Sportswearhouse logo
sportwearhouse-logo-wit

.

Bryton Front Stuurhouder voor Rider 15/320/420/860/750

 29,95

Beschikbaar via nabestelling

Opklikken-afstellen-draaien 3 gemakkelijke stappen en u bent er klaar voor. Klik de Bryton Sport Mount op het stuur van uw fiets. Stel de hoek in voor de perfecte kijkervaring. Draai vervolgens de schroeven aan met de meegeleverde L-schroevendraaier om hem stevig op zijn plaats vast te zetten. De Bryton Sport Mount is ontworpen om een natuurlijker schermweergave te bieden dan een gewone fietsbeugel. Hij helpt tevens de luchtweerstand verminderen tijdens trainingen. De Bryton Sport Mount is gemaakt voor zwaar gebruik. Hij is gemaakt van aluminium legeringen en hij is sterker en duurzamer.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Bryton sport mount: Front Stuurhouder voor Rider 15/320/420/860/750

Deze Bryton sport mount is snel: opklikken-afstellen-draaien 3 gemakkelijke stappen en u bent er klaar voor. Klik de Bryton stuurhouder op het stuur van uw fiets. Stel de hoek in voor de perfecte kijkervaring. Draai vervolgens de schroeven aan met de meegeleverde L-schroevendraaier om hem stevig op zijn plaats vast te zetten. De Bryton stuurhouder is ontworpen om een natuurlijker schermweergave te bieden voor uw fietscomputer dan een gewone fietsbeugel. Hij helpt tevens de luchtweerstand verminderen tijdens trainingen. De Bryton Sport Mount is gemaakt voor zwaar gebruik. Hij is gemaakt van aluminium legeringen en hij is sterker en duurzamer.

 

Model
Sport Mount
Groote artikel
50.1 x 116 x 38.1mm
Pakketgrootte
110 x 188.75 x 39mm
Gewicht artikel
31g
Pakketgewicht
46g
Compatibiliteit
31,8 mm sturen
Compatibele fietscomputers
Bryton Rider fietscomputer

Specificaties Bryton Front Stuurhouder voor Rider 15/320/420/860/750:

  • Merken                   : Bryton
  • Kleur                       : Zwart
  • Model                      :SPORT MOUNT
  • Materiaal               :Aluminium
  • Netto gewicht (g): 42

Wij hebben een mooie fysieke winkel in de kop van Noord-Holland. Ook kunt u genieten van een uitgebreid assortiment fietsen van onze collega’s van Rood Cyclecenter. Dit alles onder het genot van een kopje koffie en een uitgebreid, deskundig advies.

We zijn bekend met vele fietscomputers en kunnen u wellicht tips geven om te helpen bij een keuze of gebruiksaanwijzing.

Neem voor advies telefonisch of via de mail contact met ons op:

Extra informatie

Merk

Bryton

Titel

Ga naar de bovenkant