Garmin Satellietnavigatie inReach SE - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Garmin Satellietnavigatie inReach SE

 419,00
In winkelmand
Garmin Satellietnavigatie Inreach Se
Garmin Satellietnavigatie Inreach Se
Garmin Satellietnavigatie Inreach Se
Garmin Satellietnavigatie Inreach Se
Garmin Satellietnavigatie Inreach Se
Garmin Satellietnavigatie Inreach Se

Garmin Satellietnavigatie inReach SE

Merk: Garmin

Je trekt misschien voorbij de grenzen van mobiele telefonie, maar bent nooit buiten bereik, wanneer je een inReach SE+ of inReach Explorer+ bij je draagt. Deze handheld satellietcommunicatiesystemen zijn ontwikkeld voor de outdoor-enthousiasteling, die verder wil trekken en meer wil ervaren - zonder dat hun geliefden zich zorgen hoeven te maken. Van ervaringen in het buitengebied tot internationale avonturen, met inReach kun je communiceren, je locatie delen, navigeren en heb je toegang tot essentiële SOS-functies. inReach is er voor iedereen die er graag op uit trekt, op het land, ter zee of in de lucht. Lees meer

 449,99
 419,00
Op verlanglijstje
Sport:
Fietsen, Outdoor, Sportvissen, Wandelen, Watersport

Productinformatie

GPS-ontvanger en GALILEO-satellietsystemen
Altijd verbinding (met satelliet-abonnement)
Kompas, hoogte- en barometer
SOS-waarschuwingen (met satelliet-abonnement)
Zeer lange batterijcapaciteit

Je trekt misschien voorbij de grenzen van mobiele telefonie, maar bent nooit buiten bereik, wanneer je een inReach SE+ of inReach Explorer+ bij je draagt. Deze handheld satellietcommunicatiesystemen zijn ontwikkeld voor de outdoor-enthousiasteling, die verder wil trekken en meer wil ervaren - zonder dat hun geliefden zich zorgen hoeven te maken. Van ervaringen in het buitengebied tot internationale avonturen, met inReach kunt je communiceren, je locatie delen, navigeren en heb je toegang tot essentiële SOS-functies. inReach is er voor iedereen die er graag op uit trekt, op het land, ter zee of in de lucht.

Explore Anywhere. Communicate Everywhere. Met de wereldwijde dekking van het Iridium-satellietnetwerk kunnen deze draagbare toestellen overal mee naartoe worden genomen en kun je altijd tekstberichten uitwisselen, zowel met mobiele nummers als e-mailadressen, terwijl je GPS gebruikt om de voortgang van je reis te volgen en delen. Je kunt ook op social media posten en zelfs met andere inReach toestellen communiceren tijdens je avontuur.

In het geval van een gevaarlijke situatie kunt je inReach gebruiken om een SOS-bericht te verzenden naar het 24/7 controlecentrum, waarmee je berichten kunt uitwisselen over je noodsituatie en professioneel advies ontvangt, evenals een bevestiging wanneer hulp onderweg is. Wanneer je naar het buitenland reist, zijn er veel dingen waar je over na moet denken om van de reis een geweldig avontuur te maken. Ga onbezorgd op reis, omdat je weet dat je altijd bereikbaar bent voor familie en vrienden, of een reddingsdienst kunt alarmeren. Je weet altijd precies welke kosten eraan verbonden zijn, dankzij de abonnementen van inReach. Voel je altijd veilig en verbonden, waardoor je gerust en vol vertrouwen het onbekende kunt ontdekken.

Geen bereik met uw mobiele telefoon? Geen probleem. De inReach SE+ en Explorer+ geven je alle hulpmiddelen om volledig verbonden te blijven. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je geen bereik heeft via het mobiele netwerk of een slechte dekking in buitengebieden. Je inReach communicatiesysteem werkt overal en altijd.

Wie beantwoordt uw SOS? Dat doet GEOS. GEOS is dé internationale alarmcentrale. Ze hebben reddingen in meer dan 140 landen begeleid en daarmee vele levens gered. En ze staan 365 dagen per jaar, 24/7 klaar om te reageren op je SOS-bericht, je toestel te traceren en de juiste contactpersonen op de hoogte te stellen, evenals de hulpverleners in jouw gebied. Terwijl je op hulp wacht, blijft GEOS met je in contact met updates en kritieke informatie tot je situatie is opgelost.

Volg en deel uw locatie. Zet de trackingfunctie van je inReach SE+ of Explorer+ satellietcommunicatiesysteem aan en laat vrienden en familie je voortgang volgen op hun computers of mobiele toestellen met de online MapShare portal. Het inReach toestel zal op vooraf ingestelde momenten waypoints versturen, zodat je volgers je locatie online kunnen zien. Je kunt je thuisgebleven familie en vrienden uitnodigen om MapShare te gebruiken om je inReach te pingen en je GPS-locatie te zien, je route te volgen en berichten uit te wisselen tijdens je reis. Je kunt zelfs MapShare embedden op een blog, website of social media.

Koppelen met een mobiel toestel. De gratis Earthmate® app synchroniseert voor nog meer functionaliteit en gemak je inReach handheld via Bluetooth® met je compatibele Apple® of Android™ toestel . Zo heb je onbeperkte toegang tot kaarten en luchtfoto's. Bovendien staat Earthmate je toe om alle inReach functies handig op je gekoppelde mobiele toestel te gebruiken. Voor eenvoudiger berichtenverkeer kun je ook toegang krijgen tot de contactenlijst van je telefoon vanuit de Earthmate app om je contacten te bereiken met minder knophandelingen.

Ontvang overal weersinformatie. De optionele inReach weersvoorspellingsdienst stuurt gedetailleerde updates direct naar je inReach toestel, compatibele smartphone of tablet, die gekoppeld is via de Earthmate app, zodat je weet welke omstandigheden je onderweg kunt verwachten. Er zijn basis, premium en maritieme pakketten beschikbaar. Je kunt weersvoorspellingen opvragen voor je huidige locatie en alle andere waypoints of bestemmingen in je reisplan.

Welke inReach is voor jou het meest geschikt? Zowel de inReach SE+ als Explorer+ zijn satellietcommunicatiesystemen en hebben dezelfde berichtfunctionaliteit. Echter, met betrekking tot GPS-navigatie zijn ze verschillend. De inReach SE+ gebruikt GPS voor basisnavigatie, om waypoints en belangrijke locaties te markeren en je voortgang te volgen. De inREACH Explorer+ gaat een stapje verder met uitgebreide navigatie en tracking om je zowel op de gebaande paden als daarbuiten te begeleiden. Daarnaast is inReach Explorer+ uitgerust met volledige GPS en voorgeladen OpenStreetMap-kaarten en waypoints, die je direct op uw inReach toestel kunt bekijken. De ingebouwde hoogtemeter toont hoogtegegevens, zodat je nauwkeurig stijgingen en dalingen kunt meten, terwijl de barometer je de luchtdruk laat zien en het digitale kompas je de richting wijst wanneer je omgeving dat niet toestaat.

Betaalbare, flexibele satellietabonnementen. Om toegang te krijgen tot het Iridium-netwerk en met je inReach SE+ of Explorer+ te communiceren, heb je een actief satelliet-abonnement nodig. Afhankelijk van je gebruiksniveau kunt je kiezen voor een jaarlijks contract of een flexibel maandabonnement. Onbeperkte cloudopslag en reisplanner inbegrepen. Elk inReach toestel heeft gratis toegang tot een portal in de cloud om je reizen met routes en waypoints in te plannen, vooraf ingestelde en snelle tekstberichten te maken, de instellingen van je toestel te synchroniseren en beheren, je firmware bij te werken, je social media-accounts te koppelen, al je trackinggegevens op te slaan en meer.

Gemaakt voor gebruik in ruige afgelegen gebieden. Sterk, duurzaam, schokbestendig en waterbestendig tot IPX7. De inReach SE+ en Explorer+ handhelds zijn gemaakt om je door te laten gaan, wat de natuur je ook brengt. Een interne, oplaadbare lithiumbatterij wordt standaard meegeleverd in beide toestellen, zodat je in alle gebruiksmodi kunt rekenen op een lange batterijlevensduur. Je kunt de toestellen opladen via de standaard micro USB-voedingskabel of de optionele 12V-oplader voor in je auto. Vooraf geladen DeLorme TOPOActive kaarten zijn niet compatibel met andere Garmin toestellen. Andere Garmin kaarten zijn niet compatibel met dit toestel.

Specificaties
Sport

Fietsen, Outdoor, Sportvissen, Wandelen, Watersport

Merk

Garmin

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling