Tacx online bestellen - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Prijs

tot

Merk

Sport

Kleur

TACX Fietstrainers

Ultramoderne fietstrainers, trainings-apps, bidonhouders en andere accessoires. Bestel nu en ontvang binnen 2 werkdagen jouw nieuwe sportartikelen. Vanaf 19,95 betaal jij geen verzendkosten.

1 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Fietsers in hart en nieren

Vanaf het begin is Tacx al nauw betrokken bij de wielersport. Dit is altijd de leidraad geweest in de beslissingen en heeft Tacx gebracht tot waar het nu staat. Toen wielrenners hoge kwaliteit fietsonderdelen nodig hadden, maakten Tacx dit mogelijk door ze zelf te produceren. Toen renners zich wilden opwarmen voor een race, is het merk gestart met het maken van rollenbanken. Toen renners effectief wilden trainen in de winter, is Tacx fietstrainers gaan maken. En toen er efficiënter getraind moest worden, is het interactief gemaakt!

Geschiedenis en ontwikkeling Tacx

Op 1 mei 1957 is Tacx gestart als fietsenwinkel in Wassenaar. In 1964 begonnen het merk met het ontwikkelen van uitlaten voor motoren, de eerste stap richting meer. In 1969 verplaatste de fietsenwinkel in het dorp naar een kleine fabriek op een industrieterrein. Naast rollenbanken introduceerden Tacx indoor fietstrainers en fietsendragers voor auto’s. Later werden bidons en gereedschappen toegevoegd aan het productassortiment. Wat ooit begon als een kleine, lokale fietsenwinkel en bescheiden producent van rollenbanken is uitgegroeid tot een wereldwijd welbekend merk dat innovatieve producten biedt aan atleten in meer dan 80 landen.

Boerenslimheid!

Inventing the future

De geschiedenis van Tacx is doorspekt met de ontwikkeling van de toekomst. Tacx gaat de grootste uitdagingen aan en blijft de grenzen verleggen van wat technisch mogelijk is. Zo is het merk in staat om grensverleggende producten met state-of-the-art te ontwerpen en ontwikkelen.

In het jaar 2000 was Tacx de eerste die de computer koppelden aan fietstrainers. Zo introduceerde ze een compleet nieuwe manier van trainen. In 2015 werd de NEO Smart gelanceerd; de meest nauwkeurige, realistische en stille trainer van het moment dankzij een unieke techniek. Parellel aan de ontwikkeling van de NEO werkten Tacx aan de Magnum: de eerste hardloopband waar je op kunt fietsen zodat je binnenshuis volledig vrij en met echte hellingen kunt fietsen.

Made in The Netherlands

Ontwerp, ontwikkeling en productie in eigen huis. Productideeën en optimalisaties worden daardoor snel ontwikkeld, getest en geautomatiseerd. Van ontwerp tot matrijzen en uiteindelijke productie, alles gebeurt onder één dak. Hierdoor kan Tacx garanderen dat alle producten van hoge kwaliteit zijn.

Choice of champions

Om de wielersport te steunen is Tacx technisch partner van veel WorldTour teams, Pro-continental teams, Continental teams, damesteams, triatleten, schaatsers, veldrijders en MTB teams. Daarnaast zijn ze ook partner van federaties zoals de UCI. Het doel van Tacx is om ervoor te zorgen dat producten perfect aansluiten bij jouw wensen door ze samen met de professionele renners te ontwikkelen. Tacx producten zijn geliefd bij veel WorldTour-teams en renners zoals Peter Sagan, Primož Roglič en Julian Alaphilippe. Neem bijvoorbeeld de revolutionaire Tacx NEO 2 Smart: de meest stille, nauwkeurige en krachtigste fietstrainer tot nu toe, onder andere uitgerust met de unieke "Road-feel"-functie om verschillende wegoppervlakken zoals kasseien en grind te simuleren.

Waarom TACX?

Een Nederlands product! Eén van de grote krachten van het merk ligt in het feit dat praktisch alles in eigen huis wordt ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Tacx garandeert dat alle producten van hoge kwaliteit zijn.

Waarom SPORTSWEARHOUSE?

Bij Sportswearhouse kun je terecht voor Tacx. Grensverleggende innovatie en apparatuur. Sportswearhouse gaat net even verder in service en uitleg. Bezoek onze webshop of neem contact op en ervaar het zelf.