Garmin Watch Forerunner 645 Music - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Garmin Watch Forerunner 645 Music

 335,00
In winkelmand
Garmin Watch Forerunner 645 Music
Garmin Watch Forerunner 645 Music
Garmin Watch Forerunner 645 Music
Garmin Watch Forerunner 645 Music
Garmin Watch Forerunner 645 Music
Garmin Watch Forerunner 645 Music
Garmin Watch Forerunner 645 Music
Garmin Watch Forerunner 645 Music
Garmin Watch Forerunner 645 Music
Garmin Watch Forerunner 645 Music
Garmin Watch Forerunner 645 Music
Garmin Watch Forerunner 645 Music
Garmin Watch Forerunner 645 Music
Garmin Watch Forerunner 645 Music
Garmin Watch Forerunner 645 Music
+8

Garmin Watch Forerunner 645 Music

Merk: Garmin

Dit lichte horloge, ideaal om elke dag te dragen, is waterbestendig tot 5 atmosfeer (50 meter). U kunt er gerust mee zwemmen of douchen. De batterij heeft een levensduur van 7 dagen in smartwatch-modus en 5 uur in GPS-modus, en muziek afspelen. Zo is de Forerunner 645 Music een hardloopmaatje dat niet achterblijft. Lees meer

 369,99
 335,00
Op verlanglijstje
Sport:
Fietsen, Hardlopen, Schaatsen, Skiën, Triathlon, Yoga

Garmin biedt 24 maanden garantie op de navigatiesystemen. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer navigatiesystemen die onder de garantie vallen indien je het Garmin-product bij ProSalton hebt gekocht.

Productinformatie

Modelafhankelijk ondersteuning satellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo)
Ingebouwde sportapps
LiveTrack
Connectie met andere apparatuur
Trainingsplannen maken
Geavanceerde metingen

Hardlopen is niet zomaar bewegen, maar een echte prestatie. Met de Forerunner 645 Music kun je iets laten zien in elke sessie. Dankzij de ingebouwde opslag kun je hardlopen met je favoriete muziek. En met contactloos betalen koop je wat je nodig hebt zonder te stoppen. Met geavanceerde hardloopdynamica en prestatiemeetfuncties is dit GPS-hardloophorloge precies wat je nodig hebt.

Muziek. Met de ingebouwde opslag voor 500 nummers wordt je opgezweept om beter te lopen dan gisteren. Muziek van uw computer zet je gemakkelijk over om een afspeellijst te maken. Deze is gemakkelijk te beluisteren via je Bluetooth hoofdtelefoon. Laat je telefoon thuis wanneer je gaat hardlopen. De muziek die je opzweept, draagt je aan je pols.

Gemakkelijk betalen. Altijd op de loop? Laat je telefoon en portemonnee thuis. De Forerunner 645 Music biedt contactloos betalen met Garmin Pay: Via je horloge betalen voor je inkopen. Bijna overal te gebruiken waar contactloos betalen met je pasje mogelijk is. Een flesje water, iets te eten – betalen zonder te stoppen.

Je training naar een hoger plan tillen. Nog gemakkelijker de gegevens verzamelen die je nodig hebt om nog beter in vorm te komen. De Forerunner 645 Music meet cruciale hardloopgegevens om je prestaties te analyseren. Biomechanische gegevens zoals cadans, staplengte, grondcontacttijd en -balans, verticale oscillatie en verticale ratio zijn belangrijk om inzicht te krijgen in je conditie. Zo kun je optimale wedstrijden lopen. Je verzamelt de gegevens met een compatibele hartslagband of compacte Running Dynamics Pod, die gemakkelijk te bevestigen is aan je broekband. Profiteer ook van functiesets bij fiets- en zelfs zwemtrainingen. In het zwembad houd je Forerunner 645 Music onder andere afstand, tempo en aantal slagen bij.

Meet je prestaties. Hoe effectief is je huidige trainingsplan eigenlijk? Met de Forerunner 645 Music meet je de effectiviteit van je training en herstel, zodat je beter bent voorbereid op een wedstrijd of trainingscyclus. Trainingsstatus is een nieuwe prestatiemeetfunctie die automatisch je recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren evalueert. Zo weet je of je effectief, optimaal of te intensief traint. De nieuwe anaeroob trainingseffect waarde geeft onmisbare inzichten in aspecten van je trainingsprestaties. Zo bepaal jij of de training je prestatievermogen verbetert. Je hebt ook zicht op je algehele trainingsbelasting waarin je trainingsinspanning van de afgelopen 7 dagen wordt gemeten en vergeleken met je optimale fitnessbereik en recente trainingsgeschiedenis.

Meer aanpassingsmogelijkheden. Kijk eens in de Connect IQ Store. Hier kun je apps, widgets en watch faces downloaden om je Forerunner 645 Music een persoonlijk tintje te geven. Gemakkelijk, en gratis! Elke dag komen er nieuwe apps bij – om te zien wanneer je Über arriveert; de SmartThings app om thuis de lichten aan te doen; de AccuWeather MinuteCast app om te zien wanneer het gaat regenen. Met de Face It™ watch face app kun je een foto kiezen in je fotobibliotheek, deze aanpassen en instellen als watch face van je horloge.

Verbonden blijven tijdens het hardlopen. Met de Forerunner 645 Music kun je hardlopen zonder af te zien van belangrijke smartfuncties. Koppel het aan je compatibel smartphone om op je pols sms-berichten, social media-updates, e-mails en dergelijke te ontvangen en erop te reageren. Je kunt er zelfs je telefoon mee vinden. Of je muziek bedienen. Laat je vrienden jou volgen via LiveTrack.

Delen en wedstrijdjes houden. Het synchroniseren van je activiteiten naar Garmin Connect is niet alleen handig om je gegevens op te slaan. Garmin Connect is een levendige community. Gebruikers kunnen hier onderweg met elkaar in contact komen en wedstrijdjes houden, elkaar aanmoedigen en successen delen op social media. Garmin Connect is gratis en beschikbaar via internet of je smartphone met de Garmin Connect™ mobiele app.

Train op uw eigen manier. Je routine is alles behalve saai. De Forerunner 645 Music heeft ingebouwde activiteitenprofielen voor hardlopen (binnen/buiten), fietsen (binnen/buiten), zwemmen (zwembad), cross-training, roeisporten, krachttraining en meer. Zo kun je alles gemakkelijk aanpassen aan je activiteit. Via de Garmin Connect online fitnesscommunity kun je gratis je eigen trainingen samenstellen en downloaden. Vervolgens kun je op de app je prestaties bekijken of delen met familie en vrienden als extra motivatie.

Kies uit miljoenen nummers. Je verveelt je nooit met je workoutafspeellijst als je hem altijd kunt aanpassen. De Forerunner 645 Music is compatibel met een aantal van je favoriete streamingservices - en er worden er voortdurend meer toegevoegd. Als je een premium lidmaatschap op deze compatibele services hebt, kun je elk nummer vanuit de enorme bibliotheek downloaden en dit offline op je horloge beluisteren. Kom binnenkort terug om te zien wat we dan weer aan de lijst hebben toegevoegd. De Forerunner 645 Music kan moeiteloos met een breed scala aan draadloze hoofdtelefoons met Bluetooth technologie worden gekoppeld, en we hebben een aantal geweldige opties voor jou bedacht, zoals oordopjes die stevig op hun plaats blijven zitten tijdens de meest intense hardloopsessies en een batterij met een lange levensduur.

Het oog wil ook wat. Je kunt dit horloge gerust mee naar buiten nemen, in elk weer. Je kunt er mee zwemmen en douchen. De Garmin Chroma Display™ is gemakkelijk te lezen – zelfs in direct zonlicht – en beschermd met extra-robuust Corning® Gorilla® glas. De bandjes zijn gemakkelijk te verwisselen. Je hebt er geen gereedschap voor nodig.

Tracking van menstruatiecyclus. Krijg meer inzicht in uw lichaam met de Garmin Connect functie voor tracking van je menstruatiecyclus. Gebruik deze functie om je cyclus te volgen, fysieke en emotionele symptomen bij te houden en persoonlijke aantekeningen te maken. Je krijgt ook informatie over training en voeding in elke fase van je huidige cyclus. Met de Connect IQ app ontvang je cyclusupdates op je pols, waaronder menstruatieherinneringen, cyclusgegevens en symptomen die voor de dag zijn geregistreerd.

Veiligheids- en trackingfuncties. Forerunner 645 Music biedt veiligheids- en trackingfuncties die jou en je dierbaren wat extra gemoedsrust geven. Als er iets gebeurt en je watch is gekoppeld aan je compatibele smartphone, houd je de lichtknop ingedrukt totdat je voelt dat het horloge 3 keer trilt. Hierdoor wordt de hulpfunctie geactiveerd, die discreet een bericht met je real-time locatie naar je vooraf geladen contacten voor noodgevallen verzendt. Op die manier kun je gemakkelijker worden gevonden. Deze watch bevat ook een ongevallendetectie, die automatisch een bericht met je real-time locatie naar vooraf geladen contacten voor noodgevallen stuurt als er buiten een ongeval wordt gedetecteerd tijdens een wandel-, hardloop-of fietsactiviteit.

Specificaties
Sport

Fietsen, Hardlopen, Schaatsen, Skiën, Triathlon, Yoga

Merk

Garmin

Kleur

Antraciet, Rose Gold, Roze, Zwart

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling