Garmin Wandelnavigatie eTrex® Touch 25, Western Europe - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Garmin Wandelnavigatie eTrex® Touch 25, Western Europe

 219,00
In winkelmand
Garmin Wandelnavigatie Etrex Touch 25 Western Europe
Garmin Wandelnavigatie Etrex Touch 25 Western Europe
Garmin Wandelnavigatie Etrex Touch 25 Western Europe
Garmin Wandelnavigatie Etrex Touch 25 Western Europe

Garmin Wandelnavigatie eTrex® Touch 25, Western Europe

Merk: Garmin

eTrex Touch is het nieuwste product in de fameuze eTrex GPS handheldserie. Deze producten zijn een wereldwijd succes, van de vrieskou op de polen tot de verzengende hitte in Afrikaanse woestijnen en de tropische jungle van Zuid-Amerika. eTrex is alle omstandigheden de baas en de eTrex Touch is even robuust en duurzaam. Lees meer

 249,00
 219,00
Op verlanglijstje

Productinformatie

GPS- en GLONASS-ontvanger
Zeer nauwkeurige positie bepaling
Hoogtemeter
Laad eenvoudig waypoints, routes en geocaches
Toe te passen bij meerdere outdoor-/sportactiviteiten

eTrex Touch 25 is het nieuwe navigatietoestel voor het gezin, voor buitenactiviteiten en avonturen in de bergen, ideaal voor iedereen die erop uit wil in de natuur -van recreatieve fietsers en wandelaars tot beginnende geocachers. eTrex is al 15 jaar het meest populaire en succesvolle GPS-toestel voor recreatief gebruik. eTrex Touch 25 is het nieuwste model in de serie, dat nu nog gemakkelijker te gebruiken is. Het toestel wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde TopoActive Europe kaarten en geoptimaliseerde activiteitenprofielen voor diverse recreatieve activiteiten en, niet te vergeten, 250.000 geocaches voor leuke outdooravonturen. Ook een fietssteun wordt meegeleverd, zodat je direct op pad kunt. Trek erop uit en geniet met het hele gezin! eTrex wijst je de weg, waar je ook gaat. Garmin navigatietoestel voor het hele gezin, gemakkelijk en soepel te bedienen, met touchscreen en vooraf geladen TopoActive Europe kaarten Geoptimaliseerd voor meerdere activiteiten – maak je keuze en trek erop uit!

Vooraf geladen Garmin TopoActive Europe kaarten. Inclusief fietssteun. Helder 2,6-inch capacitief kleuren-touchscreen 3-assig kompas met kantelcompensatie. Download recreatieve paden en routes die je kunt volgen. Papierloos geocachen met 250.000 vooraf geladen caches. Nooit meer de weg kwijt.

eTrex Touch werkt als een autonavigatietoestel, maar heeft kaarten en functies die speciaal zijn ontworpen om de weg te wijzen bij recreatieve activiteiten als fietsen en wandelen. Of je nu een bepaalde bestemming wilt bereiken of alleen je activiteiten wilt opnemen om later te delen, met eTrex Touch kun je vol vertrouwen avonturen tegemoet. Je kunt op Garmin Connect en Garmin Adventures zelfs activiteiten vinden en downloaden die anderen hebben voltooid, of je eigen activiteiten delen met de community. Met het gebruiksvriendelijke touchscreen kunnen ook je kinderen overweg. Even erop tikken en je kunt op pad! De activiteitenprofielen bieden je direct toegang tot aangepaste profielen voor bijvoorbeeld wandelen, fietsen en geocachen, dus welke activiteit je ook kiest, je kunt er direct op uit met alles binnen handbereik. Je kunt met het hele gezin volop genieten van de natuur en buitenactiviteiten, in de wetenschap dat je in veilige handen bent. Klaar om op de fiets te springen.

eTrex Touch biedt alles wat je nodig hebt om als de gelegenheid zich voordoet erop uit te trekken en van de natuur te genieten. eTrex Touch is niet alleen ontworpen om elke activiteit die je die dag kiest te ondersteunen, het toestel wordt bovendien volledig gebruiksklaar geleverd, zodat je direct op pad kunt. De eTrex Touch wordt geleverd inclusief fietssteun om het toestel gemakkelijk aan het stuur te bevestigen, een extra accessoire dat toerfietsers op prijs zullen stellen. Ook beschikt het toestel over vooraf geladen Garmin TopoActive Europe kaarten van 46 landen - schakel het toestel in, maak verbinding met GPS en start de navigatie. Bovendien kunnen de kaarten gratis worden bijgewerkt. Het grote interne geheugen van 8 GB en de microSD kaartsleuf bieden meer dan voldoende ruimte voor extra kaarten, naar keuze te variëren van topografische kaarten tot maritieme kaarten.

Ga geocachen. Beleef opwindende outdooravonturen met GPS-schatzoeken ofwel geocachen. De eTrex Touch is voor de geocacheliefhebber van alle gemakken voorzien, met papierloze geocache-aanwijzingen, scoretotalen en recente logs die direct op het toestel worden opgeslagen - afdrukken is niet nodig. eTrex Touch 25 wordt geleverd met een ingebouwd elektronisch kompas dat de richting naar je bestemming aangeeft, ook als je stilstaat - wat goed van pas komt als je even uitrust van uw geocache-avonturen. Speciaal voor de beginnende geocacher bevat de eTrex Touch 250.000 geweldige geocaches om je op weg te helpen. Alle geocaches zijn afkomstig van geocaching.com, het grootste geocachingplatform ter wereld.

Avonturen downloaden en delen. Heb je geen specifieke bestemming of route in gedachten? Zoek aanbevolen avonturen op Garmin Connect of Garmin Adventures en bekijk routes en geocaches die anderen hebben voltooid. Download ze vervolgens naar je eTrex Touch en je bent klaar voor je volgende avontuur. Of maak een aangepaste, nieuwe route om op je toestel te downloaden. Wil je een recent avontuur opslaan en opnieuw beleven? De eTrex Touch legt vast waar je bent geweest, zodat je jouw routes kunt uploaden naar Garmin Connect of Garmin Adventures en deze op elk gewenst moment opnieuw kunt beleven. Beide platforms zijn gratis en bieden je de mogelijkheid om je recreatieve avonturen te delen met vrienden en familie. eTrex-kwaliteit DNAeTrex Touch is het nieuwste product in de fameuze eTrex GPS handheldserie. Deze producten zijn een wereldwijd succes, van de vrieskou op de polen tot de verzengende hitte in Afrikaanse woestijnen en de tropische jungle van Zuid-Amerika. eTrex is alle omstandigheden de baas en de eTrex Touch is even robuust en duurzaam.

Specificaties
Sport

Wandelen

Merk

Garmin

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling