Neatcleats online bestellen - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Neatcleats fietsschoenhangers

Geen plek meer in je tas voor die natte schoenen? Neatcleats verlossen je van dit probleem. Hang je schoeisel simpelweg aan je tas. Bestel nu en ontvang binnen 2 werkdagen jouw nieuwe sportartikelen. Vanaf 19,95 betaal jij geen verzendkosten.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Neatcleats

Schoenhangers, red dot winner 2020, voor fiets- en sportschoenen.

Met de Align kun je die fijne aanpassingen en tweaks maken aan je cliploze fietsschoenpositie. De Align+ wordt geleverd met een liniaal om een ​​nauwkeurige meting van de positie van je schoenplaatjes te krijgen, zodat je dezelfde positie van het schoenplaatje kunt behouden voor al je schoenen of wanneer je je versleten schoenplaatjes vervangt. De Original heeft een heavy-duty karabijnhaak voor alles wat jouw levensstijl maar kan opleveren. Beschikbaar voor alle grote soorten schoenplaatjes, van wielrenners, gravelrijders tot mountainbikers, het assortiment strekt zich uit tot Shimano SPD en SPD-SL, LOOK Keo en Delta, Peloton, Crank Brothers, TIME icliq en Speedplay.

ZPURS

Red dot 2020 bekroonde schoenclips van Zpurs. Het assortiment biedt je een oplossing voor het organiseren van schoenen als je onderweg bent of thuis jouw lobby of garderobe opruimt.

Met de Zpurs Home krijg je je huis netjes en georganiseerd door schoenen van de vloer te halen en op te hangen voor bijna elk muuroppervlak. Past in seconden met zelfklevende tape, geen gereedschap nodig.

Ze zijn verkrijgbaar in 7 kleuren met 3 soorten grip die bij bijna elke schoen passen.