Garmin Watch Forerunner 945 Bundle Triathlon - Blue - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Garmin Watch Forerunner 945 Bundle Triathlon – Blue

 680,00
In winkelmand
Garmin Watch Forerunner 945 Bundle Triathlon 8211 Blue
Garmin Watch Forerunner 945 Bundle Triathlon 8211 Blue
Garmin Watch Forerunner 945 Bundle Triathlon 8211 Blue
Garmin Watch Forerunner 945 Bundle Triathlon 8211 Blue
Garmin Watch Forerunner 945 Bundle Triathlon 8211 Blue
Garmin Watch Forerunner 945 Bundle Triathlon 8211 Blue

Garmin Watch Forerunner 945 Bundle Triathlon – Blue

Merk: Garmin

Je bent een atleet en dit is jouw horloge. Het Forerunner ® 945 triathlon horloge laat je synchroniseren met premium muziekstreamingservices om je muziek op je horloge op te slaan. Het biedt ook onze meest geavanceerde fysiologische functies waaronder trainingsbelasting, balans en meer. Ervaar het gemak van snel contactloos betalen vanaf je pols met Garmin Pay™. Op de geïntegreerde Topo Europa kleurenkaarten zie je jouw route tijdens het hardlopen, zodat je nooit verdwaalt tijdens een workout. Waar je ook naar toe gaat, met veiligheids- en trackingsfuncties zoals ongeval detectie (tijdens bepaalde activiteiten) en assistentie kunt je jouw locatie real time

verzenden naar contactpersonen voor noodgevallen.

Triathlonbundel is compleet met Forerunner 945 GPS-horloge, extra set polsbandjes (zwart), HRM-Tri™ monitor, HRM-Swim™ monitor en snelsluitingspakket. Lees meer

 749,99
 680,00
Op verlanglijstje
Sport:
Fietsen, Hardlopen, Schaatsen, Skiën, Triathlon, Yoga

Garmin biedt 24 maanden garantie op de navigatiesystemen. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer navigatiesystemen die onder de garantie vallen indien je het Garmin-product bij ProSalton hebt gekocht.

Productinformatie

Modelafhankelijk ondersteuning satellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo)
Ingebouwde sportapps
LiveTrack
Connectie met andere apparatuur
Trainingsplannen maken
Geavanceerde metingen

GARMIN COACH. Deze instelbare trainingsplannen bieden begeleiding van deskundige coaches en gratis trainingsschema's die je kunt aanpassen aan je doelen. Workouts worden direct naar je horloge gesynchroniseerd.

INGEBOUWDE SPORT-APPS. Voorzie je workoutroutine van activiteitenprofielen voor fietsen, indoor zwemmen, indoor roeien, crosstrainer of stepapparaat.

HARTSLAGMETER OP DE POLS. De watch houdt voortdurend je hartslag in de gaten4 en waarschuwt je als deze bij rust te hoog of te laag blijft. Het toestel meet ook hoe hard je traint tijdens activiteiten. Zelfs onder water.

MULTI-GNSS. Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat je jouw weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

HARDLOOPDYNAMIEK. Bij gebruik in combinatie met een compatibel accessoire meet de Forerunner 945 essentiële hardloopgegevens zoals cadans, staplengte, grondcontacttijd, balans en meer.

VO2 MAX. Train slimmer met VO2 max, een indicator van de prestaties die je kunt verwachten. Deze meetwaarde houdt zelfs rekening met veranderingen in prestaties die kunnen worden veroorzaakt door warmte of hoogte.

PRESTATIECONDITIE. Analyseer tijdens het hardlopen je tempo, hartslag en hartslagwisselingen voor een real-time evaluatie van jouw huidige vermogen om te presteren.

TRAININGSSTATUS. Deze meetwaarde evalueert automatisch je recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren. Zo weet je of je met je training je conditie verbetert, je optimale conditie hebt bereikt of overtraind bent.

TRAINING EFFECT. Bekijk hoe jouw workouts van invloed zijn op de ontwikkeling van je uithoudingsvermogen, snelheid en hardloopvermogen met aeroob en anaeroob Training Effect feedback.

TRAININGSBELASTING. Deze waarde meet je trainingsinspanning van de afgelopen 7 dagen en vergelijk deze met je optimale fitnessbereik en recente trainingsgeschiedenis.

EXTRA LANGE LEVENSDUUR VAN BATTERIJ. De batterij gaat tot 2 weken mee in de smartwatch-modus en 10 uur in de GPS-modus met muziek. Gebruik de UltraTrac™ modus om te zorgen dat je genoeg stroom hebt om de langste race te doorstaan.Kaarten op je pols.

FULL-COLOUR KAARTEN. Of je nu hardloopt in de straten van de stad of over dicht begroeide paden, de ingebouwde kaarten van de Forerunner 945 houden je op het juiste spoor.

CLIMBPRO. Gebruik de ClimbPro klimplanner op gedownloade parcoursen om real-time informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

AFSLAG-VOOR-AFSLAG NAVIGATIE. Volg een route of koers met hulp van afslag-voor-afslag aanwijzingen, die je tijdig laten weten wanneer de volgende afslag komt.

RONDRIT PLANNEN. Voer de afstand in die je wilt afleggen en ontvang voorstellen voor routes die je naar je vertrekpunt terugbrengen. Dankzij Trendline™ popularity routing vind je de beste plaatselijke routes.Wij helpen je om optimaal te presteren.

PULSE OX SENSOR. De Pulse Ox-sensor6 om de pols bewaakt de zuurstofsaturatieniveaus in het bloed ter ondersteuning van geavanceerde slaapmonitoring en acclimatisering op grote hoogten.

BODY BATTERY™ ENERGIEMONITOR. Meet de energieniveaus van jouw lichaam, zodat je de beste momenten kunt vinden om te bewegen en te rusten.

TRACKING VAN MENSTRUATIECYCLUS. Houd de gegevens van de menstruatiecyclus bij, registreer fysieke en emotionele symptomen en signaleer regelmatige, onregelmatige of overgangsgerelateerde cycli om je lichaam beter te begrijpen.

MUZIEK OM JE POLS. Synchroniseer jouw afspeellijsten van geselecteerde muziekstreamingservices6, zoals Deezer, Amazon Music en Spotify®, rechtstreeks naar je watch. De Forerunner 945 kan maximaal 1000 muzieknummers opslaan.

SMARTPHONE MELDINGEN. Ontvang e-mails, sms-berichten en waarschuwingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone.

VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES. Als je je onveilig voelt of als je horloge registreert dat er een ongeval is gebeurd, verzenden de hulp- en ongevaldetectiefuncties3 jouw locatie naar de contacten voor noodgevallen.

CONNECT IQ™ STORE. Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store.

SYNCHRONISEREN MET GARMIN CONNECT™. Upload je activiteiten naar de Garmin Connect app voor interactie met een bloeiende online community waar je onderweg contact kunt maken en wedstrijdjes kunt houden, en zelfs je triomfen kunt delen via sociale media.

Specificaties
Sport

Fietsen, Hardlopen, Schaatsen, Skiën, Triathlon, Yoga

Merk

Garmin

Kleur

Blauw

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling