Chiba online bestellen - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Prijs

tot

Merk

Sport

Toon meer

Toon minder

Kleur

Toon meer

Toon minder

Maat

Chiba handschoenen

Chiba de multifunctionele handschoenleverancier. In elk jaargetijde een oplossing tegen slapende handen. Bestel nu en ontvang binnen 2 werkdagen jouw nieuwe sportartikelen. Vanaf 19,95 betaal jij geen verzendkosten.

16 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Chiba

CHIBA HANDSCHOENEN
Handschoenen van Chiba - de specialist voor sporthandschoenen en werkhandschoenen. Maximaal vakmanschap, passie voor handschoenen en knowhow van vijf generaties handschoenen maken in het familiebedrijf: dit zijn de eigenschappen die de Chiba-handschoenen zo speciaal maken.

HANDSCHOENEN MAKERS SINDS 1853:
Meer dan 160 jaar geleden werd Chiba door de Oostenrijkse keizer aangesteld als leverancier van handschoenen voor de keizerlijke familie vanwege de hoge kwaliteit van hun producten en hun vaardigheden. Het vervaardigen van handschoenen is altijd een bijzondere vaardigheid geweest. Vroeger was het nodig om het juiste leer te selecteren, te looien, op de juiste dikte te schuren, uit te rekken en in vorm te knippen. Een enkele fout van de handschoenmaker betekende dat de hele handschoen onbruikbaar was. Maar ook vandaag de dag zijn de eisen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid nog steeds hoog.

Het huidige familiebedrijf omvat het hoofdkantoor in Teisendorf in Berchtesgadener Land en eigen productiefaciliteiten in Indonesië. Alle handschoenen worden ontworpen door de ontwikkelingsafdeling in Teisendorf, die ervoor zorgt dat alle Chiba-producten voldoen aan de speciale kwaliteitseisen die voor een handschoenfabrikant met zo'n lange traditie vanzelfsprekend zijn.

Elke fietstocht verliest zijn charme als de handen na korte tijd in slaap vallen. De eerste vraag bij het kopen van handschoenen zou moeten zijn of de handen in slaap vallen, aangezien 80% van alle fietsers heeft hier problemen. In dat geval kan een BioXCell-handschoen helpen.

Waarom vallen handen in slaap?
De hand wordt doorkruist door twee centrale zenuwbanen, de nervus ulnaris en Handwortel zenuw. In de volksmond aangeduid als het carpaal tunnelsyndroom wat betekent in slaap vallen of pijnlijke handen. Deze problemen komen van zowel de centrale zenuw (carpale tunnel) als de nervus ulnaris.

Met handschoenen van Chiba is dit verleden tijd!

CHIBA ERVARING:
Aan deze hoge eisen kan alleen worden voldaan door vanaf het begin de productiestappen grondig te controleren en te controleren. Chiba koopt alle grondstoffen in, leveranciers zijn verplicht om aan hoge kwaliteitsnormen te voldoen en de patronen zijn ontworpen door geschoolde handschoenmakers en genaaid door ervaren naaisters.

CHIBA KWALITEIT:
De eigen ISO 9001-gecertificeerde productie heeft het voor Chiba mogelijk gemaakt om nauwer betrokken te raken bij de ontwikkeling en fabricage van handschoenen dan welke andere fabrikant dan ook, waardoor ze in staat zijn om de beste kwaliteit, functionaliteit, de hoogst mogelijke bescherming en extreme duurzaamheid van de producten te bieden. waarvan u kunt profiteren.