BIORACER CUSTOM

Marktleider in fietskleding uit het wielergekke België

BIORACER CUSTOM

WAAROM BIORACER CUSTOM EEN GOEDE KOOP IS!

Het verbeteren van wielerprestaties door het meten en bestuderen van de bewegende fietser, met deze missie werd Bioracer in 1986 opgericht door Raymond Vanstraelen. Beginnend in het huis van Raymond tot fabrieken, onderzoekscentra en kantoren op maar liefst drie continenten, vandaag de dag. Gedurende al die tijd bleef onze missie steevast de leidraad en katalysator om onze atleten sneller te maken.

Door middel van doorgedreven tests en ontwikkelingen in ons Protolab, breiden we onze kledij voor op de strijd tegen extreme weersomstandigheden. Verder stellen we onze stoffen, designs en technologie tot in de puntjes af op het lichaam van de renner. Zo garanderen we een perfecte en comfortabele pasvorm voor al onze atleten. Bovendien gebruiken we windtunneldata en de race-ervaringen van onze profs om onze speedwear te blijven ontwikkelen.

Maar de grootste learnings halen we uit onze typisch Belgische omstandigheden: regen, modder, wind, kasseistroken… Deze elementen hebben de Bioracer-speedwear gevormd tot het keurmerk dat we vandaag de dag zijn. De honderden medailles die onze atleten behaalden op wereldkampioenschappen en Olympische Spelen zijn hier het blinkende bewijs van. Al deze ervaring verwerken we naadloos in onze speedwear om al onze atleten, zowel professioneel als recreatief, sneller te maken.

SPORTSWEARHOUSE IS PARTNER VAN BIORACER CUSTOM

Geinteresseerd in het aanbod van Bioracer custom?

Neem contact op voor een offerte!

We hebben in onze winkel alle paslijnen hangen, kom langs voor een adviesgesprek en pas-sessie!

Showroom

Voorburggracht 176

1722 GT  ZUID-SCHARWOUDE

Contactformulier