Bryton online bestellen - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Prijs

tot

Merk

Sport

Toon meer

Toon minder

Kleur

Bryton

Bryton fietscomputers en fietsnavigatie, nauwkeurige en goed gedekte navigatiesystemen. De absolute ‘Game changer’ op het gebied van fietscomputers. Bestel nu en ontvang binnen 2 werkdagen jouw nieuwe sportartikelen. Vanaf 19,95 betaal jij geen verzendkosten.

8 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Bryton Inc.

Bryton Inc., afkomstig uit Taiwan, is opgericht door een team van elektronicafeaks met jarenlange kennis en kunde in het ontwikkelen van de beste GPS producten. Bryton heeft momenteel een complete lijn van GPS-fietscomputers en heeft een heldere doelstelling: GPS-apparaten maken die toegankelijk zijn voor alle soorten en type fietsers. Daarbij ontwikkelt Bryton deze GPS-apparaten zo makkelijk mogelijk in gebruik. Dankzij de komst van de Bryton Active App was het instellen van de fietscomputer en het bijhouden van de data nog nooit zo gemakkelijk.

Met de Bryton fietscomputers en fietsnavigatie, leg je elke fietstocht feilloos vast. Met de nauwkeurige en goed gedekte navigatie raak je onderweg nooit meer de weg kwijt. Dankzij de vele functies die beschikbaar zijn op de fietscomputers van Bryton, ben jij in staat om handig en overzichtelijk al jouw data te verzamelen en analyseren. Door het koppelen van de Bryton fietscomputer aan de Bryton app, maak je het gebruikersgemak compleet. Bryton is een absolute ‘game changer’ op het gebied van fietscomputers. Krachtige, easy-to-use en nauwkeurige fietscomputers voor elk type fietser!

Oosterse delicatesse!

Het merk voor en door professionals

Bryton is een merk dat ontwikkeld is door de beste professionals op het gebied van GPS producten. Door de hoge kwaliteit en het zeer eenvoudige gebruik van deze fietscomputers is Bryton dé keuze van het beste UCI wielerteam: Team Deceuninck – Quick Step. De renners van dit team loven de kwaliteit en krachtige GPS van deze fietscomputers.

Krachtige producten van de hoogste kwaliteit

De GPS-fietscomputers van de Rider en Aero-serie zijn ontworpen die gebruikersgemak voorop stelt. Bryton-computers hebben een extreem lange batterij en streven de hoogste nauwkeurigheid na. Ze zijn uitgerust met de meest betrouwbare GNSS satellietdekking (GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS) voor een hogere precisie en sneller signaal. De Rider 410, 450 en Aero 60 werken ook perfect met zowel ANT + als Bluetooth-sensoren, voor maximale compatibiliteit. Andere premium functies voor Rider 450 / Aero 60-apparaten zijn Follow Track met ingebouwde OpenStreetMap, Turn-by-Turn-begeleiding, Electronic Shifting Systems (ESS) -ondersteuning voor Shimano Di2, SRAM eTAP en Campagnolo EPS, trainingsplannen voor TrainingPeaks en WLAN-gegevens Synchronisatie!

De Bryton Active App maakt het nóg beter

Besteed meer tijd aan fietsen en minder tijd aan zorgen maken! De krachtige Bryton Active App is zeer eenvoudig te gebruiken. De Bryton Active App maakt het plannen van trips, het maken van trainingen, het synchroniseren van tracks én het automatisch uploaden naar Strava en TrainingPeaks mogelijk. De track auto sync en de automatische hoogte kalibratie, maken jouw data analyses nog preciezer.

De app kan ook routes importeren van vele populaire websites of rechtstreeks vanuit Strava accounts. Deze worden opgeslagen en weergegeven in jouw Bryton Active-account, die vervolgens gemakkelijk worden gesynchroniseerd met het apparaat. De app stelt gebruikers ook in staat om gegevenspagina's aan te passen, zodat deze op jouw fietscomputer worden getoond zoals jij dat wilt. De Bryton Active App is zowel te gebruiken voor Android als iOS.

Waarom Bryton?

Wielrenners en toerfietsers hebben technologie nodig waarop ze kunnen vertrouwen. Bekijk gedetailleerde gegevens over je prestaties of plan je volgende rit, het is allemaal mogelijk.

Waarom SPORTSWEARHOUSE?

Bij SPORTSWEARHOUSE kun je terecht voor GPS-fietscomputers en meer. SPORTSWEARHOUSE dé specialist in service en uitleg. Bezoek onze webshop of neem contact op en ervaar het zelf.