GSG online bestellen - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Prijs

tot

Geslacht

Merk

Sport

Toon meer

Toon minder

Kleur

Toon meer

Toon minder

Maat

Pasvorm

GSG premium cyclingapparel, 100% made in Italy

Premium kwaliteit fietskleding voor dames en heren die de beste prijs-/kwaliteitsverhouding zoeken. Met GSG ben je verzekerd van een aansprekend Italiaans design. Bestel nu en ontvang binnen 2 werkdagen jouw nieuwe outfit. Vanaf 19,95 betaal jij geen verzendkosten.

67 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

GSG premium cycling apparel, 100% made in Italy

De ontwerpen en modellen van GSG worden volledig in Italië ontwikkeld en geproduceerd, met behulp van geavanceerde technologie en stoffen van topkwaliteit om uitzonderlijke prestaties op de weg te garanderen.

Giessegi Srl is een bedrijf opgericht in 1984 door Simone Fraccaro, professionele weg- en baanrijder in de jaren 70 en 80. Het bedrijf is tegenwoordig een van de 5 toonaangevende fabrikanten van op maat gemaakte fietskleding in Italië. Giessegi levert haar producten aan klanten in 30 landen, op alle continenten.

Hetbelangrijkste doel is om aan de verzoeken van de klanten te voldoen door de service en producten aan te passen aan de marktbehoeften en nieuwe trends.

GSG heeft besloten om de productie in het noordoosten van Italië te houden, zodat zij directe controle hebben over de toeleveringsketen, productontwikkeling en fabricageproces. De klanten vragen om snelle leveringen, flexibiliteit in hoeveelheden en een breed scala aan producten; zij kunnen aan deze verzoeken voldoen omdat ze een productiefabriek bezitten en beheren en gevestigd zijn in een regio met een lange traditie in de fiets- en sporttextielindustrie.

Giro d'Italia

Sinds jaar en dag is GSG sponsor van de Giro Rosa. Alle 4 de verschillende leiderstruien worden door GSG ter beschikking gesteld. Naast de roze trui (algemeen klassement) wordt ook de groene trui (beste klimmer), de cyclaamtrui (puntenklassement) en de witte trui (leider van de Under23) uitgereikt. De laatste jaren worden deze truien door de Nederlandse wielrensters opgeeist.

Anna van der Breggen, “oud” GSG-ambassadeur door het jarenlange racen in het Nederlandse team Rabobank en al winnaar van de Giro Rosa 2017 en 2015, was ook de winnaar van de Giro Rosa 2020 na de val van Annemiek Van Vleuten.

Een overzichtje van de Nederlandse Giro Rosa winnaressen in het laatste decennium:

2020 Anna van der Breggen

2019 Annemiek van Vleuten

2018 Annemiek van Vleuten

2017 Anna van der Breggen

2015 Anna van der Breggen

2014 Marianne Vos

2012 Marianne Vos

2011 Marianne Vos

Giro Rosa Cs Scaled
Gsg Shirtsponsor Giro