De hele wereld is in de ban van COVID-19, zo ook de sportwereld. Natuurlijk blijf je sporten in deze coronatijd, want door voldoende te bewegen, voel je je gezond, fit en blij. Net als iedereen dien ook jij tijdens het sporten rekening te houden met alle aangescherpte regels om het virus te bestrijden. Dat betekent onder meer afstand houden en waar nodig een mondkapje dragen. Wist jij dat je de populaire zelfreinigende H.A.D ViralOff niet alleen tijdens het sporten kunt gebruiken als multifunctioneel hoofddeksel, maar ook als volwaardig niet-medisch mondkapje?

Wat is een H.A.D?

Een H.A.D. Originals is een trendy hoofddeksel van een Duits kledingbedrijf dat oorspronkelijk voor de sport ontworpen is, maar inmiddels een cool life-style product voor het hoofd geworden is. Het is een tube die je onder meer kunt gebruiken als nekwarmer, sjaal, piratenmuts, bandana, hoofddoek, oorwarmer en dus nu in de coronatijd ook als niet-medisch mondkapje.

Niet alleen tijdens het fietsen, schaatsen, hardlopen of wandelen, maar ook in het dagelijks gebruik is de H.A.D. Originals superhandig. Het innovatieve kledingstuk is wasbaar in de wasmachine op 40 en droogt snel. Zo’n ideaal kledingstuk wil jij toch ook?

De voordelen van sporten met een H.A.D.

Niets is vervelender, dan een verkleumd hoofd of een koude nek tijdens het sporten. Een H.A.D. originals is een kledingstuk dat jou warm houdt en waar je alle kanten mee op kunt als sporter. Een H.A.D. is flexibel, rekbaar, extreem ademend en beschermend. Het kledingstuk is bijzonder licht en reguleert zowel vocht als temperatuur.

Zo kun jij ongehinderd en optimaal blijven presteren tijdens het uitoefenen van jouw favoriete sport. Het product is niet alleen superchill, maar ook gecertificeerd volgens de hoogste standaard voor textiel: Oeko-Tex® Standard 100 productklasse 1 . Een sportaccessoire waar je u tegen zegt!

H.A.D. als mondkapje

Steeds vaker wordt de H.A.D. in de coronatijd gebruikt als mondkapje en gezichtsmasker. Niet voor niets, want er is zelfs een serie gemaakt van speciaal garen dat virusactiviteit op de stof stopt. Deze zelfreinigende H.A.D. ViralOff van gerecycled Coolmax EcoMade garen met ViralOff by Polygiene, stopt zelfs de virusactiviteit op de stof. Zo is veelvuldig wassen niet nodig en dat komt weer ten goede aan het milieu.

Natuurlijk is de H.A.D. ViralOff van polyester verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat deze matcht met de rest van je sportoutfit. Perpetual Rose, Mint of Mandarin, het klinkt allemaal mooi! Welke kleur kies jij?

Een andere H.A.D. die perfect te gebruiken is als mondkapje is de H.A.D. X-filter. Deze uitvoering heeft een extra nanofilter, getest door Nelson Laboratories USA. Ideaal is de elastische band die voorzien is van een neusclip zodat het product goed aansluit. De H.A.D. ViralOff en de H.A.D. X-filter zijn dé oplossing voor sporters en actievelingen die op zoek zijn naar een multifunctioneel hoofddeksel dat tevens functioneert als volwaardig niet-medisch mondkapje.

Verschillende uitvoeringen

De H.A.D. is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ben jij een echte koukleum, dan kies je voor een exemplaar van fleece of merinowol het perfecte kledingstuk voor jou. Speciale Action Sport Artists verrijken de collectie met unieke exemplaren. Je hebt de keuze uit zoveel kleuren en designs dat jouw favoriet er vast en zeker tussen zit. Is dat toch niet het geval of wil je een gepersonaliseerde tube, dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Duurzaam kledingstuk

De H.A.D. Originals is een duurzaam product. Het grote voordeel is dat je het kledingstuk op veel verschillende manieren kunt gebruiken en dat je hier door de lange levensduur heel lang van kunt genieten. Waar andere producten snel slijten en verwassen raken, behoudt het functionele hoofdeksel annex mondkapje ook na veelvuldig gebruik en wasbeurten zijn kleur.

H.A.D. kopen bij ProSalton

Ben jij overtuigd van de vele voordelen van dit modieuze en multifunctionele hoofddeksel dat je tevens als mondkapje kunt gebruiken? Neem dan snel een kijkje in ons ruime assortiment en check welke H.A.D. Originals aan jouw wensen voldoet.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team van ProSalton per telefoon op 0226 – 750 050 of mail naar info@prosalton.nl.