Bestellen en leveren

Betaling

De prijzen in de webshop zijn in euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten door heel Nederland. Op de factuur die je na de bestelling van ons ontvangt worden de kosten van het product en de verzendkosten gespecificeerd.

iDeal

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Je kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij vrijwel alle Nederlandse banken. De betaling in onze webshop verloopt via onze payment provider PAY.

Overboeking

Betalen per overboeking is ook mogelijk. Nadat je betaling door onze payment provider (PAY) bevestigd is zullen wij overgaan tot het verzenden van de bestelling.

PayPal

PayPal is net als iDEAL een manier om op een veilige manier online aankopen kunt doen. Via PayPal is het ook mogelijk om bestellingen af te rekenen met een creditcard.

Bancontact / Mistercash

Wij ondersteunen ook betalingen via Bancontact / MisterCash.

Verzending

Voor bestellingen tot € 14,95 rekenen we 6,95 euro verzendkosten, bij bestellingen van € 14,95 of meer verzenden we binnen Nederland altijd gratis! We versturen onze bestellingen altijd met PostNL. Op het moment dat we een verzendlabel hebben aangemaakt ontvang je automatisch een mail met een track&trace van PostNL.

Voor bestellingen naar België zijn we dankzij de Nederlandse posttarieven helaas genoodzaakt om altijd € 7,95 aan verzendkosten te rekenen. Voor Duitsland geldt ditzelfde tarief van € 7,95 en voor Luxemburg geldt een tarief van € 9,95 per bestelling.

Alle hierboven genoemde bestellingen betreffen geen palletbestellingen. Hiervoor geldt per palletgewicht een aangepast tarief welke wij voorafgaande verzending altijd met klant communiceren en afrekenen.

Ordering from abroad is also possible. We deliver worldwide! You can calculate shipping costs when checking out. When it’s not possible to deliver to your country just e-mail us at info@sportswearhouse.nl and we will work something out!

Levertijden

Voorraadartikelen versturen we binnen 3 werkdagen. Bij artikelen die om welke reden dan ook in nabestelling komen, zullen wij contact zoeken om de geschatte levertijd te communiceren.