Garmin Edge 530 Sensor Bundle - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Garmin Edge 530 Sensor Bundle

 349,95
In winkelmand
Garmin Edge 530 Sensor Bundle
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530

Garmin Edge 530 Sensor Bundle

Merk: Garmin

De Garmin Edge® 530 is de opvolger van de Edge® 520. De Edge® 530 beschikt over zeer nauwkeurige navigatie dankzij het gebruik van GPS, GLONASS en Galileo satellietondersteuning. Dit zorgt ervoor dat je overal goed ontvangst hebt. In het geval dat je van je route afwijkt, die je trouwens heel makkelijk via een gpx-bestand (bijvoorbeeld gemaakt in Strava) kan inladen, zorgt de turn-by-turn navigatie ervoor dat je weer op het goede spoor gezet wordt. Het heldere kleurendisplay is in de zon goed afleesbaar en heeft een formaat van 2,6", ofwel 6,6 cm.

Wordt geleverd incl. luxe hartslagband, snelheidssenor en cadanssensor. Lees meer

 399,99
 349,95
Op verlanglijstje
Merk:
Garmin
Sport:
Fietsen, Triathlon

Garmin biedt 24 maanden garantie op de navigatiesystemen. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer navigatiesystemen die onder de garantie vallen indien je het product bij SPORTSWEARHOUSE hebt gekocht.

Productinformatie

Batterijduur van 20 uur bij normaal gebruik en tot wel 40 uur in de besparingsmodus.
Wanneer je van de route afwijkt navigeert hij je meteen terug naar de route.
GPS, GLONASS en Galileo satelliet ondersteuning voor een snelle en nauwkeurige navigatie.
De Edge 530 beschikt over ANT+, Bluetooth en WiFi.
Het heldere kleurendisplay is in de zon goed afleesbaar en heeft een formaat van 2,6", ofwel 6,6 cm.
De Garmin Edge 530 beschikt niet over touchscreen.

De Garmin Edge® 530 is de opvolger van de Edge® 520. De Edge® 530 beschikt over zeer nauwkeurige navigatie dankzij het gebruik van GPS, GLONASS en Galileo satellietondersteuning. Dit zorgt ervoor dat je overal goed ontvangst hebt. In het geval dat je van je route afwijkt, die je trouwens heel makkelijk via een gpx-bestand (bijvoorbeeld gemaakt in Strava) kan inladen, zorgt de turn-by-turn navigatie ervoor dat je weer op het goede spoor gezet wordt. Wanneer je van de route afwijkt navigeert hij je meteen terug naar de route. Achteraf wordt je rit zonder problemen uitgelezen in Strava. Fijne verbeteringen ten opzichte van de 520 zijn onder andere de langere batterijduur (20 duur ten opzichte van 15) en een display dat 13% groter is, waardoor gegevens makkelijker van het scherm af te lezen zijn. Het heldere kleurendisplay is in de zon goed afleesbaar en heeft een formaat van 2,6", ofwel 6,6 cm. Daarnaast heeft de Edge® 530 een snellere processor, waardoor routes twee keer zo snel geladen worden. De Garmin Edge® 530 heeft ook een aantal mooie nieuwe functies, zoals ClimbPro, waarmee je live kan zien wat de hellingshoek van je klim is en hoeveel meters er nog te gaan zijn tot de top. Ook de Find my Edge functie, die ervoor zorgt dat je de fietscomputer terug kan vinden na een crash, is erg handig. Ook voor de mountainbiker is er een mooie nieuwe functie, de MTB Dynamics, die uitgebreide MTB-statistieken biedt.

Wordt geleverd incl. luxe hartslagband, snelheidssenor en cadanssensor.

Specificaties
Sport

Fietsen, Triathlon

Merk

Garmin

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling