Garmin Watch Forerunner 935 Bundle Triathlon Yellow - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Garmin Watch Forerunner 935 Bundle Triathlon Yellow

 495,00
In winkelmand
R 010 01746 02 Hr 2550 Scaled
R Forerunner935 Hr 1004 62 Scaled
R Forerunner935 Hr 1002 28 Scaled
R Forerunner935 Hr 1001 37 Scaled
R Forerunner935 Hr 1000 37

Garmin Watch Forerunner 935 Bundle Triathlon Yellow

Merk: Garmin

Wie heeft de gedetailleerde informatie die de Forerunner 935 biedt, zoals hardloopdynamica, polshartslagmeting, trainingsstatus, FTP en VO2 max., echt nodig? Een toegewijde atleet, zoals jij, die elke dag beter wil presteren. Met dit premium GPS-hardloop-/triathlonhorloge kun je jouw trainingen en herstel optimaliseren om een betere atleet te worden.

Triathlonbundel is compleet met Forerunner 935 GPS-horloge, extra set polsbandjes (zwart), HRM-Tri™ monitor, HRM-Swim™ monitor en snelsluitingspakket. Lees meer

 599,99
 495,00
Op verlanglijstje
Sport:
Fietsen, Hardlopen, Schaatsen, Skiën, Triathlon, Yoga

Garmin biedt 24 maanden garantie op de navigatiesystemen. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer navigatiesystemen die onder de garantie vallen indien je het Garmin-product bij ProSalton hebt gekocht.

Productinformatie

Modelafhankelijk ondersteuning satellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo)
Ingebouwde sportapps
LiveTrack
Connectie met andere apparatuur
Trainingsplannen maken
Geavanceerde metingen

Comfortabel ontwerp. Dankzij het lichte, comfortabele ontwerp kun je het Forerunner 935 GPS-hardloop-/triathlonhorloge gemakkelijk de hele dag dragen.

Meet je prestaties en evalueer trainingen en herstel. Hoe effectief is je huidige trainingsplan eigenlijk? Met de Forerunner 935 kun je de effectiviteit van je trainingen en herstel meten, zodat je jezelf beter kunt voorbereiden op een wedstrijd of trainingscyclus. Trainingsstatus is een nieuwe prestatiemeetfunctie, die automatisch je recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren evalueert en aangeeft of je effectief, optimaal of te intensief traint. Het nieuwe anaerobe trainingseffect geeft je onmisbare inzichten in trainingsprestaties aan de hand waarvan je kunt bepalen of je met jouw trainingen je prestatievermogen verbetert. Je kunt ook je algehele trainingsbelasting bekijken, die je trainingsarbeid in de afgelopen 7 dagen meet en vergelijkt met je optimale fitnessbereik en recente trainingsgeschiedenis.

Analyseer je techniek. Wij maken het gemakkelijker om te beschikken over de gegevens die je nodig hebt om je conditie te verbeteren. De Forerunner 935 voorziet je van belangrijke hardloopgegevens op basis waarvan jij je prestaties kunt analyseren. Biomechanische meetgegevens, zoals cadans, staplengte, grondcontacttijd en balans, verticale oscillatie en verticale ratio, zijn essentieel om inzicht te krijgen in je conditie, zodat je tijdens de wedstrijddag optimaal presteert. Deze meetgegevens zijn beschikbaar door toevoeging van een compatibele hartslagband of de compacte hardloopdynamica-sensor die je gemakkelijk aan je broekband kunt vastmaken. Profiteer ook van functiesets die je helpen bij je fiets- en zelfs zwemtrainingen. In het water houdt je Forerunner 935 onder andere afstand, tempo en aantal slagen voor je bij.

Ongeëvenaarde batterijlevensduur. De batterij gaat langer mee dan je langste training. Ook tijdens een Ironman of ultramarathon kun je op deze batterij vertrouwen. De Forerunner 935 biedt in GPS-modus een batterijlevensduur tot 24 uur en in de UltraTrac batterijbesparende stand een batterijlevensduur tot 60 uur. En bij dagelijks gebruik als smartwatch gaat de batterij na één keer opladen wel 2 weken mee.

Hardlopen, sprinten, zwemmen, fietsen, lange afstanden lopen. Je routine is alles behalve routinematig. De Forerunner 935 heeft ingebouwde activiteitenprofielen voor hardlopen (binnen/buiten), fietsen (binnen/buiten), zwemmen (zwembad/open water), crosscountry skiën, peddelsporten, trailrunning, hiken, krachttraining en meer, zodat je alles gemakkelijk kunt aanpassen aan je activiteit. Met de automatische multisportfunctie kun je tijdens trainingen of duatlon-/triathlonwedstrijden gemakkelijk met één druk op de knop tussen verschillende sporten schakelen. De 935 is compatibel met geavanceerde workouts voor hardlopen, fietsen - en zelfs zwemmen in het zwembad. Via de Garmin Connect™ online fitnesscommunity kun je gratis uw eigen trainingen samenstellen en downloaden. Vervolgens kun je op de app je eerdere prestaties bekijken of delen met familie en vrienden om je aan te moedigen.

Slimmer contact. Smartphone meldingen direct op je polstoestel ontvangen is nog maar het begin. Gekoppeld met je compatibele smartphone geeft de Forerunner 935 je ook toegang tot automatische uploads naar Garmin Connect, audio-aanwijzingen, muziekbediening en meer. Laat je familie en vrienden je hardloop- en fietstrainingen in real-time volgen met LiveTrack — of gebruik GroupTrack om tijdens de rit je fietsmaatjes in de gaten houden.  En via een snelle Wi-Fi® verbinding kun je met jouw 935 gemakkelijk gegevens ophalen uit en verzenden naar de cloud.

Volg je hart. De polshartslagmeting komt goed van pas als je op de wedstrijddag eens helemaal los wilt gaan, maar de Forerunner 935 biedt je ook de mogelijkheid om met een compatibele hartslagband nog veel meer gegevens paraat te hebben. Met een hartslagband om de borst (zoals de HRM-Run™ of HRM-Tri™) beschik je over geavanceerde functies, zoals lactaatdrempel en de HSV stresstest (hartslagvariaties).

Er op uit in de vrije natuur. Met de Forerunner 935 kun je gaan en staan waar je maar wilt - GPS en GLONASS bieden in onherbergzame streken namelijk betere dekking dan alleen GPS. Bovendien voorziet de ingebouwde barometer je van real-time hoogtegegevens. Welke activiteiten kan de 935 volgen? Meer dan je voor mogelijk zou houden! De triathlonsporten zijn nog maar het begin, want het toestel biedt ook ingebouwde ondersteuning voor hiken, roeien, golfen, skiën, peddelsurfen en nog veel meer.

Aanpassen en koppelen. Het Forerunner 935 GPS-hardloop-/triathlonhorloge wordt automatisch gesynchroniseerd met Garmin Connect, de gratis online fitnesscommunity, waar je jouw vorderingen kunt bijhouden en zelfs kunt delen via sociale media. Je kunt zich aanmelden bij Garmin Connect vanaf je pc of je kunt de Garmin Connect Mobile app downloaden op uw compatibele smartphone. Je kunt je toestel ook aanpassen met gegevensvelden, gratis wijzerplaten van NUUN en ook met apps als Uber en Accuweather, allemaal beschikbaar via Connect IQ.

Nog een paar extra’s. De Forerunner 935 werkt net als jou hard, de hele dag. Dit horloge wordt je partner voor herstel met een activity tracker die je stappen, calorieën en slaap bijhoudt. Het toestel is ook compatibel met onze serie Varia™ accessoires voor veilig fietsen, zoals de achteruitkijkradar, slimme fietslampen en de Varia Vision In-sight display.

Maak van elke dag een wedstrijd. Strava Live Segments stimuleren je om elke dag beter te presteren. Strava Premium-abonnees kunnen hardloop- en fietssegmenten synchroniseren met hun Forerunner 935 om tijdens hun activiteiten live feedback te krijgen. Je ontvangt ook waarschuwingen voor de start en de finish van het segment, je kunt het klassement bekijken en je kunt je huidige activiteit vergelijken met je persoonlijk record.

Van plan naar prestaties met TrainingPeaks. Er gaat niets boven een perfect uitgevoerde workout. Met de TrainingPeaks Connect IQ app kun je op de Forerunner 935 je dagelijkse workoutroutine openen. Vervolgens leidt het toestel je in real-time door je workout, compleet met intensiteitsdoelen en intervallen, direct vanuit TrainingPeaks. Na je sessie wordt je voltooide workout weer teruggesynchroniseerd in TrainingPeaks voor een gedetailleerde analyse van je prestaties en om je vorderingen ten opzichte van uw doelen te meten.

Een horloge waarop u kunt vertrouwen. Als je jouw Forerunner 935 aanpast met een Road ID voorpaneel (apart verkrijgbaar), kun je er met een gerust hart op uit. Het paneel is gemakkelijk te bevestigen aan je bandje en kan zowel je belangrijke medische informatie als de gegevens van in noodgevallen te waarschuwen contactpersonen bevatten, mocht je tijdens uw training onverhoopt in de problemen komen. Je hebt er profijt van en je familie en vrienden voelen zich iets geruster als je er weer op uittrekt.

Hardloopvermogen. Geef je training een boost en download de Running Power app in de Connect IQ Store op je compatibele horloge. De Running Power app is ontwikkeld door Garmin Labs en verzamelt allerlei gegevens, zoals tempo, verticale oscillatie, helling en zelfs de plaatselijke windomstandigheden. Zo zie je met hoeveel vermogen je afzet tijdens het hardlopen. Als je elke minuut en kilometer weet hoeveel energie je gebruikt, kunt je beter je tempo bepalen zodat je niet voortijdig uitgeput raakt.

Specificaties
Sport

Fietsen, Hardlopen, Schaatsen, Skiën, Triathlon, Yoga

Merk

Garmin

Kleur

Geel

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling