Isa Merkuur

Welkom op de pagina van Isa Merkuur bij SPORTSWEARHOUSE

Wie is Isa Merkuur….

Hi volgers/shoppers,

Wat leuk dat je mijn eigen webpagina bij SPORTSWEARHOUSE bezoekt!

Om te beginnen zal ik mijzelf kort even voorstellen, mijn naam is Isa Merkuur en ik ben 22 jaar. Ik ben eigenlijk een echte kaaskop (geboren in Alkmaar), maar na een half jaar ben ik al verhuisd naar het mooie dorp Langedijk. Ik studeer op dit moment Oefentherapie Mensendieck aan de Hoge School van Amsterdam.

Hoe ben ik begonnen met sporten. Ik ben op 6-jarige leeftijd gestart met schaatsen, al snel is het jeugdschaatsen veranderd tot echt wedstrijdschaatsen bij de Alkmaarsche IJsclub. Vanuit de club heb ik in verschillende selecties gezeten, dit om mijzelf sterker te maken. Ik heb altijd getraind in en rond Alkmaar en ben een echte allrounder. Dit houdt in dat ik verschillende afstanden rijd, van kort tot 5000 meter.

Sinds vorig seizoen heb ik mij aangesloten bij de marathon selectie van Alkmaar. Naast de marathons zal ik nog altijd gefocust zijn op de Allround afstanden (500, 1500 en 3000 meter).

Wat ik eerder al schreef is dat ik de opleiding Oefentherapie volg in Amsterdam. Voordat ik deze opleiding ben gestart heb ik mijn papiertje voor Tandartsassistente behaald. Ik ben erg geïnteresseerd in gezondheid en voeding en de werking van het menselijk lichaam, fysiek en mentaal, vandaar dat ik verder ben gaan studeren.

In de topsport heb je verschillende pieken en dalen. Eén van mijn mooiste hoogtepunten is het NK Allround senioren in januari 2019. Als een van de jongste deelnemers had ik hier mijn debuut, in een uitverkocht Thialf. Dit was een super ervaring, waar ik ook nog verschillende persoonlijke records heb gereden.

Al dat sporten kost een hoop tijd. Ik train gemiddeld 15 uur per week. In de zomer van hardlopen tot wielrennen, maar ook mountainbiken, krachttrainen, sprongtrainingen en skeeleren. Dit doe ik met veel plezier en in een super leuk en gezellig team onder leiding van Marcel van Ham. In de winter staan wij voornamelijk op het ijs of fietsen we op de wielrenfiets buiten en met regen binnen op de TACX-trainer.

Zoveel verschillende sporten, zoveel verschillende kleding. En hoe belangrijk is het dan dat je de juiste passende kleding draagt. Daarom promoot ik als ambassadeur SPORTSWEARHOUSE uit Zuid-Scharwoude voor de juiste op maat gemaakte topkwaliteit sportkleding.

In de loop van de tijd zal ik jullie meenemen in een tijdlijn, waarin ik verschillende kleding en sportaccessoires zal testen en uitlichten. Blijf mij vooral volgen voor de recensies van de kleding en producten.

Wil jij jouw eigen design?

Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom voor een outfit naar eigen smaak.

Geheel vrijblijvend en onder het genot van een kop koffie laten we jou de mogelijkheden graag zien.

Winkel met 1.350 m2 fietsplezier

Voorburggracht 176

1722 GT  ZUID-SCHARWOUDE

Contactformulier

    Isa Merkuur 1- Sportswearhouse
    Isa Merkuur 3 - Sportswearhouse
    Isa Merkuur 4 - Sportswearhouse