Garmin Watch Forerunner 735XT Bundle - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Garmin Watch Forerunner 735XT Bundle

 345,00
In winkelmand
Garmin Watch Forerunner 735xt Bundle
Garmin Watch Forerunner 735xt Bundle
Garmin Watch Forerunner 735xt Bundle
Garmin Watch Forerunner 735xt Bundle

Garmin Watch Forerunner 735XT Bundle

Merk: Garmin

Je doet het allemaal, nu kan je horloge het ook. Word een betere atleet op de baan en in het water met Forerunner® 735XT. Dit GPS-multisporthorloge is voor atleten die uitgebreide gegevens tijdens trainingen en wedstrijden willen. Dankzij het kleinere formaat en de comfortabele band is de 735XT het ideale horloge om je door je workout en werkdag te helpen. Het werkt ook als een activity tracker om je stappen, calorieën en slaap te meten. Krijg de gegevens die je nodig hebt om je resultaten van gisteren te verbeteren. Hardlopen, sprinten, zwemmen, fietsen, triathlon. Jouw routine is alles behalve routinematig. Lees meer

 349,99
 345,00
Op verlanglijstje
Sport:
Fietsen, Hardlopen, Schaatsen, Skiën, Triathlon, Yoga

Garmin biedt 24 maanden garantie op de navigatiesystemen. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer navigatiesystemen die onder de garantie vallen indien je het Garmin-product bij ProSalton hebt gekocht.

Productinformatie

Modelafhankelijk ondersteuning satellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo)
Ingebouwde sportapps
LiveTrack
Connectie met andere apparatuur
Trainingsplannen maken
Geavanceerde metingen

Met de Forerunner 735XT kun je gemakkelijk je prestaties verbeteren dankzij de geïntegreerde activiteitenprofielen voor hardlopen (binnen/buiten), fietsen (binnen/buiten), zwemmen (zwembad/open water), crosscountry skiën, peddelsporten, trailrunning, hiken en krachttraining. Met de automatische multisportfunctie kun je tijdens trainingen of duatlon-/triatlonwedstrijden gemakkelijk met één druk op de knop tussen verschillende sporten schakelen. De 735XT is compatibel met geavanceerde workouts voor hardlopen, fietsen — en zelfs zwemmen in het zwembad. Maak je eigen aangepaste workouts en download gratis workouts van Garmin Connect.

Hartslagmeting op de pols. Forerunner 735XT is het eerste multisporthorloge met Elevate™ hartslagtechnologie die je hartslag op de pols meet. Nu kun je vrijuit strijden wanneer het tijd is om op je fiets te stappen of in de startblokken te gaan staan. Het is niet nodig om een borstband te dragen om je statistieken in te zien – bekijk je hartslagzone en slagen per minuut, allemaal in real-time en weergegeven op een kleurrijk scherm.

Laat uw hart sneller slaan. Alleen de hartslag op de pols meten is misschien genoeg voor een wedstrijd, maar voor je trainingen en herstel wilt je uitgebreidere gegevens. Met de Forerunner 735XT krijg je die volop. Hier zijn enkele voorbeelden van de geavanceerde gegevens die je verkrijgt met de hartslagband: Hardloopdynamiek zoals grondcontacttijd balans, staplengte, verticale ratio en meer VO2 max-schatting, lactaatdrempel, racevoorspelling en hersteladvies. Hartslag onder water tijdens zwemmen.

Til elke rit en loop naar een hoger niveau met Strava Live Segments. Forerunner 735XT is het eerste hardloophorloge dat compatibel is met Strava Live Segments en wordt geleverd inclusief een proefabonnement van 60 dagen op Strava Premium. Met dit abonnement worden je favoriete Strava segmenten automatisch gesynchroniseerd met de 735XT voor live feedback tijdens je activiteit. Je ontvangt ook waarschuwingen voor de start en de finish van het segment, je kunt het klassement bekijken en je kunt je huidige activiteit vergelijken met je persoonlijk record. Daarnaast krijg je ook toegang tot de Strava Suffer Score, een handige functie die je hartslaggegevens tijdens je workout analyseert en je totale inspanning voor de activiteit een score geeft. Zo kun je zien of je jouw workoutprestaties hebt verbeterd.

Verbinden en aanpassen. Smartphone meldingen, automatische uploads naar Garmin Connect en in real-time laten volgen via LiveTrack zorgen ervoor dat de 735XT de ultieme smartwatch voor atleten is. Stop je telefoon gerust weg wanneer je een lange afstand gaat fietsen of hardlopen. Je krijgt alle meldingen op je horloge, zodat je kunt beslissen of je ze beantwoordt of doorgaat. Je kunt je toestel zelfs aanpassen met gratis wijzerplaten, apps en gegevensvelden van Connect IQ™.

LiveTrack. Met LiveTrack kunnen je gezin en vrienden je locatie in real-time bepalen terwijl je op weg bent en de functie is nu nog makkelijker te gebruiken. Als je automatisch starten inschakelt, kun je meer aandacht besteden aan de rit en minder aan de technologie. LiveTrack detecteert automatisch wanneer je begint met fietsen, waardoor je jouw telefoon niet meer hoeft te pakken. Automatisch starten is ook beschikbaar voor de nieuwe Strava Beacon, waardoor Strava Premium abonnees gebruik kunnen maken van dezelfde geweldige functie. Het is nog nooit makkelijker geweest om je naaste familie en vrienden gemoedsrust te bieden terwijl je fietst.

Personaliseer de watch face van je horloge. Download de gratis Garmin Face It watch face app om je toestel te personaliseren met een foto van je smartphone. Download de app, kies een foto in uw fotobibliotheek, pas de tijdweergave aan en stel de foto in als de watch face van je horloge. Met Garmin kunt je jouw horloge een persoonlijke touch geven, bijvoorbeeld met een foto van een schitterend uitzicht die je hebt genomen op je laatste wandeltocht of een foto van je nieuwe puppy.

Sla je inspanningen op. Haal meer uit je meters op Garmin Connect, onze gratis online community waar je activiteiten kunt opslaan, plannen en delen. Word elke dag beter door nieuwe persoonlijke records neer te zetten - wij houden het allemaal bij zodat jij al je overwinningen in één overzicht kunt bekijken. Ontvang digitale Insights die zijn afgestemd op je statistieken en gewoonten, zoals bewegingswaarschuwingen en gezondheidstips. Maak contact met andere gebruikers en daag ze uit. Beschikbaar op je desktop of compatibele mobiele toestel.

Nog een paar extra's. De Forerunner 735XT houdt het, net als jou, de hele dag vol. Dit horloge wordt je partner bij het herstel met de activity tracker die de hele dag je stappen, calorieën en slaap meet. Het toestel is ook compatibel met onze serie Varia™ cycling awareness-toestellen, waaronder de fietsradar, slimme fietslampen en  het Varia Vision™ in-sight display.

Specificaties
Sport

Fietsen, Hardlopen, Schaatsen, Skiën, Triathlon, Yoga

Merk

Garmin

Kleur

Blauw, Zwart

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling