Kidneykaren online bestellen - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Prijs

tot

Geslacht

Merk

Sport

Kleur

Toon meer

Toon minder

Maat

Pasvorm

Kidneykaren Nierwarmers

Kidneykaren staat bekend om de nierwarmers. Nierwarmers zijn kledingstukken die het rug- en niergebied extra warmte geven. Bestel nu en ontvang binnen 2 werkdagen jouw nieuwe sportartikelen. Vanaf 19,95 betaal jij geen verzendkosten.

11 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

De multifunctionaliteit van nierwarmers

Oprichtster Karen Rohweder kreeg het idee voor Kidneykaren op een van de beruchte winterdagen in Berlijn. Keer op keer kroop de ijzige kou tussen broek en jas. Bescherming was nodig. Er was echter geen sprake van een klassieke nierwarmer. Samen met Claas Kauenhowen ontwikkelde ze snel haar eigen allround oplossing. Met het prototype van hun naadloze tube hebben de oprichters de basis gelegd voor Kidneykaren. In 2007 lanceerde het jonge label een kleine testeditie die binnen twee maanden volledig uitverkocht was. In 2009 zijn ze begonnen met hun eerste grote collectie. De feedback van de klanten was overweldigend. Blijkbaar hadden ze een zenuw geraakt.Tegenwoordig is Kidneykaren veel meer dan alleen een accessoire. Kidneykaren is een nieuwe productcategorie in de moderetail en sportmodebranche, die net zo vanzelfsprekend in de kleerkast thuishoort als handschoenen, sjaals of ondergoed.Kidneykaren, de essentiële multi-tube (of Haramaki), combineert mode en functie in één essentieel accessoire en is een echt allround talent. De naadloze, rond gebreide en gladde textiel tube is zeer elastisch, houdt gevoelige lichaamsdelen comfortabel en warm en past perfect. Vrouwen van alle leeftijden dragen het hele jaar door en bij elke gelegenheid Kidneykaren - voor sport, dagelijks leven, werk en reizen. Kidneykaren is verkrijgbaar in drie stijlen (basic, mid en mini) met een grote keuze aan kleuren. Ook yogakleding behoort tegenwoordig tot het assortiment van Kidneykaren. Hiermee is het assortiment compleet!

Waarom Kidneykaren?

Kidneykaren is een nieuwe productcategorie in de moderetail en sportmodebranche, multifunctionele nierwarmers, taillewarmers, Haramaki en yogakleding in een eigentijds kleurpalet.

Waarom SPORTSWEARHOUSE?

Bij SPORTSWEARHOUSE kun je terecht voor de nierwarmer collectie van Kidneykaren. Bezoek onze showroom en ervaar het zelf.