H.A.D. Viral Off Perpetual Rose - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

H.A.D. Viral Off Perpetual Rose

 17,95
In winkelmand
H A D Viral Off Vibration
H A D Viral Off Mandarin

H.A.D. Viral Off Perpetual Rose

Merk: H.A.D. Originals

De innovatieve, zelfreinigende H.A.D. Viral Off multifunctioneel sjaal gemaakt van gerecycled Coolmax EcoMade garen met “ViralOff by Polygiene “stopt nu zelfs de virusactiviteit op de stof! En wel 99% binnen slechts 2 uur (getest volgens ISO 18184: 2019). Dit maakt veelvuldig wassen mogelijk onnodig, wat niet alleen praktisch is in het dagelijks gebruik, maar ook bijzonder milieuvriendelijk.

LET OP: we verwijzen, vanwege steeds veranderende wetgeving voor gebruik van geoorloofde mondkapjes, naar bijgaande link Website Rijksoverheid.nl Lees meer

 19,95
 17,95
Op verlanglijstje
Maat:
One Size

Meer weten over fabrikant Polygiene en ViralOff?

Productinformatie

Kan gemakkelijk worden omgezet in 10 verschillende hoofddeksels zoals hoofdband, sjaal, cap, balaclava e.d.
Zeer elastisch.
Biedt bescherming tegen kou en  wind.
Ademend
Lange levensduur.
Ook designs beschikbaar in winterkwaliteit (met Fleece en/of Merinowol)
Ook personaliseerbaar (offerte op aanvraag).

De H.A.D. Viral Off is een multifunctioneel kledingstuk. Het kan gebruikt worden als mondkapje, nekwarmer, sjaal, balaclava, haarelastiek, piratenmuts, hoofddoek, zweetband en als cap. De tube is bijzonder licht en reguleert zowel vocht als temperatuur. Het ontwerp is naadloos, rekbaar en gemaakt van polyester. Geschikt voor vele doeleinden, zoals fietsen, hardlopen, skiën, motorrijden, maar ook in dagelijks gebruik. Het is ook geschikt voor kinderen. De H.A.D. Originals kan gewoon worden gewassen in de machine en droogt snel.

Beschikbaar in meerdere kleurvarianten.

Wat zijn de voordelen?
ViralOff heeft een reductie van 99% van virussen, in textiel of materiaal, gedurende twee uur, volgens een standaard ISO18184: 2019-test. Toen men ViralOff ontwikkelde, waren er twee criteria waaraan ze wilden voldoen: Ten eerste zouden ze een echt antiviraal effect moeten kunnen aantonen dat kan worden getest met een standaardtest. Op die manier kan men concrete en professionele claims indienen. Ten tweede moet deze behandeling worden toegepast op producten waar het relevant is om een ​​antiviraal effect te hebben. Vandaag de dag omvat dat zowel producten in de zorgsegmenten als producten voor het publiek in omgevingen waar extra bescherming nodig is.

Helpt het tegen alle virussen?
Het actieve ingrediënt is door de jaren heen getest tegen Influenza A, BirdFlu, Norovirus en Corona (SARS) en in alle gevallen hebben ze een reductie van 99% bereikt. Wat ze meebrengen met de ISO18184: 2019 is een standaardtest voor het bepalen van de antivirale activiteit van textielproducten in een tijdsbestek van twee uur, waarbij het het virus met 99% moet verminderen om te slagen. Deze test maakt gebruik van virussen van de Influenza A-stam, maar ze kunnen meer en andere virusstammen gebruiken zodra ze beschikbaar komen.

Hoe lang duurt het?
Het is een duurzame en altijd beschikbare behandeling. Was voor de beste prestaties en duurzaamheid minder en alleen als dat nodig is.

Hoe werkt het?
ViralOff stopt de virale activiteit door interactie met sleuteleiwitten. Het toont een reductie van 99% van veel verschillende virussen, op behandeld materiaal, binnen 2 uur. Het wordt aangetoond door test ISO18184: 2019, op twee verschillende Influenza A-stammen, ATCC VR-1679 (H3N2) en ATCC VR-1469 (H1N1).

Kan ViralOff op de huid worden gebruikt?
Ja, het tast de huid niet aan, aangezien het de natuurlijke bacteriële flora van de huid niet verstoort.

Hoe wordt het aangebracht?
Normaal gesproken wordt het in de eindfase van de productie op de stof aangebracht. Doordat er meerdere behandelingen tegelijk kunnen worden toegepast is er geen extra water of energie nodig en wordt de impact op het milieu verminderd.

H A D Originals
Specificaties
Sport

Fietsen, Hardlopen, Schaatsen, Skiën, Sporten, Triathlon, Voetbal, Wandelen

Maat

One Size

Materiaal

Polyester

Pasvorm

Head

Merk

H.A.D. Originals

Geslacht

Unisex

Beoordelingen
0 beoordelingen

Beoordeling