Wahoo online bestellen - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator

Prijs

tot

Merk

Sport

Toon meer

Toon minder

Kleur

Toon meer

Toon minder

DE BETERE ATLEET OPBOUWEN IN IEDEREEN

Wahoo, opgericht in 2009 door Chip Hawkins in Atlanta, GA, creëert innovatieve oplossingen om zwaarbevochten doelen haalbaar te maken en het leven beter te maken. Wahoo is gebouwd op het fundament van eenvoud en de gedachte dat "er een betere manier moet zijn".

2009: ANT + SLEUTEL

Het begon allemaal met een simpele behoefte: een betere manier om trainingsgegevens van je fitnesssensoren bij te houden, te meten en te delen. Dat moet in de ANT + Key worden gedraaid.

2012: BLAUWE HR- & BLAUWE SC-SENSOREN

Met voornamelijk ANT + sensoren op de markt zag Wahoo de mogelijkheid om op een nieuwe manier verbinding te maken met Bluetooth Technologie als alternatief. In 2012 introduceerden we de Blue HR & SC-sensoren, de eerste hartslag-, snelheids- en cadanssensoren die via Bluetooth met de iPhone verbonden waren.

2013: KICKR SLIMME TRAINER

We wilden voortbouwen op dit idee van verbonden training en technologie gebruiken om de zware ritten naar binnen te halen en de weerstand en het gevoel van buiten zijn te simuleren. We wilden iets van onszelf bouwen, niet wetende dat dit de manier waarop fietsers binnenshuis trainen zou veranderen en een revolutie zou veroorzaken.

2016: ELEMNT GPS-FIETSCOMPUTER

Nu we de indoor-statistieken hadden uitgezocht, was het tijd om buiten onze comfortzone te stappen. We wilden gps-fietscomputers radicaal vereenvoudigen, van de installatie tot de gebruikerservaring. Het resultaat was ELEMNT, een eenvoudigweg krachtige GPS-fietscomputer die de intuïtieve interface van uw smartphone gebruikt om het apparaat te configureren en aan te passen via de ELEMNT Companion-app.

2018: ECOSYSTEEM BINNENTRAINER

In 2018 hadden we het volgen en delen van ritten binnen en buiten onder de knie; nu richtten onze aandacht zich op het maken van binnentraining de meest meeslepende ervaring die het zou kunnen zijn. Plaats KICKR CLIMB & KICKR HEADWIND, de innovatieve traineraccessoires die de ervaring van het rijden op een KICKR Smart Trainer verhoogden en de elementen en bewegingen van buiten rijden naar binnen brachten, waardoor een realistisch, verbonden indoor cycling-ecosysteem werd gecreëerd.

2019: KICKRFIETS

De voor de hand liggende progressie naar deze revolutie was om niet alleen je buitenrit te repliceren, maar je hele buitenfietsopstelling. Het hoogtepunt van deze inspanning, KICKR BIKE, is een volledig aanpasbare slimme indoorfiets, met simulatie van hellingen, die de intuïtieve interface van je smartphone gebruikt om je buitenritten te creëren.

Waarom Wahoo?

Wahoo gelooft dat fietsen de wereld een betere plek maakt en dat moeilijke doelen ons betere mensen maakt. Ze streven er voortdurend naar innovatieve, eenvoudige producten om een ​​grote impact te hebben op de gebruikers.

Waarom SPORTSWEARHOUSE?

Bij SPORTSWEARHOUSE kun je terecht voor GPS-fietscomputers, navigatiesystemen, hartslagmeters, sensoren en meer. SPORTSWEARHOUSE is dé Wahoopecialist. Bezoek onze showroom en ervaar het zelf.