Hardloopkleding

Bij SPORTSWEARHOUSE weten we hoe belangrijk het is om goed passende hardloopkleding te dragen. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen; loose fit of tight fit.

Gegarandeerd het mooiste design en de perfecte fit!

Ontdek de mogelijkheden om te creëren

Je staat op het punt om het echte potentieel van op-maat-gemaakte hardloopkleding te ontdekken.
Kies uit de mogelijke opties en creëer een tenue met je eigen persoonlijke touch.
Wil je geheel je eigen unieke ontwerp creëren of alleen wat kleine aanpassingen maken?

Wat je ook in gedachten hebt, wij maken het mogelijk.
Ontdek in onze Teamshop de krachtige 3D-configurator die speciaal ontwikkeld is om aan je wensen te kunnen voldoen.

 

Hardloopkleding kopen?

 

Hardloopkleding is gemaakt om warmte en transpiratie zo effectief mogelijk te reguleren. Deze sportkleding wordt daarom ook wel functionele kleding genoemd.

Running kleding moet comfortabel zitten en niet langs het lichaam schuren. Vooral wanneer er veel getranspireerd wordt kan het schuren snel verergeren. Bij warm weer is het dragen van een enkel singletje of t-shirt met korte broek vaak meer dan voldoende. Bij temperaturen onder de 12 graden Celsius kun je het beste een lange hardloopbroek met sweater of jas dragen. Onder winterse omstandigheden is het verstandig om meerdere (dunne) lagen hardloopkleding te kiezen zodat je lichaamswarmte niet zo snel wordt afgevoerd waardoor onderkoeling ontstaat.

Het dragen van een nekwarmer of hoofddeksel bij koud weer kan ook raadzaam zijn, omdat het hoofd het enige onbedekte deel is waarmee je veel warmte verliest.

 

Wij zorgen dat het past, jij maakt het je eigen!

 

Belangrijk bij hardloopkleding is de pasvorm en de bewegingsvrijheid. Tijdens het sporten moet je ongeremd je lichaam kunnen bewegen voor de beste prestaties en comfort.

Hardloopkleding kennen we in 2 varianten; Loose-fit of tight-fit. Loose-fit minimaliseert wrijving en zorgt voor maximale bewegingsvrijheid. Het kan ook gecombineerd worden met tight-fit-producten. Tight-fit is gemaakt van zeer elastische stof welke een nauw aansluitende pasvorm verzekerd en je niet zal belemmeren in het bewegen.

Door toevoeging van Lycra® stoffen geeft deze zelfs veel ondersteuning aan de spieren, een compressieve werking waardoor je minder snel vermoeid zult raken.

Bij SPORTSWEARHOUSE hebben we het assortiment hardloopkleding zo samengesteld dat je kledingstuk er altijd tussen zit! Met onze Op-maat-maak-service wordt elk kledingstuk een perfect fit!

Maar wat als je eigen unieke maat er dan toch net niet tussen zit?

Ontdek het echte verschil tussen op maat gemaakte kleding en standaardmaten.
Onze uitgebreide Op-maat-maak-service zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn om te bestellen. Wij geven niet op voordat je tevreden bent!

OP ZOEK NAAR SPORTKLEDING OP MAAT?

Op zoek naar sportkleding voor jezelf, vriendengroepen, verenigingen, bedrijven of sportevenementen?
Neem vrijblijvend contact op.
We nemen graag de mogelijkheden met je door!

MOGELIJKHEDEN
Levering is per stuk al mogelijk.
Staffelprijzen zijn er in hoeveelheden van 1-4, 5, 10, 20, 50, 100 en 250 stuks of meer.
Verschillende kwaliteiten en opties mogelijk.
Binnen elk budget de juiste prijs-/kwaliteitverhouding.
Zo ben je altijd verzekerd van een op-maat-product wat voor jou het verschil maakt!