Garmin Outdoornavigatie Montana 750i - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Garmin Outdoornavigatie Montana 750i

 799,99
 769,00
In winkelmand

Garmin Outdoornavigatie Montana 750i

Merk: Garmin

Montana® 750i is de robuust veelzijdige GPS navigator en satelliet communicator die je in contact houdt en op schema. Het combineert TopoActive en City Navigator mapping met wereldwijde twee-weg messaging en interactieve SOS via inReach® satelliettechnologie - plus een ingebouwde 8-megapixel camera om je outdooravonturen vast te leggen. Het 5"-kleurentouchscreen heeft een volledig QWERTY-toetsenbord voor messaging en een scherm dat 50% groter is dan eerdere modellen. Het omvat multi-GNSS-ondersteuning, ABC-sensoren, direct-to-device BirdsEye Satellite Imagery downloads, locatiedelen en meer. Lees meer

 799,99
 769,00
Op verlanglijstje
Sport:
Fietsen, Outdoor, Sportvissen, Wandelen, Watersport

Productinformatie

GPS- en GLONASS-ontvanger
Zeer nauwkeurige positie bepaling
Hoogtemeter
Laad eenvoudig waypoints, routes en geocaches
Toe te passen bij meerdere outdoor-/sportactiviteiten

Draadloze  pro-connectiviteit  geeft je direct-to-device toegang tot BirdsEye Satellite  Imagery  downloads, locatie delen, Connect IQ™  app-ondersteuning en meer. Combineer met een compatibele smartphone om toegang te krijgen tot Active Weather-voorspellingen. Verleng de levensduur van de batterij meer dan een week met de nieuwe ultralow-powered Expedition-modus. Voor jagers en trainers synchroniseert de IPX7-unit met compatibele Astro®- ofAlpha-®-serie handhelds (apart verkrijgbaar) om sporthonden in het veld te volgen.

Montana®  750i beschikt over robuuste militaire constructie en een 5"-touchscreen dat 50% groter is dan het vorige model; met een 8-megapixelcamera kun je overal beelden vastleggen Activeer een interactieve SOS naar het GEOS 24/7-monitoringcentrum - of gebruik het volledige QWERTY-touchscreentoetsenbord voor tweerichtingsberichten via het 100% wereldwijde Iridium® satellietnetwerk.

Ondersteuning voor multi-GNSS (GPS en Galileo) — plus vooraf geladen TopoActive- en City Navigator-kaarten; navigatiesensoren bevatten 3-assig kompas en barometer-hoogtemeter Pro-verbonden met ANT + ®-technologie, Wi-Fi® connectivity en  BLUETOOTH®  draadloze netwerken, waardoor je direct-to-device toegang tot BirdsEye Satellite Imagery downloads, locatie delen, Connect IQ™  app-ondersteuning en meer ® Compatibel met de Garmin Explore™ website en app om je te helpen waypoints, routes, activiteiten en collecties te beheren, tracks te gebruiken en reisgegevens uit het veld te bekijken.
Het oplaadbare lithium-ion batterijpakket kan meer dan 18  uur batterijduur bieden in GPS-modus en 1 week in de Expeditie-modus tussen de ladingen door.

Specificaties
Sport

Fietsen, Outdoor, Sportvissen, Wandelen, Watersport

Merk

Garmin

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling