HEB JIJ EEN FIETSHANGER?

BOTL lost jouw ruimteprobleem met een fietshanger op, want als wielrenner geniet je van het leven op je racefiets. Zodra de zon opkomt, spring je op je fiets. Op weg naar een nieuw Strava-record of naar een café voor koffie met appeltaart. Die fiets is je leven, maar waar berg je die fiets op als je in een klein appartement woont in Amsterdam, Rotterdam of Antwerpen of gewoon weinig opbergruimte hebt?

BOTL AMSTERDAM heeft dus een fietshanger die jouw opbergprobleem kan oplossen!

De fiets staat of hangt vaak in je appartement, en hiervoor wil je een fietshanger die bij je interieur past. Dit is ook het probleem waar Wessel & Jan tegen aan liepen en de reden dat we met BOTL Amsterdam zijn begonnen. Met Bike on the Ledge is er nu een functionele fietsbeugel zonder compromis op design. De producten zijn handgemaakt van een hoogwaardige kwaliteit van Europese hout en verpakt zonder gebruik van enige ‘single-use plastics’.

VOORBEELDEN OM EEN FIETSHANGER VAN BOTL TE GEBRUIKEN

Waar moet je op letten bij het ophangen aan de muur van je fietshanger om je fiets op te bergen?

Het is belangrijk dat je een goede muur selecteert. Een racefiets weegt tussen de 7 en 10 kg. Met het gewicht van een houten fietsbeugel komt daar nog 4 kg bij. Kies daarom een stevige muur uit van steen of beton, en bijvoorbeeld niet van gips platen.

Welk model fietshanger past het beste bij mijn fiets?

Bike on the Ledge is ontworpen zodat bijna alle racefietsen zullen passen (stuurbreedte van 56cm). BOTL  #1 en BOTL #2 zijn redelijk vergelijkbaar. Beide modellen kun je verder decoreren: gebruik het als boekenplank, zet er een plantje op, of boor er een klein haakje onder zodat ook jouw fietshelm of fietsschoenen netjes opgeborgen kunnen worden.

Mocht jouw fiets een iets ronde framebuis hebben, zal BOTL #1 iets mooier passen. Met BOTL #3 kun je de fiets alsnog horizontaal (wielen op gelijke hoogte) aan de muur bevestigen, omdat de paaltjes ieder op verschillende hoogtes te bevestigen zijn. Probeer het gewicht wel over beide paaltjes te verdelen.

Wat past het beste bij mijn interieur?

Dat is misschien wel de belangrijkste vraag. Hang de fietsbeugel in je woonkamer, gang of op je kantoor. Eiken of beukenhout zal in veel interieurs goed passen, maar je kan natuurlijk nog wat spelen met de kleur. BOTL Amsterdam biedt Bike on the Ledge in de kleuren: ‘Natuurlijke Olie’ en ‘Smoked’. Mocht je een andere kleur willen, ga dan voor Bike on the Ledge ‘No Finish’, welke je zelf in iedere andere kleur kunt verven of beitsen. Je vindt alle designs op www.BOTLAmsterdam.com en in onze webshop.