Ontwerp fietskleding met de Custom sportswear tool van Prosalton.
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Sportkleding op maat assortiment

SPORTSWEARHOUSE is dé specialist in sportkleding op maat. In het begin hebben wij ons gespecialiseerd in wielerkleding van ProSalton maar al snel hebben wij daar andere sporten en merken aan toegevoegd! Dit maakt dat wij tegenwoordig voor verschillende sporten de kleding op maat kunnen maken. Naast op maat gemaakte wielerkleding bieden wij tegenwoordig ook maatkleding aan voor de volgende sporten: triathlon, schaatsen, hardlopen en teamsporten. Daarnaast kunnen veel accessoires door ons ook op maat gemaakt worden. Denk hierbij aan het zelf samenstellen van wielerschoenen, fietshelmen, handschoenen, sokken, bidons etc.

Zoek je liever iets anders dan sportkleding op maat? SPORTSWEARHOUSE levert ook sportkleding van bekende merken!

Bekijk onze collectie in de webshop.

Maar wat als je eigen unieke maat er dan toch net niet tussen zit?

Ontdek het echte verschil tussen op maat gemaakte kleding en standaardmaten.
Onze uitgebreide Op-maat-maak-service zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn om te bestellen. Wij geven niet op voordat jij tevreden bent!

Hoe werkt het wanneer je persoonlijk contact zoekt?

Sportkleding speelt een belangrijke rol bij je persoonlijke sportbeleving en -plezier. De juiste keuze van materialen, het draagcomfort en de uitstraling maken dit een stuk aangenamer. Bij SPORTSWEARHOUSE ben je aan het juiste adres. Wij maken luxe  professionele kwaliteit voor iedereen toegankelijk.

In onze categorie Custom Sportswear compleet in je eigen huisstijl en, indien gewenst, zelfs in je persoonlijke unieke maatvoering.

Prosalton 1 0

Contact & advies

Je bent altijd welkom voor vrijblijvend contact en advies vanuit de wens en behoefte naar sportkleding in eigen ontwerp en juiste maatvoering. Sportkleding voor sportevenementen, individu, groep, vereniging of bedrijf.

Prosalton 1 0

Offerte

Vanuit het onderlinge contact en vanwege de verschillende mogelijkheden worden voorafgaande aan de offerte je wensen bepaald, waarna je een offerte-op-maat ontvangt o.b.v. datgene wat het beste past bij je wensen en budget.

Prosalton 1 0

Ontwerp

Je kunt zelf je eigen ontwerp maken met onze 3D configurator of je kunt één van onze designers vragen een ontwerp-op-maat te maken. Een ontwerp-op-maat is GRATIS, echter in aanvang worden kosten doorberekend.

Prosalton 1 0

Maten bepalen

Voorafgaande aan het bestellen en produceren, stellen we de juiste maten vast. Je kiest een maat vanuit de maattabel of d.m.v. een pas-sessie voor maatwerk incl. op-maat-maak-service in onze showroom of op locatie.

Prosalton 1 0

Bestellen & productie

Voor definitieve bestelling worden het juiste design, de maten en hoeveelheden nog een keer gecontroleerd. Je doet vanwege maatwerk 50% aanbetaling. Levertijd ligt, afhankelijk van het seizoen, tussen 3-6 weken. Vraag naar de actuele levertijden!

Prosalton 1 0

Betalen & afleveren

Voorafgaande aan de aflevering voldoe je het resterende 50% deel van de openstaande factuur. Eventuele kosten voor het ontwerp-op-maat zullen worden verrekend. Aflevering vindt, indien gewenst, plaats in gesorteerde pakketten.