alle omstandigheden, ook bij regen, duisternis of zonneschijn. De Trendline™ popularity routing maakt gebruikt van Garmin Connect™ ritgegevens van miljarden afgelegde kilometers. Zo kunnen wij u de beste routes bieden, zowel op de weg als offroad. De vooraf geladen Garmin fietsnavigatiekaart bevat nu gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen en nieuwe navigatiewaarschuwingen. Met rider-to-rider messaging1 kunt u communiceren met andere fietsers in uw groep. Daag uzelf tijdens elke rit uit met de bijgewerkte, vooraf geladen Strava Live Segments. Batterijlevensduur: Tot 24 uur. Kan worden verlengd tot 40 uur met het optionele Garmin Charge™ power pack.

Deze fietscomputer wordt geleverd incl. sensoren.

Specificaties
Sport

Fietsen, Triathlon

Merk

Garmin

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling