Hotspot Design online bestellen - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Prijs

tot

Geslacht

Merk

Sport

Kleur

Toon meer

Toon minder

Maat

Hotspot Design

Unieke kwaliteit, stijl en design in sportviskleding. Bestel nu en ontvang binnen enkele werkdagen jouw nieuwe sportartikelen.

* Verzendkosten Hotspot Design

Hotspot Design wordt gratis geleverd bij aanschaf van € 50,00 of meer aan artikelen van dit merk. Wanneer de opgetelde som van artikelen Hotspot Design onder € 50,00 blijft, zijn verzendkosten € 6,95.

163 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Hotspot Design

Hotspot Design is ontstaan ​​uit een diepe visserijpassie van de oprichters die, dankzij hun creatieve vaardigheden en hun ervaring op het gebied van kleding, een toonaangevend bedrijf konden worden in de viskledingmarkt. Hotspot Design vervaardigt unieke en originele producten, allemaal gekenmerkt door het Italiaanse design, door hoogwaardige kledingstukken en door de modernste druktechnieken. Alle producten zijn tot in het kleinste detail met de grootste zorg bedacht, ontworpen, gepland en geproduceerd. Alle producten kenmerken zich doorgaans door een trendy lijn met moderne snit. We hebben het over technische en outdoorproducten die niet alleen geschikt zijn voor visactiviteiten, maar die ook overal en elke dag casual kunnen worden gedragen en niet in het straatbeeld onder doen voor de beroemdste modemerken.

Italiaanse style en finesse!

Hotspot Design werkt proactief om originaliteit, schoonheid en kwaliteit te garanderen, van het eerste idee tot eindproduct. Doelstelling is om altijd de verwachtingen van de klanten op het gebied van kwaliteit te overtreffen.
Ze besteden bijzondere aandacht aan het kiezen van materiaal van hoge kwaliteit, het bewaken van het fabricageproces en het testen van de kwaliteit van de producten. Design, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn geen kwestie van prijs, de producten moeten niet alleen passen en er goed uitzien, maar ook duurzaam, goed gemaakt, functioneel en veilig zijn. Hotspot Design streeft ernaar om innovatieve afdrukmethoden te creëren en te ontwikkelen om eersteklas kleding te leveren. Er zijn verschillende kenmerken die de producten uniek en gewaardeerd maken, ze passen de modernste druktechnieken toe, zoals reliëf, glitter, gelamineerd, flocking, kraakinkt, glans, metallic, fosforescerend en nog veel meer. Alle prints zijn gemaakt met hoogwaardige en milieuvriendelijke inkten. Één van de redenen van het succes van Hotspot Design is de creativiteit, stijl en de intuïtie om de nieuwe trends van het ontwerpbureau te begrijpen. Natuurlijk is er aan de basis een diepe visserijpassie, in alle disciplines, en het ontwerpproces is vaak geïmproviseerd en gecreëerd vanuit passie en emoties. Maar dan volgt elk idee een bindend pad waarin het wordt geëvalueerd vanuit het oogpunt van trends, op esthetisch, functioneel en economisch gebied. Elke nieuwe collectie kenmerkt zich dan ook door de unieke stijl en design.

Waarom Hotspot Design?

Sportvissers hebben kleding nodig waarop ze kunnen vertrouwen. Kleding van Hotspot Design heeft een ultiem draagcomfort en is naast functioneel ook esthetisch en stijltechnisch uniek.

Waarom SPORTSWEARHOUSE?

Bij SPORTSWEARHOUSE kun je terecht voor sportvisserij-artikelen en meer. In samenwerking met Roofvisweb.nl gaat SPORTSWEARHOUSE net even verder in service. Neem contact op en ervaar het zelf.