Sportkleding ontwerpen

Stel jouw sportkleding zelf samen en kies hierbij zelf uit verschillende kleuren en designs!

Sportkleding op maat assortiment

SPORTSWEARHOUSE is dé specialist in sportkleding op maat. In het begin hebben wij ons gespecialiseerd in wielerkleding van ProSalton maar al snel hebben wij daar andere sporten en merken aan toegevoegd! Dit maakt dat wij tegenwoordig voor verschillende sporten de kleding op maat kunnen maken. Naast op maat gemaakte wielerkleding bieden wij tegenwoordig ook maatkleding aan voor de volgende sporten: triathlon, schaatsen, hardlopen en teamsporten. Daarnaast kunnen veel accessoires door ons ook op maat gemaakt worden. Denk hierbij aan het zelf samenstellen van wielerschoenen, fietshelmen, handschoenen, sokken, bidons etc.

Zoek je liever iets anders dan sportkleding op maat? SPORTSWEARHOUSE levert ook sportkleding van bekende merken!

Bekijk onze collectie in de webshop.

Wij leveren sportkleding op maat.

Standaardmaten zijn niet meer van nu, dat is onze overtuiging!

Goed passende sportkleding is het allerbelangrijkste, dat is onze overtuiging! Iedereen heeft zo z’n eigen wensen, maar belangrijker nog; ook unieke maten. Ervaar de perfecte pasvorm en het ultieme gevoel van sportkleding waarbij je eigen persoonlijke maten centraal staan. Ga niet voor minder dan een perfect passend tenue dat speciaal aan je eigen pasvorm aangepast is. Je staat op het punt om eindelijk echte perfect fit te ervaren.

Waarom sportkleding op maat gemaakt?

Het idee dat elke persoon op deze wereld in dezelfde standaardmaten zou moeten passen is een idee dat wij bestrijden. Belangrijk bij sportkleding is de persoonlijke pasvorm en bewegingsvrijheid.

Je moet ongeremd je lichaam kunnen bewegen voor de beste prestaties en comfort tijdens het sporten. Ervaar ongeëvenaarde pasvorm en tevreden gevoel in de sportkleding van GIENNECCHI, ProSalton, FABRIXZ of G4 dat speciaal voor je gemaakt is.

Je eigen unieke maten staan centraal. Gun het jezelf en ontdek het met ons persoonlijke advies en de gratis Op-maat-maak-service.

Maar wat als je eigen unieke maat er dan toch net niet tussen zit?

Ontdek het echte verschil tussen op maat gemaakte kleding en standaardmaten.
Onze uitgebreide Op-maat-maak-service zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn om te bestellen. Wij geven niet op voordat jij tevreden bent!

Hoe werkt het wanneer je persoonlijk contact zoekt?

Sportkleding speelt een belangrijke rol bij je persoonlijke sportbeleving en -plezier. De juiste keuze van materialen, het draagcomfort en de uitstraling maken dit een stuk aangenamer. Bij SPORTSWEARHOUSE ben je aan het juiste adres. Wij maken luxe  professionele kwaliteit voor iedereen toegankelijk.

In onze categorie Custom Sportswear compleet in je eigen huisstijl en, indien gewenst, zelfs in je persoonlijke unieke maatvoering.

Contact en advies

Contact & advies

Je bent altijd welkom voor vrijblijvend contact en advies vanuit de wens en behoefte naar sportkleding in eigen ontwerp en juiste maatvoering. Sportkleding voor sportevenementen, individu, groep, vereniging of bedrijf.

Offerte

Offerte

Vanuit het onderlinge contact en vanwege de verschillende mogelijkheden worden voorafgaande aan de offerte je wensen bepaald, waarna je een offerte-op-maat ontvangt o.b.v. datgene wat het beste past bij je wensen en budget.

Ontwerp

Ontwerp

Je kunt zelf je eigen ontwerp maken met onze 3D configurator of je kunt één van onze designers vragen een ontwerp-op-maat te maken. Een ontwerp-op-maat is GRATIS, echter in aanvang worden kosten doorberekend.

Maten bepalen

Maten bepalen

Voorafgaande aan het bestellen en produceren, stellen we de juiste maten vast. Je kiest een maat vanuit de maattabel of d.m.v. een pas-sessie voor maatwerk incl. op-maat-maak-service in onze showroom of op locatie.

Bestellen en productie

Bestellen & productie

Voor definitieve bestelling worden het juiste design, de maten en hoeveelheden nog een keer gecontroleerd. Je doet vanwege maatwerk 50% aanbetaling. Levertijd ligt, afhankelijk van het seizoen, tussen 3-6 weken. Vraag naar de actuele levertijden!

Betalen en afleveren

Betalen & afleveren

Voorafgaande aan de aflevering voldoe je het resterende 50% deel van de openstaande factuur. Eventuele kosten voor het ontwerp-op-maat zullen worden verrekend. Aflevering vindt, indien gewenst, plaats in gesorteerde pakketten.