Wielren- en fietsreizen en andere sportieve vakanties bij SPORTSWEARHOUSE.

Ben jij ook dol op fietsreizen of andere sportieve reizen? Nieuwe bestemmingen ontdekken is heerlijk. En hoe fijn is het dan voor een sportieveling als jij, als je dat fietsend of rennend kunt doen?

Bij SPORTWEARHOUSE denken we daar net zo over. Daarom kun je bij ons naast fietskleding en accessoires ook terecht voor sportieve vakantiesNatuurlijk vergeten we de nodige ontspanning niet. Naast fietsreizenhardloopreizen  en marathon reizen vind je ook heerlijke relaxvakanties.

Uniek is om je DROOMZOMER waar te maken met SPORTSWEARHOUSE i.s.m. TUI Reizen!

Deelnemen aan wielerevenementen samen met TUI Sports in het buitenland?

Als fanatieke fietser kun jij ook op vakantie die racefiets vast niet missen. Misschien wil je zelfs wel deelnemen aan een wielerevenement in het buitenland. Want hoe leuk is het om alleen of samen met je fietsmaten de tocht der tochten, La Marmotte Alpes, te voltooien? En wat dacht je van Paris-Roubaix? Voordat de profs van start gaan, kun jij de Hel van het Noorden zelf ervaren.

Of geef jij de voorkeur aan een georganiseerde fietsvakantie met je racefiets inclusief drie etappes in Girona, het fietsparadijs van Spanje. Wat je ook kiest, jij hoeft je nergens zorgen over te maken.

Wij regelen wat jij wil: vliegtickets, fietsdozen, fietshuur, startbewijzen, hotels op toplocaties en een blessureverzekering. Het enige dat jij hoeft te doen, is ons vertellen wat je nodig hebt en die pedalen laten draaien!

Wil je deelnemen aan een buitenlands TUI-SPORTSWEARHOUSE hardloop evenement?

Niets is mooier dan meedoen aan een hardloopevenement. Of eigenlijk wel: een hardloopevenement in het buitenland! Het feestje begint al met het ophalen van je startnummer op de expo.

De sfeer in het buitenland geeft het geheel iets magisch. En als je dan in het startvak staat met opzwepende muziek en blije lopers van verschillende nationaliteiten om je heen ziet, kun je alleen maar gelukkig zijn.

Het voordeel van hardloopreizen in het buitenland is dat de kilometers voorbij vliegen. Omdat je tijdens het lopen ook geniet van de onbekende omgeving en de aanmoedigingen van het publiek in een andere taal, ben je zomaar ineens bij de finish van jouw halve of hele marathon.

Binnen jouw bereik om mee te doen aan marathonreizen binnen en buiten Europa!

Loop jij jouw marathon in London, Dublin, Athene, Valencia, Boston of Chicago? Of kies jij voor de hele of de halve marathon in Berlijn of New York?

En wat dacht je van dé ultra, de Two Oceans Marathon? Of je nu voor je marathonreizen naar Kaapstad, Berlijn of New York gaat, wij zijn er voor jou.

We ontzorgen jou met startnummers, vliegtickets en natuurlijk een centraal gelegen hotel. Trainen maar, zodat jij optimaal voorbereid aan de start staat!

Of zoek je een ontspannen relax vakantie met zon?

Ben je juist op zoek naar een ontspannen vakantie omdat je het hele jaar weer hard getraind hebt? Of vind je partner het gezellig als je ook eens een of twee weken minder met je sport bezig bent?

De keuze in vakantieland is reuze. Kies je voor een vakantie in Ibiza, Griekenland of Kroatië, of ga je als het weer kan liever wat verder richting Curaçao, Suriname of Brazilië?

Natuurlijk hebben we niet alleen vakantie voor zonliefhebbers, maar denken we ook aan de wintersport en ijskoude vakanties in Lapland en IJsland.

Sportieve vakanties met TUI Sports i.s.m. SPORTSWEARHOUSE

Wil je het net even anders? Ook dan ben je bij TUI Sports en SPORTSWEARHOUSE aan het juiste adres. Wij regelen graag jouw (sportieve) individuele of groepsreis op maat voor jou.

TIP: de eerstvolgende wielren fietsvakantie is van 11-18 september naar Peloponessos

Voor meer informatie en persoonlijk advies kun je contact opnemen met Arthur de Groot telefonisch 0226 – 750050 of via e-mailbericht info@sportswearhouse.nl of bij Jan Brandsma telefonisch via 06-21695862.

Plannen voor fietsreizen, hardloopreizen en andere sportieve vakanties klaar? Boeken en reizen maar!