GEBRUIK JIJ EEN FIETSCOMPUTER EN HARTSLAGMETER?

Als fanatieke wielrenner wil jij je prestaties bijhouden. Meten is weten en zorgt ervoor dat jij jezelf blijft verbeteren en uitdagen. Natuurlijk zijn daarbij de juiste accessoires onmisbaar. Ken jij de innovatieve fietscomputers en hartslagmeters van Wahoo al? Topteams als Ineos Grenadiers en Bora Hans Grohe leveren topprestaties met de accessoires van Wahoo. In deze blog vertellen we je alles wat je wil weten over Wahoo.

Het merk Wahoo

Wahoo is van oorsprong een Amerikaans bedrijf en actief sinds 2009. De missie van Wahoo? Het bouwen van de betere atleet in ons allemaal. Daar sluiten wij ons helemaal bij aan, want iedere atleet kan zichzelf verbeteren en presteren met de juiste middelen en accessoires. Wahoo staat voor innovatief, vooruitstrevend, effectief en veelzijdig en is inmiddels niet meer weg te denken uit de wielerwereld. Niet voor niets rijden ook in de Tour de France veel toppers met een fietscomputer of hartslagmeter van Wahoo.

Wahoo fietscomputers

Bij Wahoo kun je kiezen uit twee verschillende modellen fietscomputers, de Wahoo ELEMNT Bolt en de Wahoo ELEMNT ROAM GPS. De ELEMNT Bolt is zeer geliefd zowel bij wielrenners als mountainbikers.  Sterke punten? Helder scherm, lange accuduur, ideale formaat en lichtgewicht. De Wahoo ELEMNT ROAM GPS is weer een stapje extra. Met een iets groter scherm in kleur en een iets langere accuduur is deze fietscomputer een must voor de echte pro’s onder ons. De keuze is aan jou!

Superhandige Wahoo app

Ook in de sport draait alles om communicatie en apps! De fietscomputers zijn compatible met de superhandige Wahoo ELEMNT Companion app. Via de bluetoothverbinding koppel je de app probleemloos aan je fietscomputer. En dan kun je los! Stel eenvoudig gepersonaliseerde trainingsprogramma’s op, download draadloos bewaarde fietsroutes en verstuur realtime locaties. Natuurlijk kun je de app verbinden met Strava, TrainingPeaksKomoot, RidewithGPS en Healhkit. Delen maar die prestaties!

Wahoo hartslagmeters

Wil jij echt dieper in je prestaties duiken en op hartslag gaan trainen? Dan is een hartslagmeter onmisbaar. Een ideaal exemplaar is de superlichte Wahoo TICKR Heart Rate Monitor. Deze Wahoo hartslagband meet eenvoudig je Burn en Burst waarden. Wat betekenen die waarden? Burn staat voor vetverbranding en Burst voor hoge-intensiteittraining. Deze waarden gelden als basis om je doel te bepalen en te starten met de training die daarbij past. Met ANT+ of Bluetooth koppel je de sensoren eenvoudig aan je smartphone en natuurlijk met apps als Strava. De elastische band draagt prettig en is eenvoudig in het gebruik. Ga jij voor topprestaties door te trainen op hartslag?

Multisporthorloge Wahoo

Ben jij dol op fietsen, maar meet je ook graag prestaties van andere duursporten als hardlopen en zwemmen? Dan gaat jouw hart vast en zeker sneller kloppen van de Wahoo ELEMNT Rival GPS Watch Kona in wit of staalgrijs.  Met de verschillende sportprofielen kun je per sport je trainingen bijhouden. Ook dit multisporthorloge werkt met de Wahoo Companion app. Het is eigenlijk een ELEMNT fietscomputer voor aan je pols. Sterke punten van het multisporthorloge van Wahoo? Wat dacht je van de optische hartslagsensor aan de achterkant van het horloge? En de supergoede GPS-ontvangst?

De Touchless Transition technologie zorgt ervoor dat het horloge automatisch overschakelt naar een andere sport. Ideaal voor triatleten dus! De batterijduur in GPS-modus bedraagt 24 uur. Horloge klaar? Trainen maar!

Hebben we jou overtuigd van de veelzijdigheid van de fietscomputers en hartslagmeters van Wahoo? Check dan snel ons Wahoo-assortiment. Natuurlijk staat ons team van experts klaar om je vragen te beantwoorden of je te voorzien van aanvullende informatie.

Bel ons op 0226 – 750050 of mail naar info@sportswearhouse.nl.