Garmin Edge 830 Sensor Bundle - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Garmin Edge 830 Sensor Bundle

 429,95
In winkelmand
Garmin Edge 830 Sensor Bundle
Garmin Edge 830
Garmin Edge 830
Garmin Edge 830
Garmin Edge 830
Garmin Edge 830
Garmin Edge 830

Garmin Edge 830 Sensor Bundle

1 beoordeling
Merk: Garmin

De Garmin Edge® 830 is de veelbelovende opvolger van de Edge® 820. De Edge® 830 beschikt over zeer nauwkeurige navigatie dankzij het gebruik van GPS, GLONASS en Galileo satellietondersteuning. Dit zorgt ervoor dat je overal goed ontvangst hebt. In het geval dat je van je route afwijkt, die je trouwens heel makkelijk via een gpx-bestand (bijvoorbeeld gemaakt in Strava) kan inladen, zorgt de turn-by-turn navigatie ervoor dat je weer op het goede spoor gezet wordt. Het heldere kleurendisplay is zelfs in de zon goed afleesbaar en heeft een formaat van 2,6", ofwel 6,6cm.

Wordt geleverd incl. luxe hartslagband, snelheidssenor en cadanssensor. Lees meer

 499,99
 429,95
Op verlanglijstje
Merk:
Garmin
Sport:
Fietsen, Triathlon

Garmin biedt 24 maanden garantie op de navigatiesystemen. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer navigatiesystemen die onder de garantie vallen indien je het product bij SPORTSWEARHOUSE hebt gekocht.

Productinformatie

Het heldere kleurendisplay is zelfs in de zon goed afleesbaar en heeft een formaat van 2,6", ofwel 6,6cm.
Batterijduur van 20 uur bij normaal gebruik en tot wel 40 uur in de besparingsmodus.
Wanneer je van de route afwijkt navigeert hij je meteen terug naar de route.
Gevoelig aanraakscherm waardoor je gemakkelijk door het menu navigeert.
GPS, GLONASS en Galileo satelliet ondersteuning voor een snelle en nauwkeurige navigatie.
De Edge 830 beschikt over ANT+, Bluetooth en WiFi.
Het 2,6" display is voor slechtzienden wellicht net iets te klein om goed mee te kunnen navigeren.

De Garmin Edge® 830 is de veelbelovende opvolger van de Edge® 820. De Edge® 830 beschikt over zeer nauwkeurige navigatie dankzij het gebruik van GPS, GLONASS en Galileo satellietondersteuning. Dit zorgt ervoor dat je overal goed ontvangst hebt. In het geval dat je van je route afwijkt, die je trouwens heel makkelijk via een gpx-bestand (bijvoorbeeld gemaakt in Strava) kan inladen, zorgt de turn-by-turn navigatie ervoor dat je weer op het goede spoor gezet wordt. Achteraf wordt je rit zonder problemen uitgelezen in Strava. Een mooi voordeel van de Edge® 830 ten opzichte van bijvoorbeeld de Edge® 530 is het touchscreen, waardoor de fietscomputer eenvoudig te bedienen is. Een andere leuke tool is de on-device route planner en POI (points of interest) search die deze Garmin Edge® 830 biedt. Hierdoor kan je halverwege je rit een compleet nieuwe route maken. Fijne verbeteringen ten opzichte van de 820 zijn onder andere de langere batterijduur (20 duur ten opzichte van 15) en een display dat 13% groter is, waardoor gegevens makkelijker van het scherm af te lezen zijn. Daarnaast heeft de Edge® 830 een snellere processor, waardoor routes twee keer zo snel geladen worden. De Garmin Edge® 830 heeft ook een aantal mooie nieuwe functies, zoals ClimbPro, waarmee je live kan zien wat de hellingshoek van je klim is en hoeveel meters er nog te gaan zijn tot de top. Ook de Find my Edge functie, die ervoor zorgt dat je de fietscomputer terug kan vinden na een crash, is erg handig. Ook voor de mountainbiker is er een mooie nieuwe functie, de MTB Dynamics, die uitgebreide MTB-statistieken biedt.

Deze fietscomputer wordt geleverd incl. sensoren.

Specificaties
Merk

Garmin

Sport

Fietsen, Triathlon

Kleur

Zwart

Beoordelingen
1 beoordeling
10/10

"Garmin Edge 830 sensor bundle"

Door Menno op 23 maart 2021 (geverifieerde eigenaar)

Ik ben zeer tevreden met de aankoop van de Garmin Edge 830 sensor bundle. De edge 830 zelf behoeft geen verdere toelichting. Is gewoon uitstekend. De klantvriendelijkheid van het bedrijf vind ik extra reden om te benoemen.
Het product staat/stond in de webshop op nabestelling. Na mijn bestelling geplaatst te hebben heb ik netjes een email ontvangen waarbij ik hier andermaal op ben geattendeerd en werd mij de vraag gesteld of ik hier wel/niet op wenste te wachten. (Ik was op de hoogte en wenste te wachten. Sportswearhouse biedt de set voor een scherpe prijs aan). Na verzending leek bij DHL de verzending gestagneerd. Hierover heb ik contact gehad met de klantenservice van Sportswearhouse en ben ook hierbij zeer correct en vriendelijk geholpen.

Kortom: Goede webshop, goed product, scherpe prijs & klantvriendelijk bedrijf.

Beoordeling