Garmin Watch Venu Multisporthorloge - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Garmin Watch Venu Multisporthorloge

 359,95
In winkelmand
Garmin Watch Venu Multisporthorloge
Venu Hr 3006
Venu Hr 3005
Venu Hr 3004
Venu Hr 3003 3
Venu Hr 3002 8
Venu Hr 3000 2
Venu Hr 2006
Venu Hr 2005
Venu Hr 2004
Venu Hr 2003 3
Venu Hr 2002 8
Venu Hr 2000 1
Venu Hr 1006
Venu Hr 1005
Venu Hr 1004
Venu Hr 1003 14
Venu Hr 1002 8
Venu Hr 1000 1
+12

Garmin Watch Venu Multisporthorloge

Merk: Garmin

Mooi. Gedetailleerd. Levend. Deze GPS-smartwatch Venu heeft een helder en duidelijk afleesbaar display en een batterijlevensduur van maximaal 5 dagen, zodat je meer tijd kunt besteden aan het uitvoeren van jouw favoriete activiteiten. Ontvang geanimeerde trainingen op het scherm, geanimeerde kracht, cardio, yoga en pilates om je pols. Met functies voor gezondheidsmonitoring (24/7) - inclusief ademhalingsregistratie, Body Battery™ energiemonitor, Pulse Ox en meer - geeft Venu een volledig beeld van jouw gezondheid. Houd de telefoon en portemonnee thuis, want met dit horloge kun je muziek downloaden voor telefoonloos luisteren en betalen vanaf de pols met behulp van de contactloze betaaloplossing Garmin Pay™. Lees meer

 379,99
 359,95
Op verlanglijstje
Sport:
Fietsen, Hardlopen, Schaatsen, Skiën, Triathlon, Yoga

Garmin biedt 24 maanden garantie op de navigatiesystemen. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer navigatiesystemen die onder de garantie vallen indien je het Garmin-product bij ProSalton hebt gekocht.

Productinformatie

Modelafhankelijk ondersteuning satellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo)
Ingebouwde sportapps
LiveTrack
Connectie met andere apparatuur
Trainingsplannen maken
Geavanceerde metingen

ENERGIEBEWAKING MET BODY BATTERY™. Bekijk gedurende de dag de energieniveaus van je lichaam, zodat je het beste moment kunt vinden om te bewegen en te rusten.

PULSE OX SENSOR. De Pulse Ox sensor meet de zuurstofsaturatie in je bloed gedurende de dag en terwijl je slaapt om te tonen hoe goed je lichaam zuurstof opneemt.

STRESSTRACKING. Bekijk of je een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt. Ontspan herinneringen vragen je zelfs om een korte ademhalingsactiviteit uit te voeren.

TRACKING VAN MENSTRUATIECYCLUS. Met de Garmin Connect™ app kun je jouw cyclus bijhouden, fysieke en emotionele symptomen noteren en leren over training en voeding tijdens elke fase van je cyclus. Ontvang informatie over jouw cyclus rechtstreeks op je pols.

TRACKING VAN HYDRATATIE. Leg je dagelijkse vochtinname vast als herinnering om gehydrateerd te blijven. Je kunt zelfs een automatisch doel voor hydratatie hebben dat zich aanpast aan de hoeveelheid zweet die je verliest tijdens activiteiten, zelfs onder water.

ADEMHALING METEN. Zie hoe je de hele dag ademt, terwijl je slaapt en tijdens de ademhalings- en yoga-activiteiten.

GEAVANCEERDE SLAAPCONTROLE. Krijg een volledig beeld van de manier waarop je slaapt met een weergave van je lichte, diepe en REM-slaapfasen, evenals Pulse Ox en ademhalingsgegevens.

HARTSLAGMETER AAN DE POLS. De watch houdt voortdurend je hartslag in de gaten en waarschuwt je als deze bij rust te hoog of te laag blijft. Het toestel meet ook hoe hard je traint tijdens activiteiten. Zelfs onder water.

MINDFUL ADEMEN. Als je wilt ontspannen of je wilt concentreren, kun je een ademhalingsactiviteit starten. Deze watch houdt jouw stressniveau en ademhaling bij, zodat je een beter inzicht krijgt in de manier waarop je ademhaalt. Beweeg om je doelen te bereiken.

WORKOUTS MET ANIMATIE OP HET SCHERM. Op de watch vind je eenvoudig te volgen vooraf geladen workouts met animatie voor cardio, krachttraining, yoga en Pilates en je kunt meer downloaden via de Garmin Connect app.

INGEBOUWDE SPORT-APPS. Leg alle activiteiten vast met meer dan 20 vooraf geladen GPS- en binnensportapps, waaronder wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, golf en meer.

GARMIN COACH. Een gratis hardloopcoach om je pols helpt je beter te worden train voor je volgende 5 km, 10 km of halve marathon.

AANGEPASTE WORKOUTS. Stel je eigen workouts samen in Garmin Connect en download ze naar je watch. Maak verbinding met jouw wereld.

SMARTPHONE MELDINGEN. Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatible smartphone.

MUZIEK. Download nummers en afspeellijsten van je Spotify®, Deezer of Amazon Music accounts (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik een draadloze hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren.

VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES. Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kun je, indien nodig, jouw locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen verzenden met ingebouwde ongevaldetectie.

GARMIN PAY™. Reken snel en eenvoudig af met Garmin Pay oplossingen voor contactloos betalen via deelnemende providors. Gemaakt voor elke ervaring.

LEVENSDUUR VAN BATTERIJ. Blijf langer in beweging met een batterijlevensduur van maximaal 5 dagen in de smartwatchmodus en tot 6 uur in de GPS-modus met muziek.

AMOLED-SCHERM. Het prachtige AMOLED-scherm brengt je watch tot leven. Dit scherm is eenvoudig te zien onder alle lichtomstandigheden en heeft een modus die altijd actief is. Bovendien is het beschermd met een extra duurzaam Corning® Gorilla® Glass 3 lens.

WATERBESTENDIGHEID. Dit horloge is waterbestendig tot 5 ATM, waardoor het ideaal is voor zwemmen, douchen of een dag in de spa.

Specificaties
Sport

Fietsen, Hardlopen, Schaatsen, Skiën, Triathlon, Yoga

Merk

Garmin

Kleur

Beige, Blauw, Zwart

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling