F-Lite online bestellen - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Prijs

tot

Geslacht

Merk

Sport

Toon meer

Toon minder

Kleur

Toon meer

Toon minder

Maat

Pasvorm

F-Lite Thermokleding

Functionele onderkleding. F-Lite staat voor naadloze, slim ontworpen producten met innovatieve garencombinaties. Deze sleutelelementen zijn terug te vinden in elk deel van deze collectie onderkleding. Bestel nu en ontvang binnen 2 werkdagen jouw nieuwe sportartikelen. Vanaf 19,95 betaal jij geen verzendkosten.

80 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

F-Lite

Pro Feet Functional Wear GmbH is een middelgrote Duitse kledingbedrijf met drie verschillende textiel labels, opgericht in 1988: H.A.D.® (Multifunctionele hoofddeksels); Kidneykaren (nierwarmers) en F-Lite (functionele onderkleding voor sportliefhebbers en pro atleten).

Het onderschatte nut van onderkleding!

Onderkleding van F-Lite wordt ook wel thermokleding, thermo ondergoed, functionele onderkleding of technische onderkleding genoemd. F-Lite onderkleding wordt gemaakt om het lichaam droog en op de juiste temperatuur te houden. Het moet dus verkoelend werken in de zomer en je warm houden in de winter. Door gebruik te maken van technische stoffen en geavanceerde weef- en breitechnieken wordt transpiratie van je huid opgenomen en "naar buiten" getransporteerd waar het kan verdampen of opgenomen kan worden door de tweede laag kleding.

Vochtregulering

Tijdens het sporten transpireer je om je lichaam op de juiste temperatuur te houden. Wanneer je geen onderkleding zou dragen blijft het zweet op je lichaam hangen, het zweet zal hierdoor de poriën blokkeren waardoor de lichaamstemperatuur snel kan stijgen onder warme omstandigheden en snel kan dalen onder koude omstandigheden. Uiteindelijk zal je bovenkleding het zweet opvangen waardoor deze snel nat, zwaar en koud kan worden.

Tight Fit

Onderkleding hoort goed aan te sluiten op het lichaam om goed te kunnen werken. Voor sporters is het van belang een goede slim fit pasvorm te gebruiken. Doordat het materiaal strak om het lichaam sluit kan het zweet snel worden opgenomen waardoor de huid droog blijft. De grootste afvoerkanalen van transpiratie bevinden zich met name in de oksels, het midden van de rug en het midden van de borst. Het is met name belangrijk deze delen goed te beschermen.

Waarom F-Lite?

Onderkleding voor verschillende seizoenen. In de zomer je lichaam droog en koel houden. In de winter juist droog en warm. F-Lite heeft technisch functionele onderkleding en accessoires in een eigentijds design.

Waarom SPORTSWEARHOUSE?

Bij SPORTSWEARHOUSE kun je terecht voor de gehele onderkleding collectie van F-Lite voor zowel dames als heren. SPORTSWEARHOUSE heeft naast F-Lite ook nog andere merken onderkleding. Bezoek onze showroom en ervaar het zelf.