Garmin Vivosmart 4 Activity Tracker - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Garmin Vivosmart 4 Activity Tracker

 97,50
In winkelmand
Garmin Vivosmart 4 Activity Tracker
R Vivosmart4 Hr 1005 1
R Vivosmart4 Hr 1004 1
R Vivosmart4 Hr 1001 1
R Vivosmart4 Hr 1000 6
R Vivosmart4 Hr 7006 1 Scaled
R Vivosmart4 Hr 7005 1 Scaled
R Vivosmart4 Hr 7004 1 Scaled
R Vivosmart4 Hr 7001 1
R Vivosmart4 Hr 7000 4
R Vivosmart4 Hr 6006 1 Scaled
R Vivosmart4 Hr 6005 1 Scaled
R Vivosmart4 Hr 6004 1 Scaled
R Vivosmart4 Hr 6001 1
R Vivosmart4 Hr 6000 4
R Vivosmart4 Hr 2006 1
R Vivosmart4 Hr 2005 1
R Vivosmart4 Hr 2004 1
R Vivosmart4 Hr 2001 1
R Vivosmart4 Hr 2000 4
+13

Garmin Vivosmart 4 Activity Tracker

Merk: Garmin

Accentueer je stijl terwijl je jouw conditie verbetert met de Garmin Vívosmart 4 activiteitentracker. Deze slanke, zwemvriendelijke smart activity tracker zit boordevol fitness- en wellness-functies zodat jij je optimaal kunt richten op een gezondere, actievere levensstijl. Lees meer

 99,99
 97,50
Op verlanglijstje
Sport:
Fietsen, Hardlopen, Schaatsen, Skiën, Triathlon, Yoga

Garmin biedt 24 maanden garantie op de navigatiesystemen. Dit omvat alleen materiaal- en fabricagefouten, maar geen producten die zijn beschadigd door gebruik, slijtage of een ongeval. Retourneer navigatiesystemen die onder de garantie vallen indien je het Garmin-product bij ProSalton hebt gekocht.

Productinformatie

Modelafhankelijk ondersteuning satellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo)
Ingebouwde sportapps
LiveTrack
Connectie met andere apparatuur
Trainingsplannen maken
Geavanceerde metingen

Met de Pulse Ox-sensor om de pols, kun je de zuurstofsaturatie in je bloed schatten terwijl je slaapt - of je kunt je zuurstofniveau op elk moment tijdens de dag controleren. Het toestel bewaakt ook de hartfrequentie bij de pols en bevat handige tools, zoals meting van je stressniveau gedurende de hele dag, een relaxtimer voor diepe-ademhalingsoefeningen en VO2 max-metingen. Bovendien herinnert de Body Battery energiebewakingsfunctie je eraan wanneer je het beste actief kunt zijn of wanneer je rust nodig hebt. De Vívosmart 4 kan veilig worden gebruikt in het zwembad of onder de douche en de batterij gaat tot wel 7 dagen mee. Dankzij de smartphone meldingen met trillingswaarschuwingen blijf je ook onderweg verbonden (mits je aangesloten bent op een compatibele smartphone).

Stijlvol, strak ontwerp. Deze activiteitentracker is verkrijgbaar in meerdere kleuren, perfect passend bij je eigen stijl. Het opvallende, slanke polsbandontwerp met metalen afwerking heeft een helder, eenvoudig af te lezen scherm. Het scherm staat alleen aan wanneer je het nodig hebt. En wanneer het scherm aan staat, wordt de helderheid van het scherm automatisch aan het omgevingslicht aangepast, zodat het zelfs in fel zonlicht goed zichtbaar is. Of je nu naar kantoor gaat, naar de fitnessruimte, het zwembad of onderweg bent tussen verschillende locaties, de Vívosmart 4 sluit perfect aan op je levensstijl.

Pulse Ox om je pols. De Pulse Ox-sensor op de Vívosmart 4 schat het zuurstofsaturatiegehalte in je bloed in. Je Pulse Ox-metingen zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals je algemene gezondheid en conditie. Door het controleren van je Pulse Ox kun je inschatten hoe je lichaam zuurstof absorbeert. Schakel de functie in om 's nachts je SpO2 te meten, of gebruik deze functie om op elk gewenst moment een steekproefmeting af te nemen en zo meer te weten te komen over je lichaam.

Geavanceerde slaapcontrole. Slaap is belangrijk voor je algemene gezondheid, welzijn en fysieke prestaties. Om je een idee te geven van je slaappatroon, houdt de Vívosmart 4 gedurende de nacht je lichte slaapfase, diepe slaapfase en REM-fase bij, evenals je lichaamsbewegingen. Schakel voor nog meer inzicht de Pulse Ox-functie in om het zuurstofniveau in je bloed tijdens de slaap te bekijken. Wanneer je wakker wordt, kun je eenvoudig je slaapstatistieken bekijken en vergelijken met de Garmin Connect Mobile app.

