Garmin Vector 3S - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95 *
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95 *
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Garmin Vector 3S

 499,99
 425,00
In winkelmand

Garmin Vector 3S

Merk: Garmin

Fiets langer, slimmer en connected met de Vector 3S vermogensmeter in uw pedalen. Wanneer u uw persoonlijke record probeert te verbreken tijdens uw volgende race of Gran Fondo, is uw vermogen de meest betrouwbare factor om elk moment uw prestatie te meten. Bij Vector 3S zit in tegenstelling tot andere vermogensmeters een sensoren in de linker pedaal. Op deze manier zijn de gegevens van iedere trainingssessie betrouwbaar en nauwkeurig.

In beide pedalen een sensor? Neem dan de Garmin Vector 3. Lees meer

 499,99
 425,00
Op verlanglijstje
Merk:
Garmin
Sport:
Fietsen, Sporten, Triathlon

Productinformatie

Universeel toepasbaar met verschillende Garminproducten.
Universele passing.
Eenvoudige installatie.
Makkelijk uitwisselbaar.

Met het Vector 3S systeem met vermogensmeting in het linker pedaal. De Vector 3S meet het vermogen, de cadans en geavanceerde fietsdynamica-gegevens. Deze gegevens kunnen van pas komen bij het aanpassen van uw training aan uw zwakke en sterke punten om uw prestaties te verbeteren. Het toestel houdt ook bij hoe lang u in een staande positie en in een zittende houding blijft. U meet de effectiviteit van uw houding is, de vermogensfase om te zien hoeveel vermogen u op elk moment produceert tijdens een pedaalslag, en waar de pedaalmidden-offset ligt om te zien waar de druk op het pedaal plaatsvindt voor de juiste positie van uw schoenplaatje. Alle statistieken kunnen worden bekeken op compatibele Edge® fietscomputers en Garmin Connect™ Mobile app. Eenvoudig te bevestigen, te verplaatsen en te gebruiken. Met Vector 3S zijn er geen ingewikkelde keuzes meer voor aandrijfmechanisme of wielen en hoeft u geen externe sensoren/pods te installeren. De Vector 3S kan worden bevestigd zoals elk ander pedaal. Deze vermogensmeter verplaatst u eenvoudig zelf van de ene naar de andere fiets, zonder de hulp van een fietsenmaker. Verder zorgen het strakke ontwerp en de verbeterde ergonomie voor meer ruimte in de bochten, en de precisie van de roestvrijstalen pedaalas en de composiet pedaalkern zijn ontworpen en getest om jarenlang mee te gaan. De levensduur van de batterij is maar liefst 120 uur. Onderdeel van uw connected fiets. Haal alles uit uw training door uw Vector 3S probleemloos te koppelen met compatibele Edge® fietscomputers of fitnesstoestellen met ANT+ of Bluetooth — waaronder compatibele Forerunner® en Fenix® toestellen — en Garmin Connect™ Mobile app. Verder kunt u ook de software eenvoudig met een van deze toestellen bijwerken.Ook kunt u uw ritten achteraf analyseren, gegevens delen, kaarten weergeven, routes plannen en nog veel meer met Garmin Connect™, Strava en TrainingPeaks. Gebruik ANT+ connectiviteit om sterker te worden door Vector 3S te koppelen met TrainerRoad. Met de TrainerRoad app ontvangt u persoonlijke indoorworkouts die zijn gebaseerd op het vermogen van Vector 3S. Het indoor trainingssysteem biedt ook trainingsplannen en gebruiksvriendelijke prestatieanalysehulpmiddelen om al uw binnen- en buitenritten te analyseren.

WAARSCHUWING: Het maximum gewicht van fietsers die het Vector systeem gebruiken, is 105 kg (231 lb). Fietsers die zwaarder zijn, riskeren persoonlijk letsel en schade aan eigendommen.

Specificaties
Sport

Fietsen, Sporten, Triathlon

Kleur

Zwart

Merk

Garmin

Alternatieve producten
Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling