Garmin Outdoornavigatie GPSMAP 66i - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Garmin Outdoornavigatie GPSMAP 66i

 570,00
In winkelmand
Garmin Outdoornavigatie Gpsmap 66i
Garmin Outdoornavigatie Gpsmap 66i
Garmin Outdoornavigatie Gpsmap 66i
Garmin Outdoornavigatie Gpsmap 66i
Garmin Outdoornavigatie Gpsmap 66i
Garmin Outdoornavigatie Gpsmap 66i
Garmin Outdoornavigatie Gpsmap 66i

Garmin Outdoornavigatie GPSMAP 66i

Merk: Garmin

Met inReach satelliettechnologie van Garmin en een satellietabonnement kun je overal in contact blijven. Je kunt via een satellietnetwerk met 100% wereldwijde dekking berichten verzenden en ontvangen, routes navigeren, je reis tracken en delen en, indien nodig, een SOS afgeven om noodhulp te krijgen van een 24/7 bereikbaar wereldwijd controlecentrum via het 100% wereldwijde Iridium® satellietnetwerk. Lees meer

 599,99
 570,00
Op verlanglijstje
Sport:
Outdoor, Sportvissen, Wandelen, Watersport

Productinformatie

GPS-ontvanger en GALILEO-satellietsystemen
Altijd verbinding (met satelliet-abonnement)
Kompas, hoogte- en barometer
SOS-waarschuwingen (met satelliet-abonnement)
Zeer lange batterijcapaciteit

ONDERSTEUNING VOOR MULTI-GNSS. Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS en Galileo) zorgt ervoor dat je jouw weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

ABC-SENSOREN. Navigeer over iedere trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

BIRDSEYE SATELLIETBEELDEN. Download hoge resolutie, fotorealistische kaarten rechtstreeks naar je toestel zonder een jaarabonnement. Vind eenvoudig sporen, kies je standplaats, zoek een parkeerplaats, maak waypoints en meer.

VOORAF GELADEN TOPOACTIVE EUROPE KAARTEN. Op de vooraf geïnstalleerde TopoActive Europe kaarten zie je bergtoppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en geografische punten.

BERICHTEN ONTVANGEN EN VERZENDEN. Wissel sms-berichten uit met je dierbaren of vrienden, plaats berichten op social media of communiceer van inReach naar inReach in het veld.

INTERACTIEVE SOS-WAARSCHUWINGEN. In een noodgeval kun je een interactief SOS-bericht sturen naar GEOS, een professioneel, wereldwijd hulpcentrum dat 24/7 bereikbaar is.

LOCATIE DELEN. Houd je locatie bij en deel deze met anderen thuis of op locatie. Ze kunnen je voortgang zien of je toestel pingen voor jouw GPS-locatie en meer.

100% WERELDWIJD IRIDIUM® SATELLIETNETWERK. In plaats van te vertrouwen op mobiele dekking, worden nu je berichten, SOS-waarschuwingen en volggegevens verzonden via het wereldwijde Iridium satellietnetwerk.

OPTIONEEL INREACH WEER. Gebruik inReach connectiviteit voor gedetailleerde weerberichten op de GPSMAP 66i of een compatibel toestel dat is gekoppeld met de Garmin Explore app. Vraag weersverwachtingen op voor je huidige locatie, waypoints of bestemmingen op je route.

ACTIVE WEATHER. Na koppeling met je smartphone kun je real-time weersvoorspellingen en live weerradar ontvangen, zodat je altijd op de hoogte bent van de weersomstandigheden in de omgeving.

GEBOUWD VOOR AVONTUUR. Deze handheld is gebouwd volgens militaire vereisten voor schok- en waterbestendigheid en prestaties bij extreme temperaturen (MIL-STD-810) en is zelfs compatibel met een nachtzichtbril.

LED-ZAKLAMP. Met de GPSMAP 66 serie heb je minder uitrusting nodig dankzij een ingebouwde LED-zaklamp die als baken kan worden gebruikt als je hulp nodig hebt.

GARMIN EXPLORE APP. Plan, controleer en synchroniseer waypoints, routes en sporen met behulp van de Garmin Explore mobiele app en website. Je kunt zelfs voltooide activiteiten bekijken terwijl je nog in het veld bent.

LEVENSDUUR VAN BATTERIJ. Schakel de expeditiemodus in en je beschikt over tot 200 uur levensduur van de batterij als je de inReach technologie gebruikt. In de standaardtrackingmodus krijg je een batterijduur van maximaal 35 uur en je toestel slaat je locatie elke 10 minuten op. Bekijk een kaart, houd gegevens bij, synchroniseer en deel vanaf elke locatie met de Garmin Explore™ app.

MEER INFORMATIE. Met inReach satelliettechnologie van Garmin en een satellietabonnement kun je overal in contact blijven. Je kunt via een satellietnetwerk met 100% wereldwijde dekking berichten verzenden en ontvangen, routes navigeren, je reis tracken en delen en, indien nodig, een SOS afgeven om noodhulp te krijgen van een 24/7 bereikbaar wereldwijd controlecentrum via het 100% wereldwijde Iridium® satellietnetwerk.

WEERSVERWACHTING. Wees op de hoogte voordat je vertrekt. Ontvang weersverwachtingen direct op je inReach, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen op basis van het weer op je bestemming. Kies uit drie typen weersverwachting: basis, premium niet-nautisch en premium nautisch.

GPS/NAVIGATIE. Alle Garmin producten met inReach bieden GPS-navigatie, van kompas- en peilingfunctionaliteit tot eenvoudige grid-navigatie met waypoints, kruimelsporen, verfijnde kaartnavigatie met gedetailleerde TOPO-afbeeldingen, routes uitzetten, informatie van hoogtemeter/barometer/kompas en meer.

TRACKEN EN DELEN. Je kunt de gratis Earthmate® app draadloos via Bluetooth® met bepaalde inReach toestellen koppelen. Met de app kun je via de verbinding van jouw inReach toestel overal berichten verzenden, tracken, kaarten bekijken en een SOS versturen vanaf je smartphone of tablet. Via Earthmate heb je ook toegang tot downloads van topografische kaarten, luchtfoto's in kleur en meer op je mobiele toestel.

INTERACTIEVE SOS. In een noodgeval kun je een interactief SOS-bericht naar GEOS sturen, een professioneel, wereldwijd controlecentrum dat 24/7 bereikbaar is. Hun gekwalificeerde personeel is beschikbaar om op jpuw bericht te reageren, je toestel te tracken en de hulpdiensten in de omgeving te alarmeren. Zo kun je erop vertrouwen dat er hulp onderweg is. GEOS houden contact met jou en je contactpersonen voor noodgevallen totdat de situatie is opgelost.

BERICHTEN ONTVANGEN EN VERZENDEN. Garmin producten met inReach technologie zorgen ervoor dat je altijd contact kunt houden. Via het Iridium satellietnetwerk kun je overal aangepaste en vooraf ingestelde berichten of e-mails verzenden en een antwoord terugontvangen.

APPS VOOR JE TOESTEL. Met de Garmin Explore™ en Earthmate® apps kun jij je huidige locatie bekijken, routes plannen en navigeren, waypoints instellen en beheren, en nog veel meer - allemaal vanaf smartphone of tablet. Indien gekoppeld met een compatibel inReach toestel, kun je de apps zelfs gebruiken voor sms-berichtenverkeer, tracking en SOS-functies via het 100% wereldwijde Iridium netwerk. Welk inReach toestel je ook hebt, je kunt altijd de Garmin Explore website gebruiken om jouw reis te plannen en routes te bekijken die jij op je toestel hebt opgeslagen.

KOPPELEN MET COMPATIBELE GARMIN TOESTELLEN. Gebruik compatibele Garmin watches, kaartplotters, handhelds en andere toestellen om een SOS te activeren, vooraf ingestelde berichten te verzenden en te ontvangen, gedetailleerde weersinformatie te bekijken en meer.

Specificaties
Sport

Outdoor, Sportvissen, Wandelen, Watersport

Merk

Garmin

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling