Je eigen teamshop

Een eigen webshop voor je team; efficiënt, ontzorgend en in je eigen huisstijl

Voordelen van een Teamstore op een rijtje

Kostenbesparing

Tijdsbesparing

Eigen huisstijl

Alles op 1 plek

24/7 winkelen

Geen voorraadkosten

Inzicht platform

Historie opbouwen

Eigen regie

Persoonlijk bestellen

Op naam verpakt

Persoonlijke levering

 

Waarom een teamstore?

Ben jij ook zoveel tijd kwijt aan het regelen van bestellingen voor anderen?

Dit is verleden tijd wanneer je bij SPORTSWEARHOUSE een tenue aangeschaft en voor het orderproces en de nabestellingen een klantwebshop-account aanvraagt! Om de eerste bestellingen en nabestellingen van sportkleding makkelijker te maken, maakt SPORTSWEARHOUSE een klantwebshop welke ook geheel ingericht kan worden in de huisstijl van je bedrijf, vereniging, team of (vrienden)groep.

De producten worden altijd in overleg met jou vastgesteld en vrijgegeven. Kortom jij bepaalt de inhoud van de klantwebshop zelf. Zo blijf je zelf de regie voeren, terwijl wij jou operationeel en administratief ontzorgen.

Vitaliteitsprogramma, reclame of saamhorigheidsgevoel?

Vitaliteit op de werkvloer is van cruciaal belang voor het terugdringen van verzuimkosten en het verhogen van betrokkenheid, werkplezier en de productiviteit van werknemers. Het zorgt er voor dat medewerkers een betere werkbalans weten te vinden.

Wanneer bedrijfsmatig binnen Duurzame Inzetbaarheids- en Vitaliteitsprogramma’s sport en bijbehorende kleding gefaciliteerd wordt, ben je bij SPORTSWEARHOUSE aan het juiste adres.

Doelstelling voor ons is de totale ontzorging van bedrijven, instellingen, verenigingen, groepen etc. die kiezen voor het faciliteren van bedrijfs- of groepsmatige sportkleding. Of dat nu binnen een Vitaliteitsprogramma moet passen of zelfs als premium bij Salespromoties, het maakt niet uit!

Wij bieden sportkleding aan in de huisstijl van het bedrijf.

Hoe ziet zo’n Teamstore er dan bijvoorbeeld uit?

Klik op de button, bekijk onze Demo Teamstore en krijg een indruk hoe deze omgeving er uit zou kunnen zien.

Een aantal van onze Teamstore partners

Klik op de banner en neem eens een kijkje in betreffende Teamstore, je kunt bij enkele zelfs ongelimiteerd bestellen!

Holland Jersey

TUI Reizen

Sporten voor Sophia

Je eigen persoonlijke design!

Begin bij de basis of pas aan naar wens.
Of je nu een goed beeld heeft van hoe het perfecte tenue eruit moet zien, of dat je inspiratie nodig heeft voordat je begint, je bent hier aan het juiste adres. Laat je inspireren door onze kant-en-klare ontwerpen en voeg je eigen persoonlijke touch toe of begin bij de basis en creëer het tenue dat je altijd al wilde hebben.

Ontdek de aanpassingsmogelijkheden
Wil je een eigen uniek ontwerp creëren of alleen wat kleine aanpassingen maken? Wat je ook in gedachten hebt, wij maken het mogelijk. Ontdek onze Teamstore met krachtige ontwerptool die speciaal is ontwikkeld om aan al je wensen te kunnen voldoen en begin bij de basis en vraag direct naar onze designspecialist voor mogelijkheden en creëer het tenue dat je altijd al wilde hebben.

Dé specialist in sportkleding op maat!

We hebben allemaal onze eigen wensen op gebied van kleding maar het meest belangrijke criterium bij sportkleding is pasvorm die perfect aansluit op je lichaam. Je neemt geen genoegen met standaardmaten uit de massa-productie-industrie. Je bent op zoek naar topkwaliteit gepersonaliseerde sportkleding die individueel op maat gemaakt kan worden in elk design denkbaar.

Op-maat-maak-service
Het assortiment sportkleding bij ProSalton custom sportswear is zo samengesteld dat je kledingstuk er altijd tussen zit! Met onze Op-maat-maak-service wordt elk kledingstuk een perfect fit! Ervaar ongeëvenaarde pasvorm en gevoel in de sportkleding van SPORTSWEARHOUSE dat speciaal voor jou gemaakt is en waarbij je eigen unieke maten centraal staan.

OP ZOEK NAAR SPORTKLEDING OP MAAT?

Op zoek naar sportkleding voor jezelf, vriendengroepen, verenigingen, bedrijven of sportevenementen?
Neem vrijblijvend contact op.
We nemen graag de mogelijkheden met je door!

MOGELIJKHEDEN
Levering is per stuk al mogelijk.
Staffelprijzen zijn er in hoeveelheden van 1-4, 5, 10, 20, 50, 100 en 250 stuks of meer.
Verschillende kwaliteiten en opties mogelijk.
Binnen elk budget de juiste prijs-/kwaliteitverhouding.
Zo ben je altijd verzekerd van een op-maat-product wat voor jou het verschil maakt!