Dynamic Bike Care online bestellen - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Prijs

tot

Merk

Sport

Toon meer

Toon minder

Maat

Dynamic Bike Care

SPORTSWEARHOUSE kiest net als Team Jumbo Visma voor kwaliteit. Bestel nu en ontvang binnen 2 werkdagen jouw schoonmaak- en onderhoudsmiddelen van Dynamic Bike Care. Vanaf 19,95 betaal jij geen verzendkosten.

35 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Dynamic Bike Care

Dynamic Bike Care heeft alle onderhoudsproducten voor jouw racefiets, gravelbike, MTB en sportieve e-bike. De producten kun je tegenkomen in het professionele wielercircuit in o.a. de Tour de France. De onderhoudsproducten zijn uitermate geschikt als je de fiets schoonmaakt of onderhoudt na je fietsrit. Dynamic Bike Care sponsort Team Jumbo-Visma met onderhoudsproducten. Mannen als Primoz Roglic en Wout van Aert racen bijvoorbeeld met de Speed Potion Wax op hun ketting.

Wist je dat Dynamic het enige Nederlandse bike care merk is dat actief is in de World Tour? Daar mogen we best trost op zijn!

Het team achter Dynamic Bike Care

Dynamic kent het irritante gevoel van een niet gepoetste fiets, een piepende ketting en het pijnlijke gevoel van slecht onderhouden onderdelen, maar ook de moraal van een perfect lopende fiets. Schoon, gesmeerd en stil. Soms vóél je dat je snel bent en dat alles perfect op elkaar aansluit. Aan de andere kant kun je nog zo goed in vorm zijn, op een slecht onderhouden fiets haalt de man met de hamer je net even sneller in.

Het is de missie van Dynamic om ervoor te zorgen dat jij alles hebt wat nodig is om je fiets perfect voor te bereiden voor je volgende avontuur. Daar kan het dan dus niet aan liggen. Dat ene biertje minder en die intervaltrainingen, om fit te zijn, zal je zelf moeten doen.

De mensen achter Dynamic Bike Care zijn fietsers. Zij fietsen allemaal. Vaak of niet zo vaak, snel of iets minder snel. Sommigen op een racefiets, anderen op een tijdritfiets, MTB of gravelbike. Doe geen moeite om ze op vrijdag na 16u te bellen want dan is de Dynamic Weekend Ride. Een uurtje vol gas tussen de weilanden, windmolens en dijken door. Meestal vechtend tegen de wind, soms ook tegen de regen. Wat er ook gebeurt, zij eindigen altijd met een biertje op kantoor. Je bent van harte welkom om een keer mee te fietsen, maar doe geen moeite om ze eraf te rijden. Zij zijn een team. Wat zouden de renners in het peloton zijn zonder mechaniekers en de perfect geprepareerde fietsen? Hoe zou een pitstop eruitzien zonder pitcrew? Hoe kan een spits scoren zonder assist?

Samenwerken maakt Dynamic Bike Care sterk. Dynamic is omgeven door de beste wetenschappers, laboratoria en professionele wielerteams. Combineer dat met de sfeer van een bruisende startup en je hebt de ideale omstandigheden om dé producten te ontwikkelen die ervoor zorgen dat jij het maximale uit je rit haalt.

Dynamic is onderdeel van een jong bedrijf; het merk bestaat al meer dan 30 jaar maar het is pas sinds begin 2020 dat zij op onze eigen benen staan. Opgericht in de jaren 80 en ooit onderdeel van een Duitse groothandel in de fietsindustrie, bouwen zij voort op een lange historie. Na overnames door TACX en later Garmin vonden de huidige eigenaren van Dynamic Bike Care dat Dynamic de volledige focus en aandacht verdient waarna zij de stap hebben gezet om het merk zelfstandig te maken.

Het team achter Dynamic komt uit de fietsindustrie en heeft een sterk netwerk. Vanuit het hoofdkantoor in Naaldwijk gaan de producten naar fietsers van over de hele wereld.