Optimaliseer de energie van je lichaam. Body Battery energiebewaking op Vívosmart 4 gebruikt een combinatie van stress-, HRV- (hartslagvariabiliteit), slaap- en activiteitsgegevens om de energiereserves van je lichaam op ieder moment te meten, zodat je periodes van activiteit en rust op optimale momenten in je dag kunt inbouwen. Een hoger getal geeft aan dat je klaar bent om actief te zijn, terwijl een lager getal aangeeft dat je wat moet ontspannen en rusten voordat je een workout aanpakt. Body Battery kan je ook helpen om de patronen gedurende meerdere weken te herkennen, zodat je inziet hoe de afgelopen paar dagen hebben beïnvloed hoe jij je vandaag voelt.

Doorlopende stress-tracking. Je ervaart zeer waarschijnlijk stress gedurende je dag, maar wanneer gebeurt dat precies? Je Vívosmart 4 laat je weten of je een rustige, gemiddelde of stressvolle dag hebt gehad, met alle stadia daartussenin. Door je HRV (het tijdsinterval tussen elke hartslag) te volgen, berekent en toont de Vívosmart 4 je stressniveau. De Garmin Connect app bevat ook een optionele functie die je eraan herinnert dat je beter even kunt ontspannen. Als in de loop van de dag je spanningsniveau hoger wordt, geeft de "Relax Reminder" een trillingsseintje op je pols en toont een bericht ("Neemt u even een momentje de tijd om te ademen?"). Gebruik de timer voor ontspannende ademhalingsoefeningen, dan wordt je begeleid door de Fourfold (viervoudige) ademhalingstechniek. Deze heeft een bewezen kalmeringseffect op je geest en lichaam.

Volg je actieve leven. Je Vívosmart 4 begroet je elke dag met een op jou persoonlijk aangepast stappendoel. Daarna worden je stappen en je voortgang gevolgd en weergegeven. Niet alleen stappen worden geteld, maar de functies voor activiteiten-tracking meten ook het aantal verdiepingen dat je per trap omhoog of omlaag loopt, de verbrande calorieën, minuten intensieve training en meer. Je ziet ook een voortgangsbalk en krijgt trillingswaarschuwingen als seintje dat het tijd is om in actie te komen en te gaan bewegen.

Je workouts bijhouden. Je kunt de vooraf geladen activiteitentimers gebruiken om je trainingstijden en nog veel meer te volgen. Zodra je een krachttraining start, maakt het toestel een schatting van je oefeningen, herhalingen en sets in combinatie met je werk- en rusttijden. Je hoeft zelf dus niets meer bij te houden. En als je vergeet om een timer te starten, zal de Move IQ® functie op je Vívosmart 4 automatisch de oefeningen zoals wandelen, zwemmen, fietsen en crosstraining herkennen – en zelfs de timer starten voor bepaalde activiteiten. Maak verbinding met de GPS op je compatibel smartphone voor nauwkeurige tracking tijdens wandelingen en hardloopsessies in de buitenlucht. Wanneer je klaar bent, worden je activiteiten doorgestuurd naar Garmin Connect, onze online community, waar je de activiteiten kunt bekijken, bewerken en delen met je verbindingen en vrienden.

Dagelijkse bewaking van uw conditie en welzijn. Met behulp van Elevate™, die hartslaggegevens via je pols meet en verzamelt, kan Vívosmart 4 - met een weergave van uw geschatte VO2 max - je een beeld geven van je huidige conditie. In het algemeen geldt dat als je aërobe conditie stijgt, je VO2 max eveneens stijgt. De Vívosmart 4 kan je fitnessleeftijd schatten aan de hand van je VO2 max. Je kunt deze leeftijd zelf helpen verlagen door je flink in te spannen en regelmatig te sporten. Voor extra inzicht zal de Vívosmart 4 je op de hoogte brengen als je hartslag onverwacht stijgt boven een door jou ingestelde drempelwaarde. Als je langer dan 10 minuten inactief bent en je hartslag boven de ingestelde drempel blijft, ontvang je een waarschuwing.

Blijf verbonden. Met een Vívosmart 4 activitytracker om je pols, hoef je niet meer te kiezen tussen verbonden blijven of actief blijven. Controleer het weer, bedien je muziek, ontvang smartphone meldingen, zoek je telefoon, beantwoord zelfs sms'jes met vooraf ingestelde sms-antwoorden (alleen Android) en open berichten van sociale media op het scherm van je tracker - en dat alles terwijl je smartphone opgeborgen blijft.

Delen en wedstrijdjes houden. Je kunt je activiteiten en prestaties eenvoudig bijhouden met de Vívosmart 4. Je activiteiten tracker synchroniseert automatisch naar de Garmin Connect online community, waar je jouw voortgang kunt bekijken, kunt meedoen aan uitdagingen, kleurrijke badges kunt verdienen en zelfs kunt delen via sociale media. Garmin Connect is gratis en beschikbaar via internet of op je smartphone met de Garmin Connect app.

Specificaties
Sport

Fietsen, Hardlopen, Schaatsen, Skiën, Triathlon, Yoga

Merk

Garmin

Kleur

Blauw, Grijs, Roze, Zwart

Maat

S/M, L

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling