Veelgestelde vragen - SPORTSWEARHOUSE
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Icon Customer Service
Persoonlijk advies & contact
Icon Measure 2
Maatwerk sportkleding
Icon Time
Snelle levering
Icon Delivery 2
GRATIS verzending vanaf € 19,95
Icon Showroom
Showroom
Icon 3d
3D configurator
Algemeen

Kan ik hier veilig winkelen?

Onze webshop is versleuteld door middel van een SSL-certificaat. Dit betekent dat informatie over je adresgegevens en bestelling worden afgeschermd van de buitenwereld. De betalingen vinden plaats binnen de beveiligde omgeving van je eigen bank. Kortom, je kunt hier veilig winkelen!

Moet ik een account aanmaken om te kunnen bestellen?

Nee, je hebt bij ons geen account nodig om je bestelling te kunnen plaatsen. Als je van plan bent om vaker te bestellen is het handig om een eigen account te hebben omdat je dan niet elke keer je gegevens hoeft in te voeren. Tevens kun je dan zien wat je in het verleden besteld hebt.

Welke betaalmethode kan ik gebruiken?

IDEAL
Bij ons kun je betalen met iDEAL. Kies je voor deze betaalwijze, dan betaal je het gevraagde bedrag online via je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en verwerkt door onze payment provider Mollie. Wij ontvangen automatisch een bericht als de betaling is geslaagd.

PAYPAL
Bij F-Lite kan je betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden.

OVERSCHRIJVING
Uiteraard is het mogelijk om gewoon per overschrijving te betalen. Als je tijdens het afrekenen kiest voor een overschrijving krijg je direct onze betalingsgegevens in beeld. Deze zullen we na je aankoop ook nog vermelden op de factuur.

MISTER CASH
Bancontact / Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Dit is vooral voor onze klanten in België een zeer fijne manier van afrekenen.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wij versturen veelal de bestellingen via PostNL of DHL. Afhankelijk van de grootte van je bestelling kiezen we voor een brievenbuspakket of een normaal pakket. Op het moment dat wij je bestelling klaar hebben gezet voor verzending ontvang je van ons een mail met een track&trace code.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Na het plaatsen van je bestelling nemen we jouw bestelling in behandeling en op het moment dat wij je bestelling aanmelden bij PostNL of DHL ontvang je van ons een e-mail met een Track & Trace code. Deze code ontvang je op de dag van onze verzending. Op het moment dat je zending is aangemeld duurt het 1 tot 2 werkdagen voordat je bestelling bij je arriveert.

Hoe kan ik een product retourneren?

Je mag de door jou bestelde en ontvangen goederen binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen retourneren. Dit uiteraard alleen mits de artikelen onbeschadigd en ongebruikt zijn. Kosten en risico van de retourzendingen komen voor rekening van de koper. Na contact met onze klantenservice op info@sportswearhouse.nl kan je de artikelen retour sturen naar het volgende adres:

SPORTSWEARHOUSE
Schuit 16D
1724 BD  OUDKARSPEL

Wij raden je aan artikelen alleen retour te zenden via het postkantoor. Je ontvangt dan een verzendbewijs en het is mogelijk om de zending te traceren (indien je deze als pakket verstuurt). Mail ons wel even van te voren (info@sportswearhouse.nl) en doe even een briefje bij je retourzending waarin je het bestelnummer vermeldt. Op die manier kunnen we zaken beter afhandelen.

Hoe moet ik de producten wassen?

Alle producten die je op onze webshop aanschaft kun je gewoon met de wasmachine wassen. Let op dat dit gebeurd met een maximum temperatuur van 40 graden celsius!

Tevens is het belangrijk om sportkleding alleen met sportkleding te wassen en ervoor te zorgen dat er geen scherpe dingen of andere objecten in de wasmachine zitten die schade kunnen aanrichten aan de kleding. Met name klittenband kan je kleding ernstig en onherstelbaar beschadigen!

Gelieve na het wassen de artikelen NIET IN DE DROGER te doen, de artikelen zullen na het centrifugeren nagenoeg droog zijn.

Zie ook ons Wasvoorschrift op https://www.sportswearhouse.nl/wasvoorschrift/