Een gouden recept voor een optimale sportbeleving.

We hebben geweldig nieuws! Wat dacht je van een sportwinkel waar je als fietsliefhebber alles kunt vinden wat je hartje begeert? Het wordt werkelijkheid in de nieuwe, supergrote sportstore die we samen met de bekende mountainbiker Bram Rood van Ditec2Wielers gaan realiseren.

Je moet nog wel even geduld hebben, want onze droomwinkel aan de Voorburggracht in Zuid-Scharwoude wordt begin 2022 geopend. Graag vertellen we je alles wat je wilt weten over deze samenwerking en de nieuwe winkel waar jouw sportdromen werkelijkheid worden.

Mountainbiker Bram Rood

Ken jij Bram Rood? Wij kennen Bram al vanaf de tijd dat hij bij fietsspeciaalzaak Ditec2Wielers actief was als monteur. En natuurlijk als de mountainbiker met de prachtige carrière, die hij onlangs beëindigd heeft.

In 2014 werd hij zelfs Nederlands kampioen in de marathon discipline in Eijsden en hij nam deel aan indrukwekkende wedstrijden over de hele wereld. Een topper dus, die het klappen van de zweep kent en precies weet wat je als fietsliefhebber nodig hebt om optimaal te kunnen presteren en van je sport te genieten.

Een aantal jaar geleden heeft Bram Ditec2Wielers overgenomen en hadden we als ProSalton Sportswearhouse ook zakelijk meer contact. Ditec2Wielers is bijvoorbeeld al meer dan vijf jaar dealer van onze populaire F-Lite onderkleding en we sturen onderling klanten aan elkaar door. Ideaal, omdat we altijd 100% zeker weten dat onze klanten bij Bram aan het juiste adres zijn voor een nieuwe fiets en andersom zijn klanten bij ons voor een passende outfit of accessoires!

Perfect match

De Bikeshow Langedijk die we samen In februari 2020 organiseerden in de expositieruimte van winkelcentrum Broekerveiling was de eerste gezamenlijke actie. Ditec2Wielers zorgde voor de hardwear (de fietsen) en wij voor de software (kleding, helmen, schoenen etc.).

Het was een groot succes en de samenwerking bleek een perfecte match te zijn die smaakte naar meer. Toen spraken we al over de mogelijkheden in het leegstaande pand van Liefting aan de Voorburggracht in Zuid-Scharwoude…

Samenwerking

Hoe mooi zou een echte samenwerking zijn? We hebben dezelfde doelgroep, maar niet hetzelfde klantenbestand. Veel kansen voor beide partijen dus. Ditec2Wielers is gefocust op het verkopen en repareren van fietsen en wij op het verkopen van fietskleding en accessoires, een perfecte aanvulling.

Ook voor jou natuurlijk, want door onze kennis en specialismen samen te voegen, creëren we voor jou één complete fietssportbeleving waar je terecht kunt met al je vragen en wensen.

De winkel van jouw dromen

In onze winkel kun jij als sportliefhebber helemaal losgaan. Service, kwaliteit en design staan bij ons hoog in het vaandel. Voor elke klant hebben wij de juiste oplossing met de verschillende merken en collecties en zowel qua fiets als kleding en accessoires kun je alles geheel aanpassen aan jouw wensen. Als je het bij ons niet vindt, vind je het nergens!

Nog even geduld

De voorbereidingen in het nieuwe pand starten vanaf 1 oktober dit jaar. Wij streven er samen met Rood Cycling Center naar om uiterlijk 1 februari 2022 de deuren voor jou te openen. Natuurlijk houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en we hopen jou in onze nieuwe winkel nog meer te kunnen ondersteunen bij het uitoefenen van jouw favoriete sport. Jij, als fietsliefhebber, blijft natuurlijk op nummer één staan!

Ben je op zoek naar meer informatie of persoonlijk advies? Neem contact op met het team van ProSalton Sportswearhouse. Bel 0226-750 050 of mail naar info@prosalton.nl.